84

Неграмотност

преди 3 години

Въпреки че цифрите за 2020 година са предварителни*Цифрите не са предварителни, а примерно арабски или римски цифри

83

до анонимен

преди 3 години

Смъртноста от грипни вируси годишно е от 1,2 - до 1,8 %, а от Коронката е около 3 - 3,5%."---------------Младежооо....., много с далеч от реалноста!!!Доста сме спорилии спорим с колегите, но...Профи вирусулозите имат друга статистика, щото малцина от мед. персонала - лекарите - определяха смъртноста например при диабетик от грипни вируси и само при доста задълбочен анализ (в много редки случаи) се е оказвало, че Тригерът е бил... Вирус довел до усложнения.

82

Анонимен

преди 3 години

Значи има и друг вирус !

81

Анонимен

преди 3 години

До 69 и до 73Прави сте,той измисли този вирус и го пусна по света! Та вместо него да назначим Р.Радев за главен епидемолог,ще ни казва: "Такъв вирус няма ,*** си спокойно!"

80

Ганьо

преди 3 години

Мангъра говореше за стаден имунитет, ама пропусна да каже на стадото, че една част от него ще умре.

79

Браво

преди 3 години

Сега нека да ме оплюете. Така кривата е много красива, но началната точка е 1500 и скока изглежда 3-4 пъти. В този период от последната седмица съобщаваха за по около 150 смъртни случая, което е около 1100 на седмица, а скока е с 2000+ от миналата година. Имаме и среден скок от 1000 души незнайно защо загубени. Това също не е за изпускане. Като се видят и причините, тази цифра може и да се увеличи. Не смятате ли, че при такъв прочит нещата стават по-страшни.

78

Анонимен

преди 3 години

До dkfjГлупости на търкалета. Раждаемостта ни даже е по висока от средното за белия европеец. Отвори статистика и не говори лъжи. И се научи да пишеш

77

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно като изчезнат българите , тази статистика ще падне надолу просто няма да има българи които да влизат в нея , така че е много относителна тази статистика.

76

irkd

преди 3 години

kak da imash doverie na tuk.vata deto si vurti ga.za na 180 vseki den. Evala na bobokovi, koito kazaha istinata za taa smrad v ministerskia suvet. To i az se chudia na kakvo mirishe kato mina ottam-

75

аааааааааа

преди 3 години

" Отиваш в аптеката - 60лв за антибиотици за главоболие. "Глупости! Антибиотиците са супер евтини от 10-15 години....всъщност май освен аспирина и витамин Ц и след това са те! Антибиотиците са между 10 и 25 лева, като повечето са около 15-20. Ми че само едни витамини са 20~40, имуностимулатори средно са от 15~50 лева и то може и да не стигнат за 1 месец!!! Антибиотици....антибиотиците в момента са най-евтиното перо! В една рецепта по-малко от една трета са цената на антибиотиците!

74

Анонимен

преди 3 години

"Ми, никой не отрича, че има Вирус!Смъртноста от грипни вируси годишно е от 1,2 - до 1,8 %, а от Коронката е около 3 - 3,5%."Хахахаха смъртността от грип била 1.2-1.8....ТИИИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕЕЕ??? Най-голямата смъртност беше при свинския грип от 0.03%!!!! Айде сметни сравнено с короната ти от 3% колко е разликата??? Май май 100 ПЪТИ! Гледате статистиката горе, гледате бруталната графика и ПАК говорите ПЪЛНИ тъпотии!!!

73

до 71

преди 3 години

Съгласен съм трябва да се спре производството на ядрено оръжие за масово унищожение и производството на биологични и химически оръжия.Проблема е че малко трудно се прави революция срещу тях понеже са от позицията на силните те а ние революционерите сме от позиция на слабите.

72

Еми

преди 3 години

Отиваш на лекар, че те боли главата. Изписва ти антибиотици. Отиваш за ниско кръвно - изписва ти антибитици.Отиваш за високо кръвно - антибиотициОтиваш за късогледство - антибиотициОтиваш в аптеката - 60лв за антибиотици за главоболие.

71

ГосТ

преди 3 години

Нямаше как да не се присъединим към нашите трансприятели с черната статистика. Под черна имам предвид точно тези необявени случаи. Демокрация на простолюдието. Видими резултати.

70

ГосТ

преди 3 години

Аве вундеркинд, канзас у Китай ли е ве ? А ?

69

до анонимен

преди 3 години

Ми, никой не отрича, че има Вирус!Смъртноста от грипни вируси годишно е от 1,2 - до 1,8 %, а от Коронката е около 3 - 3,5%.Както и при ежегодишните Вируси, най-засегнати са хората със слаб имунитет и съпътстващи заболявания - тези с диабет, бъбречна недостатъчност и сърдечносъдови заболявания.Коронката например не може да се сравни в никакъв случай с Испанката ("испанката" също е китайски вирус).Данните са противоречиви, но смъртноста от Испанката варират от 30 до 67 милиона.

68

Анонимен

преди 3 години

Кривата все ще е нагоре докато не уволним главния епидемиолог на републиката Бойко Методиев Борисов, наричан най-вче Тиkвата!

67

до 69

преди 3 години

Смяташ че ако правителството беше извадило водните оръжия и разпръснало протестиращите по рано ,няма да има толкова много смъртни случай и такова разпространение. Ок ,дали е вярно не знам , но ти трябват доказателства за пред съда, че теорията ти е вярна и че тези доказателства си ги дал на Борисов преди да вземе решение за обратното.

66

Анонимен

преди 3 години

До 68 Революция не се прави срещу смъртта, а срещу тия, които си играят със съдбите и живота на хората

65

Ганьоси Плоскоземни

преди 3 години

Има ли наистина Ковид?Ако няма -Ако е просто истерия -Ако сте *** + или -