60

Анонимен

преди 3 години

До Гранд фънк Ти си македонец от Македония ,колкото Росен Плевнелиев е талибанин от Афганистан скрий се някъде и не заемай място! Паляче.

59

Анонимен

преди 3 години

Някои коментари по-надолу предизвикват усмивки : Русия била изместила Германия икономически при положение, че вече 6 години икономиката на Русия затъва, рублата се обезценява а населението обеднява до размери, че мин. раб. заплата в Русия вече е 254лв. (12 000 рубли) . Русия е пред икономически колапс с ниската цена на нефта и газта - основните източници на доходи за бюджета !

58

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДумата "македония" да отпадне от името на страната. ОСТАВА СЕВЕРНА. В ЧЕСТ НА ТЕХНИТЕ СЪЗДАТЕЛИ НА СЕВЕР.

57

Анонимен

преди 3 години

dosta rabota ima dode stopliat firgidnata stara moma bulgaria ;)

56

Анонимен

преди 3 години

Локдаунчетата реват, загубиха.

55

Анонимен

преди 3 години

Не съм съгласен с името Северна Македония,да го сменят на югозападна България!!!

54

Анонимен

преди 3 години

АП - АГРОПРОМИШЛЕН КОМПЛЕКСАХАХАХАА ДЖЕНДЕРЕТАТА СЕ РАПЪРДЯХА

53

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

МЕДИИТЕ НЕ ОПРЕДЕЛЯТ ИМЕНАТА НА ДЪРЖАВИТЕ НИТО НАЦИИТЕ, НИТО ЕЗИКА, НИТО ОПРЕДЕЛЯТ КОЙ Е СПЕЧЕЛИЛ ИЗБОРИТЕ.

52

Анонимен

преди 3 години

До 61 Научи се на четмо и писмо смотльо!

51

Анонимен

преди 3 години

Какво е това РС Македоня? Името на страната е Република СевернаМ

50

Аноним

преди 3 години

Нужно ли е г-н Борисов да се среща лично с управители на някакви гръцки квартали? Не е ли по-добре да опълномощи някой от хората си? Все пак той е премиер и има къде по-важни дела...

49

Анонимен

преди 3 години

"вярвайки, че това ще им помогне да подобрят стандарта си на живот и ще предпази региона от влиянието на Русия и Китай, отбелязва АП."Наистина ли българските политици сатолкоз прости или това си е някаква простотия на АП?

48

Анонимен

преди 3 години

"Русия също няма икономическата мощ да се бори със САЩ".Русия е от нулата през 2000 днес е световна икономика и измести Германия от петото място оставяйки я назад. Русия е безспорен военен световен доминант и водеща във високите технологии. Русия има всичко необходимо да се развива нормално въпреки проблемите и няма никакво намерение да се бори икономически нито със САЩ или с когото и да е. А икономиката на САЩ е виртуална, САЩ не произвеждат и 1/10 обем от това което произвежда Русия.

47

Анонимен

преди 3 години

Шо е маке! Се войвода!

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"САЩ харчат 16 пъти повече за оръжия от Москва и въпреки това изостават значително като в същото време 50 милиона американци гладуват и страната е в хаос"САЩ лесно може да се справи с хайса. Просот ще понамалее населението. Работата е, че САЩ съо така упражнява контрол навсякъде. Русия също няма икономическата мощ да се бори със САЩ. Нали не си мислиш, че някоя от двете нации води толкова много в нещо, че спокойно да покори другата? Ако имаше ... щеше да е станало.

45

САЩ СА РАЗОЧАРОВАНИ!

преди 3 години

САЩ: България блокира консенсуса в ЕС за Северна Македония, разочаровани сме. САЩ се присъединяват към позицията на Германия и други европейски държави, че в преговорната рамка няма място за двустранни въпроси. В текста на изявлвнието на държавния департамент България се приканва двустранните въпроси да не се решават във формат ЕС, но с уточнението, че членството на Северна Македония е цел и на САЩ (наречено е "нашата обща цел").

44

Анонимен

преди 3 години

САЩ нямат никакво намерение да се занимават с всяка овца в стадото иднивидуално. САЩ казват на Брюксел какво искат и Брюксел се занимава с овците. Затова Македония трябва да бъде в ЕС, не само в НАТО и тежко и горко на България ако пречи.

43

ДНЕС И УТРЕ

преди 3 години

И миналото и бъдещето се определя СЕГА . На колкото и важни да се правят те са ни резервната банка с наша кръв. Както си е тръгнало с нас да се караме и спорим так едни бъдещи катаклизми ще ни съберат . Но не се приема и за двете страни да се надцакват. Тук треба да се разберУваме :-))

42

Анонимен

преди 3 години

Какъв интерес имат САЩ КОМИНТЕРНОВСКА СМ да е в ЕС и как точно ще ги вкарат в ЕС??Написах го и в друга тема спрете с тоя *** пораженчески неграмотен нихилизъм.

41

Анонимен

преди 3 години

САЩ нямат технологичен и икономически потенциал да се противопоставят на високите технологии на Русия. САЩ харчат 16 пъти повече за оръжия от Москва и въпреки това изостават значително като в същото време 50 милиона американци гладуват и страната е в хаос. Единственият начин за САЩ да притискат Русия е като в обграждат с враждебно настроени васали. И Македония е поредният васал. Македония ще бъде приета в ЕС независино какво казва България защото такъв е интересът на САЩ.