200

56643

преди 3 години

Как уцели 21 декември! Вече не се съборазява с Меркурий, а с Юпитер и Сатурн. Все по-нагоре гледа момчето от банкя.

199

Ко рече ко?

преди 3 години

Вие май не разбирате, че ситуацията е много антиконти! В смисъл една от най-големите тайни на Третия райх, един от най-умните военнопрестъпници на света е тук, геноцитен убиец се намира на територията на страната и на всичкото отгоре е бил на най-високата държавна длъжност в изпълнителната власт. Никой няма сълзичка да пророни ако някой му пусне куршум в главата, обаче има проблем с международните как да кажем реакции след това, защото ще излезе, че ние сме лошите, а не сме. Симо е лошия обаче..

198

Обективен

преди 3 години

Ангелов: "Същевременно като 14 дневна заболеваемост България продължава да се намира на 14-о място, като заболеваемостта спада под 600 на 100 000 души."#14-ти в света по новозаразени и първи и втори в света по починали на човек от наслението. Това не е за хвалене, а за оставка на цялото правителство, ковто очевАдно не може да се справи с епидемията.

197

Ко рече ко?

преди 3 години

Лицето - кой му даде български паспорт и лична карта при условие, че нали бил "легитимно" избран министър председател? Дрън, дрън та пляс ... и партията на българските жени и ндсв не бяха признати легитимно два пъти от съда! Та за какво си говорехме? А да за негодника! Господин Премиера е на власт, защото трябва да ни отърве от негодника и от страна на държавата да го съпроводи до военния трибунал в Хага и международния съд за правата на човека в Страсбург и респективно да си върне доверието!

196

Ко рече ко?

преди 3 години

Най-голямата шега, че за да придобие човек българско гражданство в Република България той трябва да е спазил следните условия. Да е роден от българска гражданка или бащата да е с българско гражданство - лицето не отговаря на условията.Лицето да е с български произход дори и родителите да живеят в чужбина, но получава двойно гражданство където е роден и гражданството на родителите. Той да е чужд гражданин, но да има поне десетгодишен престой на територията на страната без да я напуска - няма го!

195

Анонимен

преди 3 години

Боко,понеже си ***, ще обясня.Ако има резултат от мерките, бройките ще намаляват.Ако не намаляват означава,че полза от тях няма. А като няма полза се налага да обясниш защо не ги отменяш.

194

Анонимен

преди 3 години

Прочетох заглавие Русия починали 600човека . България е 21 пъти по малко 158умрели х21=3318 трудно ще ни стигнат

193

Realist

преди 3 години

До Анонимен : Достатъчно вЪлни ... за стригане.

192

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 203А може би ... Мееерките са проблема!!!:о

191

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКои са "Господарите" и защо пишеш с главна буква?

190

Анонимен

преди 3 години

Да-а!!!А на 22 декември започва обещаната ви ТРЕТА ВЪЛНА!Не трябва врящата жаба да бде разочарована,по пътя на нейното тържествено умъртвяване в Тенджерата!!!Така, или иначе, ще има още достатъчно вълнИ,за немислещия планктон - нали затова Гсподарите му,му пробутаха "короната"!

189

Анонимен

преди 3 години

158умрели .При тази цифра, ако има чест веднага оставка. Има стотици по кадърни и по-малко крадлимви

188

МКII

преди 3 години

За неразбралите- засега мерките остават до след Нова година. Не слушайте Борисов, а гледайте какво правят в Европа. Така може да се ориентирате как ще се дйства и в България.

187

Анонимен

преди 3 години

Какви резултати,бееее!Или сме на първо или сме на второ място по смъртност в Европа.На теб май ковида много зле ти се е отразил.

186

Шефа

преди 3 години

Мерките давали резултат?Трънки дават !Намалиха тестовете и си играят с информацията -на тука има , тука няма!На всички е ясно , че тласкат страната към отстрочване на изборите - друго не ги интересува!Но това , че хора умират яко по стълбите на болниците няма да им се размине без строги наказания ,като паднат от власт!Сега се чувстват безнаказани и мачкат вируса с нашите голи ***!

185

Анонимен

преди 3 години

Като въведоха псевдомерките имаше 6647 души в болниците Сега са с 500 повече - 7147. Над 1800 човека с Ковид са починали от 28.11 насам Къде го виждат това подобряване ?Махнат ли се мерките на 21.12 и юрнат ли се хората по празниците като невидели , ще имаме над 5000 случаи дневно след Нова година и болниците съвсем ще спрат да функционират

184

Realist

преди 3 години

Не знам дали знаете но вижте какво крият нашите медии : https://youtube/watch?v=onX6qmfcg3w&feature=youtu.be

183

Анонимен

преди 3 години

Преди два дни Директора на старозагорската болница тържествено обяви,че се откриват още 26 легла за ковид пациенти!Как става този номер и защо,след като мерките дават резултати!А има друго обяснение:Старозагорската болница е една от най-задлъжнелите в България-доколкото знам с над 20 милиона лева.Така че всяко легълце е едни нищо и никакви 1200-1300 кинта по кл.пътека!Плющат положителни тестове в несвяст и продължават смело!

182

Анонимен

преди 3 години

Голям анализ ще падне. Никой не знае колко са заразените. Броят се ПСР-и, но хората масово не се тестват с тях. Оздравелите пък изобщо незнайно как се преброяват, като не е ясно колко са болните. Смъртните случаи - тук също никой не знае как се броят. През 3 - един на всеки трима реални влиза в статистиката, че да не става прекалено неблагоприятна. С две думи - Анализирай това. Цирк.

181

Анонимен

преди 3 години

"Няма никаква промяна със и без мерките"Те за това се наричат вълни - идват, повалят податливите и заминават. Но намаляването на случаите ще се припише на мерките, за да може да се кипри Коцко Здравето по медиите. Има детска мечта човека да се показва. Нали за това си присади коса, оскуба вежди и си продаде задните части на управляващите. За няколко месеца имагинерна слава, без да си дава сметка че е един от най-мразените хора в България.