76

Анонимен

преди 3 години

Д-р Маджаров: Отказът от ваксинация е сред най-големите заплахи за човечествотоФигуранта и той е против империалистическите ваксини! В руското посолство тайно са го ваксинирали със съветската ваксина за *** Спутник-5.

75

Мили Иванова

преди 3 години

абе вие хубаво ще ваксинирате някои наивници, ами ако почнат да се тръшкат и да мрam, тогава мислили ли сте какво ще правите

74

Анонимен

преди 3 години

Е не насила,но като кажат без ваксина няма да може на самолет,да се мине граница и други подобни,ще се ваксинираме.Ваксината ще стане като личната карта.Нищо няма да може да направиш ако си без ваксина.Стой си вкъщи и толкова.

73

Анонимен

преди 3 години

Веднъж ваксинираш ли се става като при грипа, всеки нов щам на вируса като пуснат и трябва да се ваксинираш. Да живее фармацевтимната мафия.

72

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

През 1976 година в САЩ набързо бива одобрена ваксина срещу грип и започва масова ваксинация на масите по време на управлението на президента Джералд Форд... Едва 25% от населението на САЩ се ваксинира и има невиждан бум на редки изключително тежки автоимунни заболявания като синдрома на Гилен-Баре и масовата имунизация бива прекратена заради тежките и с голяма честота странични ефекти...

71

Анонимен

преди 3 години

Продажници!Жалки мишоци!За едните ки.рливи пари са готови държавата и себе си да продадат!

70

Баба Ляга

преди 3 години

"абе нали похарчихте парите вече, прибрахте комисиона, какво ви пука кой ще се ваксинира. И да излеете ваксината в клозета, ефектът ще е същия"Комисионната е по-голяма при по-голям осигурен процент опитни мишки.

69

Баба Ляга

преди 3 години

абе нали похарчихте парите вече, прибрахте комисиона, какво ви пука кой ще се ваксинира. И да излеете ваксината в клозета, ефектът ще е същия

68

Анонимен

преди 3 години

КАКВА ПОЛЗА АКО ПРИДОБИЕШ ЦЕЛИЯ СВЯТ А ЗАГУБИШ ДУШАТА

67

баба мара

преди 3 години

искам да знам кого ще съдим при смърт или осакатяване на българин и къде ще сесъдим

66

Анонимен

преди 3 години

Е няма как,България е от по-старите държави и сме патили,затова е и недоверието.Цар Борис със сила е наложил Христос за Бог.После турците със сила и кланета са наложили Аллах.Комунистите и те със сила и репресии налагат социализма.Не сме държава като САЩ на два века и половина и имаме преживяно, има и недоверие.Трябва малко време за нас и винаги е било така.Нали не си представяте,че всички държави ще се ваксинират,само българите НЕ!?Как ще стане това?Няма как!Каквото за другите,това и за нас!

65

Анонимен

преди 3 години

Маджаров, да се задавиш с това, дето ти плащат за тази смъртоносна античовешка реклама!Нищо добро не те чака с такива пари!Нищо!Нито теб, нито близките ти!

64

До 62

преди 3 години

Вирусът вече е мутирал многократно.Затова ще е много трудно да се създаде ефикасна ваксина и това,в което ни убеждават е пълен въздух под налягане.

63

Анонимен

преди 3 години

А натискът за насилствено поставяне на неизпитана ваксина и то за заболяване, което повече го изкарахме безпроблемно, включително психологическият натиск, е престъпление против човечеството, отре.пки!

62

Анонимен

преди 3 години

БЦЖ - да, ДТК - да, ваксина против съществуваща опасна болест - да.Да се чипирам против КОВИД-19 - НЕ!

61

До 56

преди 3 години

Първият,който каза,че няма да се ваксинира е професор-вирусолог.Последваха го много други лекари.Така че,не се опитвай да ни зомбираш и обиждаш,защото си личи твоят интелектуален потенциал и твоята заинтересованост повече хора да се ваксинират.

60

Анонимен

преди 3 години

Абе, Маджаров, как не те е срам да лобираш за ваксината? Утре вирусът като мутира, какво правим? Всяка година нова ваксинация ли ще минаваме? Самло след 2-3 ваксини и ще бъдем като п арцали и готови да гушнем букета.

59

Анонимен

преди 3 години

Аха, тръгнахте ли, подл.изурко мазен, да заплашвате хората вече?Колко сте жалки и прозрачни!Няма да ви мине номера!Гледаме чужда телевизия. Германци, англичани - не са тъй заспали, като българите, масово се вдигат на протести срещу новото колониално "здравно" робство.Ще бъдеш изметен, заедно с цялата продажна шайка не.годници м.изерни!

58

Българин

преди 3 години

Този да си набие ваксината отзад.

57

Анонимен

преди 3 години

РНК базирани ваксини се разраборват от 2014г . Не е никаква тайна, които иска да се разрови. Нещо разработките за ваксината предшествуват вирусчето май.