25

Nick

преди 3 години

Пълни глупости. И какво като са присъствено а учителите липсват защото са болни? Даже по зле. Нищо няма да стане ако децата са ОН лайн ... кой им пречи да се движат и спортуват. Никой!

24

Анонимен

преди 3 години

Този и *** изпраща директно на смърт хиляди. Контактите на децата не са само учителите.... Единствената известна работеща мярка до момента е социалното дистанциране, а е очевадно, че това не се случва откакто децата тръгнаха на училище. Отделно даже и да го карат леко все още няма данни за дългосрочни последствия над организма им.

23

Анонимен

преди 3 години

Разбирай -Яко ще *** даскалите! Яко!

22

S

преди 3 години

Няма как да убедиш някого с хаотична аргументация, лишена от доказателства. Моите ученици се аргументират по-добре в есета. Никаква логика в хаотичните действия на министерството не виждат нито родители, нито учители, без значение каква позиция имат по въпроса. Нито едната страна на спора не могат да убедят в това което говорят от министерството, което е показателно за много неща.

21

Анонимен

преди 3 години

Децата дори и болни не ги изследват. Хванаха няколко реално болни, но без симптоми ходещи деца на училище само заради критично вече състояние на родителите. И после се чудят за бройките. Ще пренесат заразата в семействата си и ще загубят близки. Няма да са осакатени образователно, но може да останат без някой близък.Ако това е родител, образованието им в дългосрочен план пак ще е под въпрос, заради финансовата страна на въпроса.

20

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха направили училищата онлайн за големите, посещение само от малките и то по 15 в клас на две смени, ако университетите преподаваха онлайн сега щяхме да имаме 4% заболеваемост, но калинките просопаха лятото. Е, сега умниците нека дават съвети как да се запази икономиката с болни работници, как да запазят лекарите и учителите, как да има почиващи по хотелите, на които са им свършили парите от ходене по доктори. Питай те ги от къде ще вземете доктори и учители, че са на свършване!

19

Анонимен

преди 3 години

Образователен процес, та дрънка ( замествания от родители, психолози, ресурсни учители до откат). Явно предпочитате накъсан образователен процес - тоест, учениците да не учат материала си, а просто да са на училище, на занималня. Ама нали всички са компетентни.... Нарушеното общуване с връстниците и дългите часове пред компютъра са малкото зло, повярвайте ми.

18

Анонимен

преди 3 години

Оставка бе ОЛЛИГОФРЕН!

17

Анонимен

преди 3 години

Непоследователност и хаос в министерстването, създавани от приумиците и неадекватността на Борисов!Затворете за колкото трябва училищата, които са сред основните разпространители на вируса! Нищо няма да им стане на децата от онлайн учене за няколко месеца.

16

Горканчо

преди 3 години

Нема мърдане, обаче, защото изпълнява повелята на тулупа децата на училище родителите на арбайт да пълнят бюджета. Направо е за съжаление тоя охлюф няма право на абсолютно никакво лично мнение:))

15

Анонимен

преди 3 години

Калинката в МОН е напълно неадекватна. Ако се докара проява на симптоми на COVID-19 от 15% от учениците, това ще означава, че практически 100% от тях вече са заразени. И разнасят заразата из градски транспорт и в къщи.

14

ГосТ

преди 3 години

Сири би се справила несравнимо по добре от тиквата и калинките му. А какво остава за истински изкуствен интелект.

13

Война на марионеткки

преди 3 години

Още един военнопрестъпник на снимката

12

Анонимен

преди 3 години

Министърът на образованието кълчи пръсти и обяснява гъвкаво, че не ставало дистанционното обучение за учениците, защото намалявал интереса на децата, нямали мотивация, това страда, онова страда.Абсолютни лицемери! Ако толкова им пукаше за средното образование досега можеха да са го реформирали - да го дигитализират, да има учебни таблети, компютри за децата, интерактивни дъски, мотивирани и обучени на последните технологии преподаватели, със съвременна учебна програма

11

Анонимен

преди 3 години

Пак ги ръси врели некипели. Влизал ли е в голямо столично училище да вид дали модела им на невзаимодействие работи. Май не. Има го само на хартия. Освен че са по 28-30 деца в класна стая и единствената дезинфекция е с една кофа да се забърше целият етаж, тези деца пътуват по час два ежедневно с нередовен градски транспорт. Дистанционното обучение ще предпази не само деца и учители, но и много други хора, които нямат възможност за дистанционна работа. Ще запази тяхното здраве и работата им.

10

Анонимен

преди 3 години

Маските които в 90% се носят НЕ предпазват от Covid19. Набий си го в тъ-пата кратуна.В разгара на ковид епидемията идва и грипната вълна, вместо всички ученици да минат на ДО този се готви да връща децата в училищата за да станат инкубатори на инфекциикоито да занесат в къщи.

9

S

преди 3 години

,,тъй като двата вируса могат взаимно да се усилят". То експерт, то чудо! Взаимно усилване на вируси. Единият усилва другия и обратно. Мислех, че по-надолу няма накъде, но те всеки ден ме изненадват. Голям потенциал имат кадрите в тези министерства:)

8

Анонимен

преди 3 години

Банкянския оскотял пpocтак и нагаждаческата кохорта, заедно с отбор *** и шехерезада, са решили да правят експерименти с децата и учителите.

7

За калинките

преди 3 години

Този министър е по-опасен за образованието в България, отколкото коронавируса!

6

Анонимен

преди 3 години

Кретеноидиоти ударихте дъното.Никой не може да ни отнеме свободата.Камо ли да уврежда децата ни.Трибунал за вас нагли,безмозъчни престъпници.