72

Анонимен

преди 3 години

А,бе какво стана с чумата по сви8нете,с лудата крава ,птичия грип.Как така тези и(опасни)болести заради които избиха маса ти здрави животни и унищожиха поминъка на хората изчезнаха изведнъж яко дим без ваксини,без социални дистанции.

71

Анонимен

преди 3 години

Който иска да си я сложи. Аз няма да я сложа.Обаче искам след внасянето на ваксината да се прекратят всички мерки срещу ковид

70

апел към СЗО

преди 3 години

Ще има ли поне малка надежда да се открие ваксина против червенотиквениковската шашкъния на другарите водени от Фигуранта и Импексова ?

69

Боко

преди 3 години

отново показа защо управлява този народ вече 11 години - просто е много наясно с народопсихологията на българина. Затова си изми ръцете от отговорността да налага ваксина, за която нищо не се знае, просто защото не е минало необходимото технологично време за да се докаже. Каза го и на европейските си партньори. Българите са подозрителни към съществуването на ковид 19 пък какво остава за ваксина срещу нещо, за което си мислят, че е световна конспирация. Ваксините нямат особен шанс в БГ.

68

Ха-ха-ха

преди 3 години

Че кое е това, дето знаете за ваксините, господине, че да ни го кажете?Седнете си, двойка!

67

Анонимен

преди 3 години

Странно нещо е българина - не вярва на "изкуствена" ваксина направена в САЩ и е по Ок да се зарази с "естествен" вирус пак от лаборатория но в Китай! Шебеци...

66

Нищо ново

преди 3 години

Това, което очаквам да обяснят е, защо още преди ЕС да е регистрирал ваксини, ние избираме тази Pfizer, която се съхранява при -70 градуса и даже се каним да купуваме фризери заради нея. Има други, които могат да се съхраняват в обикновен хладилник.Имаме ли избор изобщо?

65

Анонимен

преди 3 години

До 68Как ще останеш без хляб като пишеш има и oпозиционни медии да искаш не е важно за кой пишеш, а колко ти е въображението. Тия хиляди новини отде мислиш идват. Ние журналистите ги пишем всеки ден за да сте информирани.

64

Анонимен

преди 3 години

Мангъров ще влезе ли в Националния Имунизационен Щаб?

63

Анонимен

преди 3 години

И в коя точно поликлиника има хладилник който поддържа -70 градуса?

62

Анонимен

преди 3 години

Значи пак нищо няма да се казва или ще се меcти въздуха от една точка в друга точка! Избирайте!

61

Тикволандия

преди 3 години

Все пак извоювахме едно първо място в ЕС - това по брой починали от коронавирус на глава от населението.Не че е за хвалба, но все пак първо място.

60

Анонимен

преди 3 години

-70 градуса! Това е доста шит, защото означава че е жива гадина. Иначе защо ще я държат на такава хибернация.

59

Анонимен

преди 3 години

Наистина ли ще оставите Боко Тиквата да ви отрови масово? Вие не сте нормални, въобще като общество.

58

Анонимен

преди 3 години

Един въпрос към Файзер-майзер, модерните и братята Джонсън и Джонсън, и учЕната шайка СЗО, бе вие там уните специалисти що не си напънахте тиквите, да измислите лекарство вместо ваксина? Ми не ми отговаряйте, ще ви кажа : щото сте алчни за пари и власт и щото здравите хора ви пречат на бизнеса... болести ви трябват и то много болести, там да си пъните чекмеджетата с кинти.

57

Анонимен

преди 3 години

"Ние журналистите ще съчиняваме и ще пишем каквото си искаме не е незаконно."----------------------------------------Не си искрен. Не смееш да пишеп срещу този на сниката под знамето. Една критична бележка да напишеш и ще останеш без хляб.

56

Анонимен

преди 3 години

Явно вируса е нищо, а ни правят куку за да ни нахакат ваксините. Иначе не мога да си обясня как децата от един клас са опасни като общуват по между си в училище, но са безопасни като общуват с още 100 броя от други училища на ледената пързалка. Моля обяснение от здравния министър.

55

пери

преди 3 години

Най-важното според мене за ваксините е, че вчера в парламента т.нар. управляващи отказаха да подпишат, за да го има черно на бяло, че ваксините ще бъдат ДОБРОВОЛНИ. Че са безплатни също е важно, но по-важно е да имаме избор. Еденствената гаранция за това са думичките на министъра на здравето, казани по телевизора. Черно на бяло нищо. Утре могат да се врътнат и да ги направят задължители. Ей това е страшното. Слушайте и мислете, въпреки глупостите им. Вяра им нямам за нищо на тия.

54

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Аз ще си сложа ваксина в ефир.Излизаме взе Вуйчо Ваньо и Бачи Боко пред камерите със 10 ваксини - той тегли неговата бие си я, и аз след него. Тогава няма да имам въпроси. Но сега в момента питам, защо аджеба тия ваксини се съхраняват при -70С?!?Едно време ни учеха,че ваксините са умаломощени вируси, и като ги вкарате нас произвеждаме антитела. Та какъв е тоя вирус дето деЯни на -70С?!?

53

Мнение

преди 3 години

не съм антиваксър. По принцип вярвам във силата на ваксините, и приноса им за подобряване на живота на човечеството. Но има неща, с които не мога да се съглася. Първо - ваксина, която действа един сезон, или три месеца, както казват за тази на Модерна, и после трябва да я правиш отново не е ваксина за мен. Това е е тото. Второ - Ваксина която не е задължителна и не се прави на всички - не е ваксина, защото не постига най-важното групов имунитет и изкореняване на болестта. Тя е експеримент.