95

66

преди 3 години

Значи едно е да помагаш на нещастни хора когато ти е кеф.Друго е обаче когато си учил 10 години след гимназията ,а не след СПТУ ,когато не спиш по цели нощи и отговаряш за човешки живот.Друго е когато лекуваш бедни озлобени,прости завистливи хорица които си мислят че всички са им длъжни.Айде сега *** на дежурство само една нощ и недей да спиш с докторите в спешната помощ ,пипай потни и болни хора,пренасяй умрели на сутринта ще те питам кой труд колко струва и ти душичке колко ще издържиш.

94

пияница мистик

преди 3 години

""Съпругът ми е инвалид 100% с чужда помощ, 6 инфаркта, 7 стенда, с три байпаса, рак на бъбреците през ден е на хемодиализа""===Хахахахахаха, ох не моа майна :)))) Този наистина е за чудене как точно от Ковид е умрял...ахахахахахахаха

93

валентина

преди 3 години

До Готино ни е...Абе айде стига бе,всичко ли е пари??Аз като помагам на бездомни хора и животни,да не получавам заплата???Да стоят хората на стълбите като кучета,и никой да не им помогне??И по 10 бона да им дадат на докторите файда НЯМА.До човечност е,а тука я няма!И стига трихте коментарите на хората.

92

питам

преди 3 години

Не за един приятел, а за всички обикновенни българи питам и искам да знам!Дали Борисов, Радев, Доган, Пеевски и др. подобни биха ги оставили на стълбите да умрат???А ЗАЩО обикновеният човек е оставен да умре като куче?Нали всички сме УЖ равни или няКОЙ са по-равни????Каквото и да си говорят по ТВ-та Борисов, Ангелов и сие, действителността е съвсем друга.Имало легла, никой няма да бъде оставен, всеки ще бъде подпомогнат ... да бе!Те самите не си вярват, а искат НИЕ да им вярваме!

91

Стар набор

преди 3 години

Жалко за двамата починали, съболезнования на семействата им. Но са добре дошли за стакмистиката, ще увеличат бройката на починалите от корона, макар и 6 инфаркта и рак на бъбреците

90

Анонимен

преди 3 години

Що за АБСУРД - Здравното заведение се проверява само...Какъв ще е резултатът е ясно.

89

СУЗАНА

преди 3 години

ОТ СЕЛЯН В ТОЯ ГРАД НЯМАМЕ ДОСТЪП ДО МЕДИЦИНСКА ГРИЖА

88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92Това, че сте полуграмотен кадър на ГЕРБ личи както от масивното "АЗ!", така и от умилителната вяра, че всичко на управленско равнище е свършено перфектно, ама лошите лекари се "крият по кабинетите"...Характерно!

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89Точно така, правилно си разбрал, данъкоплатците са го изучили - дали са едноклетъчни или раздавачи на мозък като теб няма значение в случая. не питая уважение към хора които мразят власта каквато и да е тя по принцип.В случая с тоите лозинги няма да промениш мнението ми, че организация има създадена, но лекарите и сетрите се крият по кабинентите.

86

ДО 85 (Готиния)

преди 3 години

Не е готино, обаче за съжаление не е там проблема. Който си е Човек си е Човек и с 700 и с 900 и с 1900лв. заплата. А останалите и с 1900 и с 2900 лв. заплата си остават жалки човечета... и наистина не е готино

85

Анонимен

преди 3 години

ефектите от крадливото управление на Лойко! Съд и затвор за наглата банкянска мутра!

84

Анонимен

преди 3 години

До шофьора на автобус 83:Скъпи шофьоре, не ТИ си изучил някого / нямаш квалификацията да обучаваш/, участвал си във финансирането на обучението му. Заедно с останалите няколко милиона български данъкоплатци. Само нивото ББ може да те накара да кажеш "АЗ съм те изучил" по същия начин и със същия манталитет, с който ББ заявява "Аз ви плащам за...."...Стой кротко, едноклетъчно! И се опитвай поне да уважаваш хората, на чийто малък пръст не можеш да стъпиш!Успех!

83

анонимен

преди 3 години

Ще помнят Бергамо, друг път - само ще крещят как не ги били погледнали, как нямало десет професори и двайсет сестри наоколо им? Преувеличавам, защото и те преувеличават. Чакали били, ами ще чакате, като се развявате без нужда насам - натам, подигравате се с всичко, стискате осигуровки, лъготите и за други данъци, знам го от самите криещи, но еди-как си било еди-къде си? Я ми кажете колко е здр. осигуровка в Германия? Колкото е заплатата у нас на доста места!

82

Анонимен

преди 3 години

Това е дъното!Такъв народ , с такива лекари и медицински работници, безжалостни управляващи, които сам си е избрал, няма право да оцелее!Това зверско поведение спрямо възрастни и болни хора не е от сега заради корона вируса, а си е принципна постановка в България!

81

Готино ни е...

преди 3 години

...да плащаме най-ниски здравни осигуровки, нали? Готино е да не се харчим за сгради и техника? Готино ни е да знаем, че един лекар получава по-малко от един шофьор на ТИР или полицай със средно образование? Готино ни е , нали?А сега готино ли ни е, сега, когато цялата тази наша тарикатска глупост ни удря като бумеранг по тъпите глави?

80

анонимен

преди 3 години

И да ревете, и да не ревете, така ви се пада, както беше казано по-долу. То не бе плюене на ЩАБ, на доктори, на правителство, нямало вирус, вземали били само пътеки и пр. Сега врещене до господа. Най-вероятно да са риемали някой друг през това време. Вие да не мислите, че има армия от сестри и доктори на смяна? Я се поинтересувайте по колко са и колко са заразени или в карантина, хабер си нямате. Хиляди пъти ви се каза за постепенното натоварване, но вие си знаете - крадат, крадат, лъжат......

79

Анонимeн

преди 3 години

До МедикАко си учил в България, а по изразните средства разбирам че си, АЗ съм те изучил, защото ти май и хабер си нямаш колко струва един студент по медицина., пък и всеки друг държавна поръчка. Защо не отиде да плащаш по 10 000 евро на семестър в чужбина ?

78

Анонимен

преди 3 години

абе стига сте писали за българия изкарайте пак материалчетата на онтровено общество за русия колко са зле и как умиралитака хората ще са спокойни и ще се радват колко са зле другитекаквото и да говорите - оставен на стълбите пред болницата си е безхаберност тотална безотговорност - нещо характерно за гербавите събирачи на кюлчетаи върховни демагози- соца са пеленачета пред тия мошенници

77

Пижо

преди 3 години

До Анонимен 80Може ли тези глупости да ги говориш на фен.клуба на Борисов? "Изчакали малко само докато слязат да ги вземат"? Кислородната бутилка свършва ей така - за "съвсем малко", само за 2 мин докато слязат да ги вземат...Не знам кой е по-голям кре*ен - мутрата от Банкя, ГЕРБерската мафия, съсипващите здравната система или техните поддръжници, благодарение на които хората умират като кучета - било пред болниците, било в линейките...

76

Анонимен

преди 3 години

До ПижоКолко минути е клипа? Докарани са няколко пациета. Тези са изчакали малко докато качат другите и слезат за тях. Слушах и гледах двете страни по телевизията сутринта. Реагирате първосигнално и плюете всичко. Не знам във вашата работа колко сте изрядни и какво сте свършили,та сте толкова взискателни? Малко съм спал тази нощ. Чалга купон при съседите от 19, до към 2-3 нощес. Силна музика и крещене от терасата. После "ела ме спасявай". "Бат Бойко ще ми казва да нося маска". После: "олеле".