268

славянин

преди 3 години

Всеки организъм в изправност, без никакви проблеми се справя с този вирус и единственото което трябва да направи всеки собственик на такъв организъм е да не му пречи с никаква фармахимия той да си свърши работата! А който твърди, че изправният организъм не може да се справи сам с вируса и непременно трябва да влезе в болница, за да го ''лекуват'' с фармахимия е успешно промит и хипнотизиран мозък, ако разбира се въобще има такъв!

267

Анонимен

преди 3 години

ТУКА ИМА ЕДНИ МОЗЪЦИ ДЕТО ВСЕ НЕ РАЗБРАЛИ И ЗА СМЯХ СТАНАЛИ

266

До 269

преди 3 години

В неговата клиника. ..?На баща му или на майка му?Там за да влезеш ,си приготви 200 лв за ,,визита,, при шеф Мангов

265

Анонимен

преди 3 години

До БуратиноИдеята беше масовото заразяване да е лятото.Правителството знае че масовото заразяване е единствения възможен изход за да оцелее България.

264

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на к.. то Генка Шикерова, вместо загрижения Мутафчийски, гледаме суратя на тоя старозагорски чер вейГенке, Мангърът да те лекува дано.

263

Анонимен

преди 3 години

Прав е - вируса се лекува с Ремдесивир, кислородна терапия,интерферони и всякави Екстри ,дето са Абсолютно недостъпни за обикновенния народец !Вече ясно се вижда ,че всичките политикари,мутри и избелени бизнесмени оздравяха , а народеца мре по къщите

262

Анонимен

преди 3 години

Гениално откритие на Мангъров. Наистина антибиотиците не борят вируси! Това заслужава Нобел.

261

Анонимен

преди 3 години

Антибиотикът действа на ниво клетъчни органелни. Или по-точно казано на рибозомите. Вирусите нямат рибозоми и репродуктивен апарат, затова са вируси, защото изполват апарата за репродукция на клетката гостоприемник.

260

Буратино

преди 3 години

БГ правителството е подготвило масово заразяване, за да може голяма част да се разболеят и изкарат коронавируса до Март-Април 2021, затова е ангажирало дори и Доцент Мангалов! Останалите неизкарали вируса и желаещи да се ваксинират, ще ги ваксинират през Април с 2 млн ваксини, колкото ще пристигнат - и общо взето така ще приключи проблема с вируса в БГ!МНОГО ЛОШОТО ще е броят на жертвите, но на Боко, Корни и Сие изобщо не им дреме за народа!

259

Анонимен

преди 3 години

ТУКА ТИЯ ДЕТО ХУПЯТ ДОЦЕНТА И ГО НАРИЧАТ С РАЗНИ ИМЕНА МОГАТ ДА СЕ ОЗОВАТ В НЕГОВАТА КЛИНИКА ХА ХА ХА

258

Молба от баба Пенка

преди 3 години

Мангърче, кога ще ме пуснеш в отделението да си видя дядото?Ако може още тази събота в часовете за свиждане!

257

Анонимен

преди 3 години

Мангъров зае от вчера заслужения от него пост.

256

Анонимен

преди 3 години

Мангър, лекувай хората,не вируса.И хубаво гледай как бързо се влошават.Първата работа на тоя звяр е била да забрани на докторите да пишат.Значи отиваш при него, връща те и нямаш докателство,че те е изпъдил от болницата.Ясно.Яко ще се .... Знаем какво

255

до 254 от славянин

преди 3 години

''А доц. Мангъров да е чувал за вторични инфекции и тяхната превенция точно с антибиотици? Ковид-19 в половината случаи не убива човека сам, а с помощта на друга инфекция, в много случаи бактериална. Точно заради нея се дават тези антибиотици, за да не се стига до там! Всеки нормален лекар му е ясно, че вирус с антибиотик не се лекува, ама нали трябва да се говори в ефир...''А ти да си чувал че антибиотиците потискат имунната систева и не са безобидни витаминчета за да се дават профилактично!?

254

Анонимен

преди 3 години

Я, фурнаджийската лопата как се обърна на 180 градуса :D Сега най-голямата ирония ще е да се зарази и да трябва да лежи с маркуча в гърлото (не му го пожелавам, но...те много като него се правиха на големи мъже и непукисти, и някои от тях вече не са живи).

253

Веско

преди 3 години

До WTFЕ да де! Вируса не убива. И не можеш да го убиеш. Що тогава пълним болниците и правим хиляди тестове. В болница да влизат само хората с инфекции. Това казва и Мангъров.

252

Анонимен

преди 3 години

Сега да очаквам ли реклами по телевизята, в който Мангъров по без маска, но с поличка на мед. сестра налива чаши чай и въдъхва тежко-тежко на някоя липа?

251

Анонимен

преди 3 години

На Мангъров му правят реклама сега, както правеха с отровното трио Мангъров това Мангъров онова.Цял ден за тоя ли ще пишат.Ако някой обикновен лекар каже нещо подобно, ще го юрнат да пише обяснения целодневно, ама тоя се развява Дърт вмирисан комунист.Нямат ли край тия бе?

250

Анонимен

преди 3 години

Хубаво. Не си скъса дипломата. Поне завий едно аспиринче в нея за черни дни! Така и така явно не струва нищо, поне полза да има от нея.

249

Анонимен

преди 3 години

СЗО обещали на доцента,ко дигне смъртността от 3 на 5 %,че го направят професор.За това зелен чай и аспирин.