189

Анонимен

преди 3 години

Нали имат ваксина? Или беше поредната колхозна партенка.

188

Словянин

преди 3 години

153 х 22 = 3366. Русия е с 22 пъти повече население от Българско, а има рекорд 442 починали. ФАЩ са 2,5 пъти с по-голямо население от Русия, а рекордът им е 11 000 починали на ден - 25 пъти повече на човек. Отново поръчкова статия на ЦРУ, вЕрвайте им

187

Русия,

преди 3 години

Какво ни донесе? - Само окупация и деградация!

186

Анонимен

преди 3 години

опозиционния лекарски съюз Doctors 'Alliance... Опозиция на хипократовата клетва ли. Аман от пропагандни статии

185

АТАКИСТ

преди 3 години

Важното е че чекмеджето каза че е овладял ситуацията при нас. 132ма починали за вчера е нищо! Овладяна е ситуацията. Важното е че сервитцьорчетата и барманчетата не ми правят простест! ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

184

...

преди 3 години

Както казва мой приятел руснак, който отиде да живее в Русия, ''фен си на Русия и Путин, докато не отидеш да живееш там и не видиш мизврията с очите си''. Сега се чуди как да се върне и единственото което го държи още е една хубава девойка, която го баламосва. Иначе беше най-големия защитник на Путин. Сега не иска и да чува.

183

към Ваксер

преди 3 години

Руската ваксина, създадена от института "Гамалея" е международно признат факт."Спутник В" се изпитва в 3-та фаза.Рускитят научен център по вирусология и биотехнологии "Вектор" регистрира ваксината "ЕпиВакКорона". Изпитва се в трета фаза.Рускитят научен център "Чумаков" е съвсем близо до регистрацията на своя ваксина срещу SARS-COV-2.Руският инститит за експериментална медицина разработи ваксина срещу коронавируса във вид на йогурт и в момента я тества.

182

Анонимен

преди 3 години

Клипът с крайниците на безжизнено тяло, които висят от носилка е изпратен на CNN от известен руски лекар, свързан с опозиционния лекарски съюз Doctors 'Alliance.Но CNN не съобщаеа колко $ плаща за клип от известен руски лекар, свързан с опозиционния лекарски съюз Doctors 'Alliance.Бившият държавен статистик Алексей Рикша бил мислил, че реалната цифра на смъртността е около 130 000 души, а Кънчо може да мисли, че числото на умрелите от COV-19 в Тамбукту е 1 139 999. Ще му повярвате ли?

181

Ваксер

преди 3 години

А ваксината на Путин?

180

Анонимен

преди 3 години

Аааааа, ама това клипче е фалшиво. Те докторите нарочно са преместили пациентите в най-мизерното мазе, накарали са ги да лежат така, даже някои да се правят на умрели, че да уронят престижа на Другаря! Лоши, лоши доктори!

179

Анонимен

преди 3 години

Още от времето на Потьомкин са майстори на заблудата и как и най-голямата ужасия така да я разкрасят, че хората да повярват, че живеят в рая на земята.Разбира се, снимаме VIP болницата и пишем, че са всички се грижим така, а това, че извън Москва и може би Петербург хората умират в нечовешка мизерия... Е, това не е за очите на публиката и за камерите на телевизията. Да му мислят местните!

178

Математика

преди 3 години

441 на 150 000 000 или 141 на 7 000 000. Кой е за съжаление, а? Не плачете на чужд гроб, гладайте осраната ни държава.

177

Анонимен

преди 3 години

Фейк!!!

176

Никой

преди 3 години

442-*** починали на 150 милиона е 22-*** на 7 милиона, като процент.

175

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Абе вярвам, че официалната статистика в Русия е занижена, защото руснаците по принцип така правят, обаче и този "репортаж" здраво преувеличава. Истината е нейде по средата.

174

Анонимен

преди 3 години

Ваксината за шап май не работи, а

173

Ямболски имбацил

преди 3 години

Кеф ли ви е да плашите хората?!? А журнаГлисти?

172

rusnak

преди 3 години

ейпедали, поне компотите можете ли още да правите, освенминетите?

171

rusnak

преди 3 години

хехе, опозиционни лекари до CNNq достатъчно замалоумни:)))

170

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен не лъжи ве *** ***. Швеция не въвежда никакви мерки. Починалите от ковид са нищожна бройка. Освен това няма значение колко случая имат