57

Я па я..!

преди 3 години

До Анонимен 40 Пълна измама са изборите в САЩ , а при нас ред и дисциплина , или НЕ ?

56

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовДругарю, още чакам да разбера от теб какви нередности конкретно ти си установил: давай конкретно с данни и места.П.П. Можеш да си спестиш обикновените глупости.

55

Анонимен

преди 3 години

Тези избори бяха фалшифицирани по брутален начин и няма как да минат. Някои политици-марионетки и зависими медии прибързано поздравяват Байдън. Нищо не е свършило още. Президентът на САЩ не може да бъде избран с такава измама, приличаща на изборите, в които Плевнелиев победи - бюлетини в локвите, хора носещи чували напред-назад и т.н.

54

Христо Христов

преди 3 години

При последното преброяване у нас имаше 200 000 преброени несъществуващи.Ренета Инджова имаше смелостта да го обяви и управляващите се съгласиха с това.Отговорната за това преброяване сега е шефка на Евростат.ПП. Дали е случайно?

53

байгън бе

преди 3 години

До В САЩ се регистрирашОсвободи си мисленето бе,човек!Как може да си толкова залюхан!?Мислиш като касиерка на обществена тоалетна!

52

Христо Христов

преди 3 години

Браво на естонския министър!Такива като него измъкнаха Естония от хватката на ссср, такива като него ще я измъкнат и от хватката на сащ.Инак, лъжата е основна ценност на всеки демократичен политик.

51

KAG2020

преди 3 години

Каква администрация на Тръмп ве ти луд ли си?Регистрацията се управлява на щатско ниво. Да не говорим че на мен дори и ID не ми поискаха като гласувах. Това е най-масовата измама на избори в САЩ оркестрирана от шайка престъпни либерасти.

50

В САЩ се регистрираш

преди 3 години

В САЩ се регистрираш, за да гласуваш, а регистрациятасе прави от администрацията на Тръмп.Кой е сбъркал?

49

Това е спорно!

преди 3 години

Всичко, което се говори за изборни манипулации непочива на доказателства! Разпространяват се невернитвърдения, за предизвикване на безредици, ако е възможно!Тръмп е фалирал 7 пъти, така, че трябва да се е научил да губи.

48

KAG2020

преди 3 години

ДемоНкраДите са били избирани през последните 20 години с гласове от отвъдното. Сега обаче прекалиха и Тръмп ще ги навре където им е мястото

47

Анонимен

преди 3 години

На Тръмп не му достигнаха 73 хиляди гласа или половин промил от гласувалите за да спечели изборите. (толкова е сборът от разликата в гласовете в Пенсилвания, Джорджия и Аризона)Но ако в крайна сметка съдът промени резултатите от изборите ще има егаси протестите. Никой няма да даде на Тръмп да се върне просто така.

46

в грешка си

преди 3 години

До Анонимен 47ако си мислиш,че някой те чете!

45

Анонимен

преди 3 години

До Priemer za cel svetУмрял е само в главите на неграмотните. Радваме се, че си знаеш какъв си.

44

Анонимен

преди 3 години

До :-)Кой казва, че не можело?Нека оспорват, но през 2016 Хилари Клинтън призна Тръмп за победител веднага. Сега Тръмпи, понеже не може да понася да губи, още не е направил същото. НЕ защото има шансове в съдилищата.

43

Анонимен

преди 3 години

Е, и в България мъртъвците дълги години гласуваха за СДС, а сега 11 години гласуват за ГЕРБ.

42

Анонимен

преди 3 години

доган е ходил на обучение в турция как се крадат гласове, а познайте откъде са се учили в турция.

41

дедо Ташунко

преди 3 години

Думите на естонския външен министър са самата истина.

40

Анонимен

преди 3 години

В България правят същото. Купуват и продават гласове в гетата и манипулират целия вот. Гласовете от турция са геоздеят на програмата. Изпращат чували с бюлетини, с които уж са гласували, а всъщност никой не знае колко имат право да гласуват. В Англия например ти пращат по пощата формуляр да гласуваш, а не както тук се печатат бюлетини на килогграм и после се ползват на тон.

39

Анонимен

преди 3 години

Те тези шашми с гласовете не са от вчера в сащ. Всеки избран си трайка и гледа да не рови в **вната, да не размиришат, но нашит човек няма калкво да губи. А то да беше само това... Колко още други врътки има като например изборна екскурзия, къде то се преливат гласове в други щати и се гласува два пъти в деня на изборите, никой не може да каже. американците са царе на измамите и лъжите, но иначе тръбят за демокрация.Лъжци и лицемери.

38

Разровиш ли

преди 3 години

Ще замирише. Тръмп постави начало на Тръмпизма, явление подобно на Рейгъномиката, което ще направи Америка велика. Дори тези съдебни процеси работят за каузата, дори да загуби те ще отворят очите на хората и ще разбудят нормалното възмущение от неспаведливостта. Просто след Тръмп хората се събудиха това е смисъла.