50

Анонимен

преди 3 години

6 млрд на годуба за здравната система, и к'во ? същата колабира при 200 човека на интензивно лечение, ЦИРКАДЖИИ ! взимайте си системата и 50-те лева и дим да Ви нема6

49

селянин

преди 3 години

колко струва една пура от тия дето пуши Борисов???????????

48

До 44

преди 3 години

Прав си."Аз съм *** и вие сте прости,затова ме избирате".Б.Борисов.

47

ДДРОнег

преди 3 години

Благодарим ти, бащице, ще гласувам с две ръце за теб .. да отидеш в затвора до живот, дано дълго да живееш там !!!

46

Честни избори

преди 3 години

Аз съм пенсионер и ще гласувам за всеки. който ми дав по-голяма пенсия!За момента това е Бойко Борисов!Корнелия и Румен Радев дори не са ми обещали увеличение на пенсията!

45

До 47

преди 3 години

Твоята истина си я заври там,където слънце не изгрява.Цял свят видя истината и твоя гуру стана за смях и за резил.

44

Анонимен

преди 3 години

Вдигнахте пенсионната възраст => по-малко пенсионериПовишена смъртност сред останалите в епидемията => още по-малко пенсионериИ най-накрая излиза Баце целият в бяло и казва - "На ви 50 лева, вече 5-ти месец"Проклети да бъдете!

43

Анонимен

преди 3 години

Няма да излъжеш пенсионерите с тия 50 лв.Още по-малко младите и образованите да гласуват за теб.Пътник си.Не го ли разбра?

42

истина

преди 3 години

50 лева месечно на пенсионер са си 50 лева. Правителството не е фалирало 16 банки, не е допуснало долар 3000 лева, нито пенсия 4 долара и МРЗ 8 долара, при управлението на БСПто. Не е откраднало Техноимпекс, и не е участвало в хайдушката приватизация както БСП. Премиерът не е размахвал юмрук срещу народа, като го размахваше фигуранта Радев.

41

бойко позор

преди 3 години

Пълна безотговорност на Борисов, не предприе абсолютно никакви мерки по защита на населението а това е негово задължение. Страхлив и безпомощен лъжец ето това е нашия премиер.

40

Анонимен

преди 3 години

Индулгенция ли си купуваме, Борисов?Купувай. Като лапнеш един Валтер, ще се сетиш, че малко си купувал

39

Анонимен

преди 3 години

Пенсионерите вече всеки ден дават по 120-130 жертви на политиката по коронавируса.120 по 30 = 3 600 пенсионера по-малко за месец3 600 по 5 месеца = 18 000 пенсионера по-малко.Това е класова и социална борба срещу пенсионерите.

38

Анонимен

преди 3 години

Да вземе да може нещо за това че 2 дни подред имаме над 100 починали. За мерките, защо не се правят поне по 15 000- 20 000 теста на дан. Какво става с карантината. Всичко е изпуснато, хората масово са болни и си ходят , имам сумати познати които сами се изолират, болни са и добре че са съвестни.

37

Анонимен

преди 3 години

Знаеш ли господаря ти колко чекмеджета е напълнил и изнесъл ?А ,Кой е господарят???!!Кой направи така че от десетилетия България няма напредък и развитие , кой подло окраде хората ?!Животът е пълен с изненади и скоро ще разберете, че това не е Борисов!----26

36

Анонимен

преди 3 години

11 години им ги вземаш,а сега уж им даваш.11 години гониш младите и подлагаш на геноцид възрастните.11 години пълниш чекмеджето и не мислиш за народа.Защо сега смяташ,че народа ще помисли за теб?

35

Анонимен

преди 3 години

Троловете пак дрънкат за чекмеджета и банкноти

34

Анонимен

преди 3 години

Купи лекари и тестове бибитко за 4 чл. семейство 500лв за тест, луди ли сте, ттъпи ли сте ама 2ри като вас във вселената няма. Давал 5м по 50лв за кофчези и крематориуми. ОСТАВКА веднага всички заедно с ***.общини.

33

Пенсионер

преди 3 години

Изчезват, умират и намаляват работещите пенсионери.

32

Анонимен

преди 3 години

Целувайте ръка на вожда на антикомунистите и гласувайте за него. Той се грижи за вас по-добре от комунистите и ви пази от тях. Ще ви направи развити европейци. Ще има и топла супа през зимата.

31

Анонимен

преди 3 години

Верно бе Толуп,то като свърши, ако свърши това чудо и разреди пенсионерите на половина спокойно можеш и 500 лева да направиш минималната пенсия! Все пак Заслугата(за разреждането)ще бъде най вече твоя!