80

Анонимен

преди 3 години

Нали допреди няколко дни разправяха обратното - че няма необходимост от механизъм за разследване на главния прокурор, защото в момента всеки един от подчинените му прокурори можел да го разследва - интересно как си представяха, че това ще се случи. След като ги настъпиха, запяха друга песен.

79

козметик

преди 3 години

До АнонименКолко пласта пудра и гримови се е наклепала тази дърта менопаоза!

78

ай сиктир

преди 3 години

Много яко предложение, Гешефт-2, най-вероятно баджанак или вуйчо на Гешефт-1

77

Анонимен

преди 3 години

До Атанас ВелмазовАбе другарю,не си ли забелЕзал в последно време че бабуна се е подул и отекъл яко?Явно го е хванала некоя клетва от народната любов!52102

76

Анонимен

преди 3 години

Тоя прокурор пак ли вие ще го изберете?

75

ееех ЕК еех

преди 3 години

Предложението било е вследствие на доклада на ЕК за върховенството на закона, тЪз мумЪ изумява със спокойствието с което повтаря думите на БСП за контрола на прокорора от още по-прокуререн прокурор от прокуратурната прокуратура.тЪз мумЪ изумява с лекотата с която ни казва че ЕК слушка БСП-то

74

Анонимен

преди 3 години

после ще сложим прокурор да следи прокурора който следи главния прокурор...

73

Василев

преди 3 години

Мен не ме е страх от Гешев, даже подкрепям всички негови усилия да вразуми лешоядите, да започнат да работят за ползу роду!Бай Вълчо се гърчи в килията, а Маринелка ми казва че аз съм безсърдечен!Бай Вълчо сърдечно не си плащаше милионите и сърдечно източи стотици милиони в чужбина!С наюй-сърдечни чувства Бай Вълчо сега е на топло!Зад Гешев са милиони хора,а зад престъпниците стоят милиони евра и долари, източени от българската икономика и финансови служби!Гешев е един от Светата Троица!ЦРУ

72

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирациио , госпожа Атанасова ! Един от най-мъдрите ни, дейни и последователни политици ! Пълна подкрепа за ГЕРБ и легитимното правителство на България ! БОРИСОВ 4 през март !!!!!!

71

Няма невини

преди 3 години

Хора крайно време е да.... спрем тази шайка, докато не са ни погуби ли, или те нас или ния тях.

70

Анонимен

преди 3 години

На тази ще и подхожда прякора Деса Мозъка ама с Лъчо че се сбият и ше хвърчи перушина и крила на калинки.

69

Анонимен

преди 3 години

А прокурор, който да разследва прокурора който да разследва главния обвинител ?

68

Анонимен

преди 3 години

Прокурор разследва прокурор а него го разследва друг прокурор. Абе то стана като влакче в брюкселско мазе с приятелчетата на Орбан даге. Наредили се един зад друг и пада едно разследване, удри!

67

няма време

преди 3 години

Борисов усеща ,че няма време и след изборите ГЕРБ остават с около 10% подкрепа.Борисов 4 НЯМА да има и Борисов го е шубе ,че ще го подхванат за чекмеджетата и СМСите с Божков.Иска с нещо да държи Гешев като падне от власт. Няма да му помогне.Април месец Бойко ще отлети за Дубай ,ще си прибере мис-*** от Барселона и ще се прави на ударен.

66

Анонимен

преди 3 години

Глупостта е най-лоша, когато се съчетае с агресивност, както е случая с госпожата.

65

Анонимен

преди 3 години

Най-отгоре на държавата ще назначат един върховен жрец на бог Тангра да призовава Тангра да се появи и да разследва прокурорите.

64

Само боя щеги оправи

преди 3 години

Поредната лудост и театър, тези лица са вредни за България...

63

Анонимен

преди 3 години

А прокурора, който разследва прокурора...него кой ще го разследва?

62

Анонимен

преди 3 години

А прокурора който ще разследва ще е подчинен на главният прокурор, който би трябвало да разследват. Долавям мисълта *** Барни в това предложение.

61

Анонимен

преди 3 години

Това е най-голямата глу пост която съм чул Няма по-голям от главния прокурор.Всички останали прокурори са подчинени и нема начин да го разследвот,щото има шубе.