141

Василев

преди 3 години

След края на Студената война, се създаде безпрецедент в световната история, където един един богоизбран еврейски елит контролира 99% от всички ресурси и богатства в света, както на изток, така и на запад!Това вече е прецидент, при двата блока на разделение, може да се каже че имахме някакъв паритет, и двете системи комунизъм и капитализъм, бяха като две взаимноизключващи се системи, които съществуваха и укрепваха заради своето отрицание!Сетга имаме Нов Световен Ред и много селяни прости!ЦРУ!

140

Анонимен

преди 3 години

До ВъзмутенЦелия Свят ще се ваксинира, само тука ги е шубе да не ги отровят случайно. хахахаххахахаха Ще се ваксинираш като поп помни ми думите. :)

139

Възмутен

преди 3 години

Какъв чип бе шушон?Кой ти приказва за чипове тъпчо?Инжектират ти в кръвта някакво химии и бойколуци дето никой не знае какви са и какъв ще е ефекта след 6 месеца само!

138

Анонимен

преди 3 години

Министърът очаква първите доставки на ваксина у нас да са в началото на януари 2021 г.ТЕ НЕ СА ХВАНАЛИ РИБАТА-СЛАГАТ ТИГАНА ОЩЕ ОТ СЕГА.НЕКА ПЪРВО ДОЙДАТ ДА ВИДИМ ИЗОБЩО КОЛКО ЩЕ ДОЙДАТ!

137

Анонимен

преди 3 години

Щели чип да им сложат хахахаххахахахх ей просттотиьооооооо, просттотиьо!

136

Василев

преди 3 години

С пръчка не става, с вериги не става, с войни не става, но с медицина, с вируси,с бъзикане на ген ключовете може да направиш покорни селяни прости всички хора по света!!!!Бързат , бързат, защото хората взеха да си задават много въпроси, нищо не стряска така Световния Финансов Елит, както че хората започват да си задават много въпроси и започват да си отговарят самите те, водени от инстинтка си за самосъхранение, пренебрегвайки вече пропагандните медии!Тове е Третата Световна Война!Джил!ЦРУ!!

135

1944

преди 3 години

Преди 80 години един друг човеколюбец дето като Бойко е казал "Arbeit macht Frei" е закачал жълти звезди на ревера на едни болни хора и ги е пращал на лечение в специално оборудвани бани наречени -дишегубки Газенваген!Че и сега същата работа!

134

Анонимен

преди 3 години

"Целта - 70-75% ваксинирани"Нали ваксината е доброволна, каква цел?

133

Анонимен

преди 3 години

Какви ваксини, след тези празниците ще има нов пик. Сега само разправят, че е доброволно понеже имат ли 7 милииона ваксини - не. Могат ли да ги осигорят - пак не. Могат ли да спазят правилно начина на прилагане на ваксината както и съхранението и - дълбоко се съмнявам.

132

Анонимен

преди 3 години

Който не си бие ваксина, трябва да си плаща лечението от Ковид19.Аз 30 г си плащам здравните и само 1 път съм ползвал болнични. През март като се върнаха печалбарите от цял свят без осигуровки-никой не върнаха.Лекуваха ги безплатно. Безплатни бяха и тестовете. След това обаче колегите ми даваха по 400 - 500 лв да си правят тестове щото джипитата не искаха да ги прегледат без тест.За това ние-където плащахме осигоровки цял живот - не получихме нищо.Само за гетата е безплатно.ДА СИ ПЛАЩАТ ЛЕЧЕНИЕ

131

Анонимен

преди 3 години

Шест доброволци са умрели в процеса на изпитание на ваксината на Пфайзер. Явно издънката е голяма, пак трябва да се напомня на властите, че ваксини, доставяни на основата на конфликт на интереси, е недопустим ход. Освободете пазара на ваксини в ЕС и осигурете руската ваксина като алтернатива на онова, което планират да ни предлагат!

130

Анонимен

преди 3 години

Нали ваксърите ще са защитени от ваксината, какво ги интересува че другите няма да се ваксинирата, нали са си осигурили здравето, защо така злобно се пенят срещу хората които не искат да се ваксинират?

129

НРБ

преди 3 години

Всички са много силни зад компютъра и на масата с ракията! Всеки разбира от работата на лекарите! Не ме интересуват антиваксърите, харп-аджиите, *** и прочие електорални единици! Ковид не е грип, и от него се умира. Ако някоя куха кратуна се прави, че не е така, е не само негов проблем обаче, а и на околните!

128

Анонимен

преди 3 години

"Дали някоя частна компания някоя авиокомпания, например, ще иска сертификат за ваксинация, държавата няма да въвежда задължителен характер."Значи авиокомпаниите сами да решат - държавата няма да им се меси. Браво, така е демократично - свобода и демокрациа. А ако една авиокомпания откаже да вози евреи, или хомосексуалисти, или цветнокож - какво правим тогава със свободата и демокрацията?

127

Анонимен

преди 3 години

"Ди Велт": Ваксинацията може да стане задължителна, ако искате да пътувате със самолет.

126

Анонимен

преди 3 години

Западната ваксина е демократична, доброволна и НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА, а васкинираните получават БЕЗПЛАТЕН БОНУС - сертификат за имунизация! С него можеш да ползваш градски транспорт, да посещаваш търговски центрове, кина, театри, да пътуваш в градския транспорт, със самолет, децата ти придобиват право да ходят на детска градина и училище, да те наемат за работа и много други екстри! Побързайте да се запишете предварително, в началото няма да има достатъчно бройки за да ползвате БЕЗПЛАТНИЯ БОНУС.

125

Анонимен

преди 3 години

Престъпници и диктатори са тези.И тяхното време скоро ще дойде!!

124

Мнение

преди 3 години

Хващам се на бас че управляващите фашисти ще "ваксинират" задължително първо стадото за експеримент и ще гледат сеир отстрани какво ще стане и какъв ще е резултата!Кунчев сега само подготвя терена!

123

Зая Маева

преди 3 години

А в западните кочини как е ? Колко процента трябва да се ваксинират там ? Към 80% ли ?

122

Кунчо Ангелов

преди 3 години

Рептилите са ги тресе голямата паника и злост .Разбра се ,че няма да ги подмамят за ваксините показвайки някакви баби и дядовци на 80-90 год.У нас ще се ваксинират само шепа хора наред с Чебурашка ,Бау, Атанас Велмазов и други.Лошото ,че ще измислят ковид паспортите без които няма да може да пътуваш ,да пазаруваш ,да ходиш на работа ,в банка ,в община ,в нап и т. н.Тогава като стане смятайте ,че сме в навечерието на война водена по всички континти.Ще има плач и ккърцане със зъби.