166

Анонимен

преди 3 години

Ако правителствата на дадена партия са имали всички необходими ресурси и цялата власт за да решат системните проблеми в здравеопозването през цели 11 години в управление и не са го направили.Ако същите хора на върха са имали осем месеца в условията на реална криза, свързана с коронавируса, да извадят поуки, да оценят ситуацията и вземат мерки, но въпреки това не са се справили, и което е по-лошо няма никакъв изглед че са разбрали както кризата, така и това което трябва да се направи.

165

Тонката

преди 3 години

А депутатите от Бесепето продължават да нахалстват и да напъват да влизат в пленарната зала без маски:):):):)

164

Тонката

преди 3 години

Както кака Корнела казва"нашият братски Руски народ"и хоп изпрати сина си Рафи да живее в САЩ:):):):)

163

Handel

преди 3 години

Ех, ще паднат кючеци...

162

Тонката

преди 3 години

Тези къде сега рИвът,че правителството не се справя с пандемията,довчера викаха на протеста"НЕ на МАСКИТЕ":):):)Партизански номера:):):)

161

неразбрал

преди 3 години

Бяхме на първо място в борбата с вируса , а сега сме на 18то в Европа.Дон Тиквун защо не е в затвора?

160

Анонимен

преди 3 години

онзи ден гледайки клипа с Бойко се чуваха хриповете идващи от тежкото му вдишване и издишване.Той ни каза че през февруари ще изправи държавата,но преди това той трябва да се изправи че много издут,гърбав и грохнал вид имаше.Ак дишането продължава да му прави проблеми-непременно кислородна вентилация трябва да бъде поставена защото на това огромно туловище му е нужен кислород.много кислород.иначе мозъкът ще изпадне в дълбок кислороден глад от което ще има умряли мозъчни клетки идаже целиисектори

159

Ба мааму

преди 3 години

тези милиони се броят като песъчинки, на централния плаж... летят едни милиони, като от билетчетата всеки е чувал за тях но никой не ги е виждал...

158

Анонимен

преди 3 години

Тонката-Зозо , бегай да ближеш шланга на ББ.Освободи форума от глупостта и герберската си простотия.

157

Тонката

преди 3 години

Бабикян разправяше,че Бойко задължавал хората да носят маски не заради Ковида,а за де не могат да протестират:):):)

156

Селянин с колело

преди 3 години

Къде се скри онзи мишок,министъра на образованието.Затваряй училищата бе,папур.

155

Офф ,да се омита

преди 3 години

Ако вируса ни прескочи ,Тиквата ще ни довърши със сигурност.ОСТАВКА ТИКВИИ.ОСТАВКА И ПРЕЗРЕНИЕ ДО ГРОБ!

154

Анонимен

преди 3 години

Ако беше направили училищата онлайн за големите, посещение само от малките и то по 15 в клас на две смени, ако университетите преподаваха онлайн сега щяхме да имаме 4% заболеваемост, но калинките просопаха лятото. Е, сега умниците нека ти дават съвети как да се запази икономиката с болни работници, как да запазят лекарите и учителите, как да има почиващи по хотелите, на които са им свършили парите от ходене по доктори. Питай ги от къде ще вземете доктори и учители, че са на свършване!

153

Тонката

преди 3 години

А до миналата седмица на протеста всички беха без маски,че и даже пуделите на Мая Манолова гориха маски:):):)После Бойко бил виновен:):):)

152

Анонимен

преди 3 години

С тестове по 120 лв платени от хората живеещи в най-бедната държава в ЕС пандемия не се бори.Трябваше още в началото да насочите средства за безплатно тестване и контрол по училищата и болници,които са едно от основните места за разпространение, а не калинките от МОН и РЗИ да си развяват байрака цяло лято по тузарски курорти и да преписват мерки от други държави, които са трудно приложими у нас.

151

Анонимен

преди 3 години

Повечето хора нямат финансовата възможност да платят за абсурдната сума от около 120 лв за PCR тест, те разпространяват вируса без да осъзнават, че са вирусоносители, мислейки че кашлицата им е от обикновен грип. Ако този тест безплатен всеки би си го направил и да се ограничи заразата. За съжаление в милата ни родина, по-важно е да се печели от джоба на народа. И така системата ни убива бавно, но славно, защото живеем в абсурдистан!

150

Анонимен

преди 3 години

Баце Pfizer направиха ваксина която има 90% ефективност.Вади пачките евро,златото и почвай да купуваш.Аре че няма време щото започна яко да се мре.Трябва да сме първи и в това както във всичко останало сме.Разпореди веднага на оня пулмпал с очилата да купува че ще ни изпреварят.

149

Анонимен

преди 3 години

Епидемиологичната обстановка у нас вече е път да стане катастрофална. Работата не е само в това, че по брой потвърдени случаи на 100 000 души от населението вчера ние излизаме между първите пет страни в света с тенденция в близките дни да станем лидери в тази печална класация. Ние сме единствената от най-тежко засегнатите страни, в която се тества съмнително малко от страна на държавата.

148

Анонимен

преди 3 години

Колко са глобените за неносене на маски, колко са глобените заведения, за нарушения?

147

Анонимен

преди 3 години

Да му мислят следващите,които ще управляват.