272

Анонимен

преди 3 години

Не се занимавайте с нашенски крадци, едно просто търсене в Гугъл ще ви изкара поне 5 световно известни дарителски сайтове с добра репутация, а в България дарявайте без посредник, иначе виждате какво става.

271

Хелп за Карма-та

преди 3 години

Никой не Ви вярва, а и отговорите Ви закъсняха неприлично много.Отнело време и ъкъл да си платите на PR и адвокат и да съчините нещо. Лъжци на едро - това сте Вие, г-н Очилатко. Там, от където си тръгнал вони, а парите са Ви заминавали за "бързите", но гадни кредити, както и в посока депутатските синчета в компанията за криптовалути. Умни, но гадни хора сте станали, такива са Ви и бизнес моделите. Бранда отиде на кино, каузите Ви също - отчисленията ще секнат, а заплатите под масата - също.

270

Анонимен

преди 3 години

Както викаше баба ми - Господ да ви убие!

269

Анонимен

преди 3 години

Всички дарителски фондации са на процент. Айде добро утро.

268

възмутен

преди 3 години

Мен ме интересува къде са публичните отчети за какво се харчат парите.Такъв тип организация трябва да прави такива!Парите не са техни, а са им предоставени за дарителски цели!

267

Анонимен

преди 3 години

Явно НЯМА морален регламент за такива фирми. Не може дарителска организация да е НА ПРОЦЕНТ, пък било той 0,1% а не 5% !Целта на ВСЯКА една такава (НЕ БАНДИТСКА) организация е да ПОМАГА на гората А НЕ да трупа пари. Т.е. заплатите трябва да са МИНИМАЛНО ДОПУСТИМИТЕ за нормална работа на организацията и нито лев отгоре. НИКАКВИ ПРОЦЕНТИ!Всичко останало е ПРЕСТЪПНО или минимум НЕМОРАЛНО и никакво оправдание е допустимо!

266

Анонимен

преди 3 години

Тези ми приличат на онези хора които седят на тротоара и пред тях кутия с монетиПРОСЯЦИ - КРАДЦИ

265

Анонимен

преди 3 години

Връщайте парите

264

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 255Е ти нали разбираш ,че ако са събрани 2млн лева , и тези си присвоят 1.9 млн и останат едни 100 000 само , на втория ден ще са закрити и опандизени Ама те го правят финничко - от 20 млн, си взели само няколко . А тези пари са били предназначени за болните , не за тях По всички правила това е злоупотреба

263

обикновен българин

преди 3 години

Аз не виждам никъде лъжа.В един момент обаче събират бая сериозна сума пари и 5% си е доста солидна сума.И оттам се получават бомбастичните възнаграждения.Сега - това наистина е законно.Но е силно неморално.Защото самия смисъл на платформата е да дариш-това е не само карма а и морал.Поради тази причина аз считам че не трябва да дарявам повече чрез тази платформа.Не считам че Славчо е велик гений ама най обикновен програмист

262

ИТ специалист

преди 3 години

Вярно е, заплатите са ни по-високи, но НЯМА редови ИТ специалист, било то и от най-висока класа, който дори да се доближава до тази заплата. Да не говорим, че за ИТ задачите в подобна организация заплатата на топ ИТ специалистът не би трябвало да надхвърля 2к. лв. Да не би там да разработват изкуствен интелект или квантово криптиране през сателити?! Там им трябва един начинаещ ИТ служител, да им поддържа офиса и интернета. Останалото е ГРАБЕЖ!

261

до Анонимен 275

преди 3 години

тез глупости ги разправяй на приятелите си по на няколко ракии

260

hah

преди 3 години

шефчето ударило една две линии преди интервюто :D

259

Анонимен

преди 3 години

Аз дарявам по 10-15К.

258

Мунчо

преди 3 години

По проведени изследвания в САЩ е установено че едва 10-15% от дарените пари стигат до нуждаещите се за които да дарени. Така че тези *** които се жалват тук че ще им спре кранчето и им е много тъжно нека поне си мълчат. Запомнете никакви пари на подобни мародери.

257

освен това

преди 3 години

ако мога да дарявам по 5-10к , ще мога и да си намеря случай на който да помогна директно и да следя равитието, без риск роднини да ги опукатбтв имам такъв случай личен - събирахме пари за кастрофирала майка, не малко пари, няколко кампании, видяха дъщерята в мол накупила куп ***, а и знаем приходитена дъщерята

256

Анонимен

преди 3 години

До на фондация?Притрябвали са им твоите жалки пари според твоята черга на фондациите. Има хора с убийства и кражби които имат милиони и милиарде и да не мислиш, че лесно се живее после като си убил и ограбил много хора. За това са фондациите, тези убийци и краджи да дават милиони за да си успокоят съвеста, а ти си харчи парите за твоята черга, никой не те моли да даваш на фондации.

255

Поручик Ржевски

преди 3 години

Тука чувам израза "пазарна заплата" за тези 80к/месец. Това не е пазарна заплата, казвам ви го като високоплатен ИТ човек. Това е много над заплатата на директор в ИТ компания в Германия. Казвам ви го съвсем отговорно. Шеф на отдел в огромна софтуерна фирма на запад взима около 10-20к евро на месец.Затова казвам, че това на Славчо не е заплата, а обир.

254

D:

преди 3 години

Вместо да мрънкате, по малко крадете !!!

253

@273

преди 3 години

Какви лъжи бе, те самите не отрекоха, че Славчо е взел за 3 години 700 000лв! Това нормално ли ти се вижда? На мен не. Всичко което казаха е истина. Финансиране от фонда и от фондацията? Айде бе! Ако е така или родителите или фондацията трябва да са подсъдни, защото някой е взел парите от даренията и си ги е сложил в ДЖОБА! Нали разбирате, че даренията не са безвъзмездни пари, които всеки може да вземе. Помните ли бащата на Мануела дето харчеше даренията й за хазарт? Това ок ли е? Май не, а?