176

Анонимен

преди 3 години

"В България ваксинирането е традиционно ниско" ето това не е вярно защото срещу опасните болести особено в соца ваксинирането при децата беше сто процента и освен това не мога да разбера първо защо този човек не си гледа работата ами лобира непрекъснато за ваксина, която още не е одобрена да не би да е дистрибутор на ваксината на основния спонсор на Сзо което също според мен е недопустима международна организация да се спонсорира от частни лица а не през държавите които са длъжни да защитават ни

175

Да знаете

преди 3 години

Ной е бил първият човек който е вярвал в конспирация.После почнало да вали.....

174

Анонимен

преди 3 години

Чували ли сте за "окончателното решение" на нацистите?Ето това е окончателното решение на сатанистите.Мултикултурните общества се провалиха, хората отказаха да се откажат от идентичноста си и идва новото, масово, колективно, кошерно ID.

173

Анонимен

преди 3 години

В Българските народни приказки и легенди се е запазила важна информация относно управлението на рептилската раса. В приказките често се разказва за Ламята която тормози хората. Това не е случайно. Нито пък е измислица. Това си е съвсем реален факт. В далечното минало преди хиляди години хората са знаели истината за това кой управлява света. Земното и материалното се контролира от змията. А между другото кой народ почита рептилите? Китайците! Драконът! Те са една от най старите цивилизации

172

До 170

преди 3 години

Ходи се прегледай. :) Освен, че изоставаш умствено, явно има и друг проблем.

171

Анонимен

преди 3 години

Нормално. Горивото ни за централите - *** от Европа, който не могат да изгорят те. Маските по аптеките - китайски, който не покриват стандарти, храната ни четврто качество, месото висяло 20г в някой склад, козметиката - с подменени съставки за източна Европа и тн. Това, което не покрие стандарти в другите държави се пробутва тук, да го рециклират хората. Много ясно, че хората няма да започнат добровлно да се инжектират с поредните бракувани партиди, от които някой иска да направи печалби.

170

Рептилите

преди 3 години

Човешката раса в миналото е изгубила битката, хилядолетия назад са знаели кой е врага на хората и те не са се криели, но постепено разбират че по добре да излязат от полезрението и да сложат свой слуги от хората и да заличат хиляди години история, за да не знае съвременното общество кой е господаря но да е контролирано. Обаче съвременното общество пренасели планетата и е време за :клане" на добитъка..... малко да се поразреди. Истината е че човешката раса сме роби кога ще се освободим не се знае

169

Анонимен

преди 3 години

На тоя бурсук му скърца психиката, не го слушайте, нека да станем 97 % !!

168

Рептилите

преди 3 години

Рептилите са 95% с извънземно ДНК тоест са извънземни и 5% с човешко, което им е напълно достатъчно да изглеждат като нас човеците. Те са безсмъртни по принцип и владеят света от хилядолетия. На върха са на пирамидата. Управляват човечеството, хората за тях са животни както вашите домашни любимци. Всички богати и влиятелни хора са издигнати от тях, но те са им просто марионетки който даже не са наясно в какво участват. Целия свят е пирамида а на върха са ТЕ....

167

Мария

преди 3 години

Говори СЗО която е спосорирана от Бил Гейтс с 67%.Без коментар.

166

Анонимен

преди 3 години

"Надявам се рязкото увеличение на случаите да вразуми хората"За това ли надувате бройките.

165

Анонимен

преди 3 години

Това само доказва че Българите са по умни от западняците. Ония там са много зле. Дисциплинирани и изпълнителни са. Но са и промити мозъци и масово нямат критичното мислене. Те там си вярват на политиците и на медиите. А те са същите измамници.Българският народ през вековете много пъти са го прецаквали "великите сили" и затова сега гледа с недоверие на всичко което идва от същите тези велики сили. Всички много добре знаем какво е отношението в другите страни. Винаги са искали да ни прецакат

164

до 120

преди 3 години

Те са Рептилите а кои са те вземи прочети малко само ще те насоча в една книга на Дейвид Айк "Световната Конспирация" се казва прочети я и после кажи не е ли вярно?

163

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли в кои държави се тестват ваксините ?

162

Анонимен

преди 3 години

Наистина Тръмп много ги е забавил. Откакто Байдън се провъзгласи за президент (което няма да стане) новините много се забързаха и ситуацията се влоши рязко. Нещо по въпроса кой източи язовирите в България? Ще дойде момент когато ще сме притиснати до стената и тогава да им е здрав гърба на управляващите.

161

българин

преди 3 години

До: номер 162Да, и аз се надявам да не ги направят задължителни, но имам гадното чувство, че ще ни принуждават по някакъв начин да се ваксинираме.Най-малкото както казваш, да не вземат който не се е ваксинирал да го сочат с пръст като прокажен или чумав!

160

Анонимен

преди 3 години

Важното е да не са задължителни. Всеки си има мнение и глава на раменете. Много важно е също, медиите да не внасят разделение в обществото като разделят хората на ваксинирани и неваксинирани. Според мен всички които се представят в момента за умрели и заразени са средната цифра от умрели и повредени които се очакват от ваксините. Така никой няма да усети какво става, освен близките на умрелите. Тогава вече ще познаваме болни и умрели от "ковид"

159

българин

преди 3 години

Не, ние българите не вярваме в конспирации и се ваксинираме със задължителните ваксини по имунизационния календар, които са разработвани от десетилетия.И обратното - не се имунизираме с нищо, което не е задължително и няма да се ваксинираме с нещо, което не е минало клинични изпитания и е "измислено" от няколко месеца!Нека докторът обясни конспирация ли е проучването на нелекуван сифилис сред чернокожото население в САЩ до 1972 г. Лично Бил Клинтън се е извинил на жертвите!Конспирация ли е?

158

Анонимен

преди 3 години

СЗО е частна организация, не е никаква международна институция. Прави, каквото сметне за добре, за който даде повече

157

nina

преди 3 години

#119 scienceДа,ама не.Защото ще стане точно насилсвено ваксиниране,което в момента правителството в Дания(където съм аз) обсъжда в момента.Срещу вирус,който постоянно мутира,не е достатъчно изследван и най-вече тази прословута ваксина не се знае какви странични ефекти може да има върху организма.Да ваксинират тези,които са в опасност и уязвими-нaд 70 годишните.