73

Анонимен

преди 3 години

Колко и да се дуе тоя де-бел министър 1. Сред българите има точно толкова омраза срещу македонците , колкото и сред македонците срещу българите. Омразата, завистта и тнтн са типични за тея две държавички , което доказва всъщност че са един и същи вид май-му-ни.2. След стотина години нема да ги има ни македония , ни българия . Така че кво се разправяте като две *** , малко преди да мине прахосмукачката.

72

120

преди 3 години

Всичко им е ясно, но ги е яд. Яд ги е че ни са държава ни са народ. А за да си признаят това значи че признават че са едно НИЩО. Това НИЩО обаче облечено с истината поне би било достойно за уважение. Сега ще гледаме цирк Де' Сзмак трупа от селски тип с написан сценарий на българска пишеща машина. Приятно гледане.

71

Василев

преди 3 години

Всичко е въпрос на дипломация, Русия ,САЩ и Израел са нашите съюзници , които могат да наклонят нещата в наша полза!!!Може и да привлечен Турция и Ердоган на наша страна!Най-важно е да привлечем Великобритания на наша страна!!!Така са се решавали най-важните исторически събития в света, кой ще наклони в негова полза везните, тука няма морал и справедливост, има интереси!Агент Арън Флокър!ЦРУ!!!

70

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов ,Джмабаски и останалите ,и не само от партията им,престанете да наричате държавчето Македония и македонци,македонско и после се чудим защо не ни разбирали.Тпва е СМ,те САсеверномакедонци и така нататък,нали точно това обясниха и от нашата историческа комисия.Повтаряйки като папагали макемакемаке само им помагате.

69

Василев

преди 3 години

Сега имаме исторически момент, някакъв шанс и леко се е открехнала нашата вратичка, за да направим частичен реверанс за всички загуби и национални катострофи , които сме претърпели!Българската дипломация трябва да е на ниво и да имаме все повече съюзници в ЕС,Израел и САЩ за нашата кауза!Каракачанов е прав, ние не сме някякви пар.цали и нашите герои не са умирали напразно, за да пропилеем този шанс!Со кротце, со благо и со малко кьотек, както е казал един велик българин за други българиЦРУ!!

68

Анонимен

преди 3 години

Скопие искат и Каракачанов да признае македонска нация и език заради човешките права в ЕС и ООН. В противен случай е антимакедонска омраза.

67

Анонимен

преди 3 години

Защото без антибългаризъм няма югомакедонизъм.Всичко македонскосе крепи на фалшива окрадена от българите история от страна на сърби,власи и сърбомани а.к.а..етнички македонци/Каракачанов го знае отлично и ми омръзна да ги нарича братя и не само той.Истински вече досадиха а има да се извърви мнооого дълъг път докато, ако изобщо тая с..н се превърне в нормални хора.Няма друг народ толкова фиксиран в думите идентичност и етничност,защото няма друг толкова фалшив народ и толкова зомбиран.ФАКТ!

66

Анонимен

преди 3 години

СДС и Фандъкова на Борисов ще трябва да построят наново взривения мавзолей на Георги Димитров до БНБ ако искат и Македония да поправи разрушените бг паметници.

65

Анонимен

преди 3 години

Още не сме проляли да пуснем безусловно бюрм в ЕС.

64

GG

преди 3 години

До makedonКакъв народ сте вие, бе ?! Шепа промити мозъци. Тука само форума, ако се разберем, ще ви ритаме до Белград...

63

Makedon

преди 3 години

Karakacanov NACIONALISITE POSEAA OMRAZA DO GROB MEGU DVATA NARODA

62

Помнещ

преди 3 години

Д-р Каракачанов.Отлично помниш,че на времето д-р Живков Не се занимаваше с Македония! Защо ти е да го правиш Ти сега? Никога не са ни обичали!

61

Анонимен

преди 3 години

От мухата слон. Розов.

60

Анонимен

преди 3 години

Македоносърбоманите да престанат да лъжат и точка,стига са лъгали и са се опъвали като магаре на лед,спрат да лъжат,признават истината и влизат в ЕС!

59

Бунгар

преди 3 години

Той е напомнил, че в РСМ има и немалко хора, които определят себе си като българи, а езика си като български и това тяхно право не може да бъде отричано и потискано.Немалко хора в Република България определят себе си като македонци и езика си като македонски и това тяхно право не може да бъде отричано и потискано.Признаваме македонско малцинство в България и им връщаме Македонските домове и имоти,закупени и построени от тях и които сега са заграбени от ВМРО.

58

Анонимен

преди 3 години

Нас пък само Рюте не ни пуска в Шенген, ама не сме оревали орталъка.

57

Анонимен

преди 3 години

сега ..сега или НИКОГА можем да възтанояим истината за Македония !Нека сме единни !

56

Русомраз

преди 3 години

Нито крачка назад пред лицето на македонизма!Зад нас е България!!!

55

хехе

преди 3 години

македония да признае корените на езика си като български....македонския език е измислен 1944-45 от комунистите всико е било съгласувано с СССР от тогава се въвежда офицялно термина македонски език......и македонска азбука....преди това се е казвало че във Макдония се говори на български !историците го знаят .... и не трябва да се отстъпва ! за да се вузтанови истината !Претенций към държавата Македония нямаме !както Германия няма към Австрия ..въпрки че в Австрия говорят немски

54

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНЕ ГРЪЦКА ПРОВИНЦИЯ Е МАКЕДОНИЯ!