15

Анонимен

преди 3 години

Фитнесджиите да вземат да станат доброволци и да носят по стълбите пациенти,че *** преди да се изкачат до отделенията.Пак е фитнес и трябва да си силен за да помогнеш на хората,ама не само физически силен,а и със сърцето!

14

Живот без фитнес

преди 3 години

клубове и салони. Трябва да си лyg, за да се потиш в едно помещение с още 50 тежкодишащи мазни субекта.

13

Анонимен

преди 3 години

А стига бе. Едно време хората не си губеха времето с глупости а вършеха реална работа.А сега им дай да се моткат и да чупят стойки пред огледалото във фитнесите. Няма ли мъже тая държава. Какво става.Ами като искате физически упражнения хванете едни инструменти и почнете да бачкате та поне да има някаква полза. Първото което може да направите е да си подредите градинките в кварталите, да почистите отпадъците, да подравните полянките, да осечете джунглите покрай блоковете и др. такива неща.

12

Анонимен

преди 3 години

Каквоооооо?Тия луди ли са?Първа необходимост?Айде,бе!Първа необходимост са магазините за храна,болниците и аптеките.Сега остава и чалгарите да кажат,че са първа необходимост.Луд народ.Докато всеки дърпа чергата към себе си и не се интересува от другите,яко ще се мре.

11

Анонимен

преди 3 години

Който чете само ''Винету'' без фитнес не може!През фитнеса му се налива акъл на него!

10

до 2рия имбецил

преди 3 години

Когато си ***, то това е за цял живот! Диагноза е!Химия пиеш ти, не хора които ходят да спортуват или на ЛФК във фитнес салоните. Определено си от хората на славиту_чалгата и рададълбоката.

9

Мен

преди 3 години

АХАХАХАХАХАХАХ фитнес залата била услуга от първа необходимост. Ще умра от смях. Фитнеса и спорта са неща от първа необходимост - факт. Но няма нужда от зали за да ги практикуваш.

8

Анонимен

преди 3 години

Тренирам Шахмат!Искам да стане спорт от първа необходимост!Ама на мига да стане!:)))

7

Анонимен

преди 3 години

да тичат в парка

6

Анонимен

преди 3 години

Мдааа,и аз искам да имам бизнес,ткъв,че който не ми прави оборот да го глобяват!Така са свикнали мутрокомунистите!Монопол и гарантиран приход!Конкуренция не търпят!А за забрани дума да не става!

5

Анонимен

преди 3 години

САМО ДА НЕ ЗАТВАРЯТ ФИТНЕСИТЕ В БЛАГОЕВГРАД

4

25899

преди 3 години

Колега се зарази именно в фитнес зала.

3

Бау

преди 3 години

чак пък "първа необходимост". Човек може да си тренира и у дома. По време на кризата. Вече, че собствениците няма да печелят е друга тема. Трябва наемодателите на помещенията да спрат да искат наеми за известно време. Някои го направиха, други се правят на луди ...

2

Анонимен

преди 3 години

Това НЕ Е услуга от първа необходимост. Никой няма да умре без фитнес за един месец. От толкова химия и зоб тотално сте изчаткали собствениците на фитнеси и клиентелата ви.

1

G

преди 3 години

Марешки ли я прокарва?С 50 000 лева за фитнес на ден на плажа...?;)