14

До 15

преди 3 години

Пише се мафиоТСка. Ама с тоя акъл най много до Левуново да отидеш. В Швейцария , тази мафиоЦка държава няма как да отидеш... ***.

13

До 10

преди 3 години

Чисто физически е трудно да спадне с толкова дълга им, но не и невъзможно. Принципно този дълг те нямат намерение да го връщат, защото според британски икономисти от преди 2 години за такава сума на САЩ ще им трябват около 70 години. Но пък, знае ли човек. Тръмп направи много за страната си. Истина е че китайците печелиха в пъти повече от САЩ от колкото обратното.

12

Анонимен

преди 3 години

В Швейцария с 4 хил евро едвам изкарваш месеца. Ако те глобят за превишена скорост, а там глобите са големи, трябва а излезеш на кредит за да си платиш глобата. Нищо не остава от 4 хил евро, само за най-необходимото отиват.

11

Анонимен

преди 3 години

Мафиоцка държава, която крие парите на мафията и много бедни народи ограб ени от политици.

10

Анонимен

преди 3 години

Швейцария нищо не произвежда, дори колкото България не проузвежда. От какво е богата? От шоколад и часовници - ха ха ха - по цял свят само швейцарски шоколад се яде и само швейцарски часовници се носят!

9

Анонимен

преди 3 години

Богата е защото бг лекарите избягаха там и сега лекуват техните болни.

8

фин

преди 3 години

Къде са масконосците и стейхоумувците да кажат какви *** са швейцарците?

7

До 3

преди 3 години

Допитай се до някой икономист, защото с тези разсъждения , в стил ГЕРБ ще продължиш да живееш в твоя измислен свят. Чипът на хората там е друг. Казвам го защото работя там, в Швейцария. Там , тази завист и злоба я няма. А, ти сега налей си една ракия и напсувай всички партии и ще се успокоиш.

6

Анонимен

преди 3 години

Забелязвате ли как в уикипедия дългът на САЩ за един месец се стопи от 25 трилиона на 8 трилиона?

5

До 3

преди 3 години

Абе овча мисъл. Кой задлъжнял бе? Труда в бг е даже силно надценен. Икономически погледнато, даже заплатите са високи. Ние не произвеждаме НИЩО. Ясно ли ти е? Имаме една лека промишленост и Туй то. Там производителността на труда е 100 кратно по висока от нашата. Произвеждат и продават целия свят. Ние какво произвеждаме и какво продаваме? Бушмен такъв. Колкото до задлъжнялостта , САЩ са най големите длъжници с 23 трлн. Долара.

4

Анонимен

преди 3 години

От какво е богата Швейцария?

3

Анонимен

преди 3 години

аха, БГ е бедна, защото редовия българин изхранва и плаща на швейцарците. вие сте тотално объркани. бегом към четвърти километър моля

2

Анонимен

преди 3 години

Швейцария е най-задлъжнялата страна в светас най-голям дълг на човек от населението.Това означава, че ние работим те харчат.Целият свят затова са бедни, защото тези им вземат всичкои им го прехвърлят на гърба с инфлация и др. финансови инструменти

1

Анонимен

преди 3 години

Хаха, платените убийци от СЗО си умират от яд, че не всички им се подчиняват на наглите ходове!