95

Ха ха

преди 3 години

Протестиращ полицай . Хем скандира исканията си към власта и носи плакат за да покаже недоволството си , хем на всеки 5-10 метра се бие с палката по главата за да покаже че е съвестен служител и все още изпълнява и служебните си задължения.

94

Bлк

преди 3 години

Биячите са и алчни. Да се съкращават. Бюджетът им е и така голям, а те са повече от излишни. Поне 30 % трябва да са вече на бюрата по труда. И да ги видим. Може би и да станат за нещо друго.

93

протест

преди 3 години

Вдигнете заплатите на първа линия за нощен труд на все известните автокрадци, наркодилъри, джебчии, насилници и други познати на полицията

92

Анонимен

преди 3 години

Герберският башибозук в униформи, който смаза с провокации, бой, кръв и арести народните въстания иска да си получи парите за добре свършената *** работа!

91

Анонимен

преди 3 години

Моето мнение е, че трябва да им намалят заплатите. Хората са против от техните данъци да се плащат заплати на тези безполезни безделници.

90

123

преди 3 години

Куките цял ден се подпират и взимат 1500+лв. За охраната на властта винаги се намират пари за да бият и мачкат тези които им вадят заплатите - народа.

89

Анонимен

преди 3 години

Полицаите пак на протест - ПОЛИЦЕЙСКА НАГ ЛОСТ НА НЕКВИ ФУРАЖКИ ИМ ДАВАТ ПО 1800 ЛВ И ЩЕ МИ РЕВАТ ЗА ОЩЕ

88

Анонимен

преди 3 години

Тия не си ли четат трудовите договори ПРЕДИ да ги подпишат? За чий ми протестирват сега?

87

Анонимен

преди 3 години

Полицаите пак на протест - МИ ДА НАПУСКАТ, И БЕЗДРУГО ИМА С 10 000 ПОВЕЧЕ ОТ НЕОБХОДИМОТО

86

Анонимен

преди 3 години

Разбойниците искат своя дял от плячката. Главатарят пък не желае да дели Чекмеджето с никой. Класика.

85

Фактите говорят

преди 3 години

"Полицаите се борят само за повече пари, но не и за реална реформа на системата."

84

изнервен

преди 3 години

Май всички тотално са изперкали, кой за пари, кой просто така, на инат.

83

бива ли ?

преди 3 години

да си толкова неграмотен ? Чак не ми се чете ...

82

Хора

преди 3 години

Да искаш още пари когато и тези който получаваш не заслужаваш, когато хиляди са без работа в кризата е..... е лудост, полицайте събодете се.... Дане ви събудим ния че!

81

0

преди 3 години

Когато не ми харесва заплащането и условията на труд,си сменям работата.

80

:(

преди 3 години

много са наглии кукките. По принцип като се цаниш кукка си наясно, че зад теб стоят държавата и пагона. Ама е добре да си наясно и че си там не само за лапачката и пърденйето, а от време на време ще се наложи и да вършиш някаква работа. Все едно пожарникаря да иска вредни, че му излязла пришка от изгоряло. Обидният ми текст се отнася и до медиците. Днес вече няма хипократови клетви тънга мънга... Всичко се пазари и купува. Бах тоя свят!

79

Der

преди 3 години

Защо няма коментари?

78

Гошо

преди 3 години

Съкращения 50% и останалите с повишени заплати.Това е решението. Да отидат да работят михлюзите да изкарат заплатите на колегите. И без това само тормозят хората.

77

Майка със спрей

преди 3 години

Е сега ще видите къде зимуват раците ***!

76

567

преди 3 години

До Анониментотална истина -не полицай а измамници и рекетьори самозабравили се престъпници,отрекли се от народа си за чието благо би трябвало да работят-ЗАТВОР ЗА ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ -а иначе повисоко заплащане да когато станат поне малко като европейските полицаи и докажат че пазят народа , имуществото му,законите и станат уважителни към гражданството