52

Анонимен

преди 3 години

До AntonimАко всички бяха родолюбци като Нешка Робева, България щеше да е като райска градина.по-скоро 16-та губерния на Русия.

51

Анонимен

преди 3 години

До периЕ, това ли извадихте от цялото интервю - една фраза и то некоректно цитирана?***, сър!

50

ГосТ

преди 3 години

# 56 т'ва ли измислИ ве цървулче? За бг'то изобщо не се натискам ве баце. Само некадърни кариеристи могат да го правят. Аве, а Бианка Панова що е в Сингапур ве ?

49

Така си е

преди 3 години

До 1Че то има ли нормална федерация у нас? Навсякъде-мошеници, крадци,далавераджии...2 федерации в стреблата, в волейбола-чудо и приказ, в щангите-още по-голямо,в шахмата-има цели 4 федерации, за футбола да не говорим каква пародия е! И още чакаме доклада на министъра за прахосаните 23 милиона лева за подготовка на последната олимпиада, донесла ни едва 2 медала! Права си е жената- в България спорт няма! За какво да се мъчи тук-произвеждат се само мутри от клубовете по борба,бокс,карате!

48

ДА НЕ ДАВА ГОСПОД

преди 3 години

Колко ли трябва да си изпаднал за да отидеш да "работиш" в туркия

47

Анонимен

преди 3 години

Българите винаги успяват, когато се евакуират от България. Поздравления!

46

Antonim

преди 3 години

Ако всички бяха родолюбци като Нешка Робева, България щеше да е като райска градина.

45

До ГосТ

преди 3 години

Ама наистина сте такива

44

1

преди 3 години

Камелия не плюе по България.Който малко-отмалко познава обстановката в българската федерация е наясно за какво става въпрос.Под диктатурата на префърцунесата илиана и трева не никне.

43

Шаро Балкански

преди 3 години

Аз не чух да плюе по България !!! Чух ,че е приключила професионалните си отношения с България .... Мафията в художествената гимнастика не позволява и не дава да се развиват и други извън кръга на Иляна Раева ..... Така ,че УСПЕХ на Дунавска и на всички спортни ентусиасти !!!

42

Анонимен

преди 3 години

Не можем да й се сърдим. В България се реализират само връзкарите и мутрите.

41

Така е

преди 3 години

В бг парите се "усвояват". После няма за спорт, медицина и образование. Докато се възхищаваме на кр-адците, колко умно са ни окрали, а не на стойностните хора които реално допринасят за България ще е така.

40

ГосТ

преди 3 години

Селяните като се намърдат некъде, няма отърване. Само меч ги опраа.

39

пери

преди 3 години

Е, това ли извадихте от цялото интервю - една фраза и то некоректно цитирана? Това ли беше най-същественото? За кликове ли, а? За много ли... Много непрофесионално и нечестно спрямо Камелия Дунавска. Ама явно толкова си можете. Сензацията преди всичко, нали?

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Не е лошо да гледаш предаването на спорния като личност Антон Тодоров по Европа. Но вади документи. Много от изнесените от него фактите и аз съм ги констатирал при работата си в различни заводи през соца и като главен счетоводител на един от най-голените приватизационни фондове след 10 ноември. Още когато са строени нещата, са били с по 40 години назад от световните тенденции!

37

Анонимен

преди 3 години

Ще приключи я, тук баба Раева - Сиракова коли и беси.

36

Истината

преди 3 години

До АнонименИди нахрани прасетата и не пиши глупости !!!!!!!!!

35

ГосТ

преди 3 години

Освен макетата, никой не бръсне тоа български паспорт за слива. Аааа и емигрантите от африка и пакистан гледам много лесно го купуват, за да преминат през територията. Дори и те не искат да стоят у таа *** хахахаха

34

Истината

преди 3 години

До Анонимен 35По-добре златна кадъна отколкото *** *** !!!

33

Истината

преди 3 години

До Анонимен 40Браво на жената ,истински професионалист а ти си *** *** !