14

Alex

преди 3 години

Ами разбирасе, че е.В природата нещата се случват еволюционно - т.е. твърде бавно.Подобен революционен скок е меко казано съмнителен.

13

Пич

преди 3 години

E, то заради това сме на първо място по смъртни случаи в Европа. Това е мерило за нивото на интелект на една нация. Скандинавските държави без някакви строги мерки и са на последно място по смътност. Ако отидете в Норвегия или Швеция и се разходите малко улиците, видите за какви хора става въпрос, и ще ви стане ясно. Пак се проявихме като най-проостата нация в ЕС. Преди нас са евентуално само македонците ама те са си българи по принцип.

12

АнонимеН

преди 3 години

ПОДОБРЕНИЯ ВИРУС ИЗЛЕЗНА ОТ ЛАБОРАТОРИЯТА В УХАН!ПАРИТЕ ЗА ИЗСЛЕДВАНИЯТА В ТАЗИ ЛАБОРАТОРИЯ ИДВАТ ОТ ФАЩ!------------ШАНСА ДА Е НАРОЧНО ОПУСНАТ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ СЛУЧАЙНО.------------ЛОШОТО, ЧЕ ВЕЧЕ СЕ ПУСНА ДЖИНА ОТ БУТИЛКАТА И ВРЪЩАНЕ НЯМА

11

Анонимен

преди 3 години

40% от Българите са ***

10

Анонимен

преди 3 години

ТОВА Е САМАТА ИСТИНА! А СЕГА,КОЙТО НЯМА ВАКСИНА НЯМА ДА МУ ДАВАТ ДА ПЪТУВА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ!

9

нормално

преди 3 години

Аз пък вярвах в таласъми.Като малък вярвах в турбалан.Сега вярвам, че не трябва да вярвам.Жива материя каквато е вирусът, може само бог да създаде. Ако има бог, и ако бог е природата.

8

.

преди 3 години

Естествено, че Е така!

7

кое не е ясно

преди 3 години

Още 2015 год краварите го патентоваха!И те самите гордо съобщиха за това!

6

Вирусът

преди 3 години

Е изкуствено създаден и е първия който пускат само за тест. На прага на трета световна война сме и тя няма да е ядрена. Народите които покажат самодисциплина, самообладание и съпричастност ще оцелеят, разединените и паникьорите ще изчезнат.

5

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е изкуствен но и истерията е още по лъжлива и изкуствена . Да не говорим за т.н. жертви на Ковида които едва ли са и 1 % от обяваваните. Вирус има но е резултат от пръскането с отрови от самолетите на НАТО над градовете след което идват респираторните проблеми и задуси.Смърт от Ковид без аутопсии не става а такива никъде не се правят защото знаят че лъжат.

4

Анонимен

преди 3 години

Изкуствен или не - има го. И как от м.март не можаха да го унищожат.

3

ДА

преди 3 години

Дубрутру!Още месец март,април се усъмних!Как така от Китай изведнъж пламна средата на Европа-северна Италия!Ама направо пламна и се разнесе из Европа.Все едно,някой го пусна там!

2

Анонимен

преди 3 години

Нека превърнем осми декември в празник на заразата. А Коледа в празник на чувалите!

1

баба мара

преди 3 години

вирусът е създаден от ам лаборатория и пуснат в ухан защото китаи излезе многонапред във всичко но китаиската дисциплина спаси народа а ние тепърва ще сипатим от простотията си пращахме самолети да прибират българи от чужбина коитони заразиха намалихме ддс на ресторантите решения което ни доведоха до 1 мястопо смъртност с това раздаване на пари ще го докараме до просешка тояга