53

Анонимен

преди 3 години

Така се говори, че Македония щели да получат подкрепа от всички държави - САЩ, Германия и т.н. Човек започва да си мисли, че това не е една бедна и безполезна малка държава, а такава от ранга на Великобритания, на която и се молят да влезе в ЕС, да ни подсили. Хич не ми се вярва това. Даже не знам защо биха преговаряли с тях - те са лош избор във всяко едно отношение - малки, маловажни, безполезни, бедни, националисти т.е. ненормалници. За какво им е на ЕС такава държава?

52

Анонимен

преди 3 години

Да идват то тва ,че не ги пускаме им правим услука *** не го знаят хаха

51

Анонимен

преди 3 години

Не

50

Тръмп 2020 МАГА

преди 3 години

Вкарваме ги в ЕС и тъй го набиваме до сливиците на сърбоманите и византийските пaчи имащи претенции към елинската част. После над македонските пaчи се почват гей-паради и си пишем история, че Александър Велики e бил българин, изтипосваме един паметник на мегдана във София оромен паметник на Александър Велики и туй е. И ние можем да крадем.

49

Серийни kpaдци

преди 3 години

Никой български политик не може да се оправдава,че някой международен фактор ни е натиснал да кажем "Да" на Македония! Доколкото историческата истина е на наша страна, а миниатюрна Македония има интерес да влиза в ЕС, то Македония е подходящия обект за оказване на натиск да направи отстъпки за приемането си. Откъде накъде ние ще се отказваме от историята си, за да можело те да влезнат. Наглост! Гърците да не би да се отказаха от антична Македония,за да си попълнят липсата на история Вардарци!?

48

Анонимен

преди 3 години

До ХахахихиТи от 30 години пишеш чалга история ама други ти я крадат историята.

47

МНЕНИЕ

преди 3 години

Да допълня - Голямото Предателство беше на ВМРО и Каракачанов - за Продадените БГ Паспорти на Мюсюлмани Терористи от РСМ .

46

Анонимен

преди 3 години

До LoykoЕвропейски критерий ли е хомосексуализма, само да уточним преди да се съглася с теб?

45

МНЕНИЕ

преди 3 години

Република Северна Македония няма да влезе в ЕС . Всички Държави виждат че това е Ислямска Държава . Индикация за това е Процеса на Хашим Тачи в Хага .ЕС знае какво ще стане с Мюсюлманите Терористи от Северна македония - ще се движат и убиват с права на граждани на ЕС .Моето мнение е че тази територия няма да влезе в Съюза , като Турция .

44

Анонимен

преди 3 години

Болката да си признаеш, че не си това за което са те лъгали десетилетия е ОГРОМНА ! Ама боли само първия път. Що не си признете и след това ще Ви олекне, братя македонци? А?

43

Loyko

преди 3 години

EU е политически съюз,а не историческа арена. Балканските лъжи и простотии са отживелица.Кой е по велик не е Европейски критерий.

42

Анонимен

преди 3 години

Ще трябва да издържим - или издържаме или ставаме за смях и без достойнство. Друг изход няма. Ако щат да спират финансирането - то и без това отива в грешни посоки и много блага няма от него. Аре спирайте го! Идентичността и народността си, заедно с вярата си не даваме. Те македонците каквото искат да си дават. Щом искат да е така - така да е!

41

Хахахихи

преди 3 години

За какво се гордеят Страна на 30 тодини без история За това крадат от нашата . Световно неизвестни въшкари

40

Жабчу

преди 3 години

Абе, спрете съ с тази Македония, бе!Малко съ ни проблемите у Бг, та да съ занимаваме с Марсианците!Оставете ги да съ "Варят в собствения си сос" с марка "Албанци"!А, след 20-на години дори и географско понятие няма да е останало от тях, от Марсианците, де!

39

Ванга рече

преди 3 години

Тръмп беше концентриран върху вътрешните проблеми на US,а сега ще има промяна!Македонците имат последен шанс да се качат на европейския влак,преди да ги нахлузи Байдън.Демократите винаги са имали активна международна политика и собствени идеи за Зап.Балкани,..като бомбардировки на Сърбия и военни бази в Косово,които са им любимци.Сърбите-путинофили и Вардарския им санджак пак ще бъдат "черна овца" за заколване.Макетата да се махат оттам и бегом към EU,докато не са ги придали към Велика Албания!

38

Анонимен

преди 3 години

Онзи ден някакъв с дръпнати очи от екипа на Байдън ни набиваше канчето " как сме можели тъй да правим и да сме спъвали македонците за Европата " .Трябвало сме да влизаме в правия път , естествено съвпадащ с интересите на САЩ , да не правим проблеми. Това нашето било измислени проблеми

37

Анонимен

преди 3 години

Абе ае стига сте ме занимавали да върнем направо и Гошо Таpабата и Мавзолея и Тито аман бе, като са им промили мозъците комунистите дай сега и ние да ги отрежем и да ги оставим със сърбите още да им промиват главите против нас. Нямаме печеливш ход, можем да се надяваме, че ако постъпим човешки и те ще се държат човешки.

36

Бунгар

преди 3 години

Както българите се гордеят с Българщината,така и македонците се гордеят с Македонизма.Най доброто и за нас и за тях е да сме заедно в EU. Това е бъдещето на двете държави и двата народа.

35

Анонимен

преди 3 години

Козата си сака прч, а македонците - албански.

34

Сатира

преди 3 години

При условия че ЕС има милиарди инвестиции тук, при условие че внасяме стотици милиони евро на година. При условие че ще платим на САЩ, 2,5 млр. евро за бойна техника. Ако не издържим сме най големите *** на Балканите.