92

Анонимен

преди 3 години

Бре! Вирусът ще се гони с червен терор!

91

до 88

преди 3 години

Не се връщат защото вече се родиха децата им навън. Женени и омъжени са от преди 18 или 20г.Брат ми се ожени за испанка.Братовчед ми се ожени за французойка.Само една братовчедка имам омъжена за българин, но те заминаха заедно преди 23г. в Англия.Имам един братовчед в Австрия.Завърши нещо свързано с вината и там работи във винарна.Жежен е.Всички имат по 2 деца, във Франция братовчеда е с 3 има близнаци..Имам роднини лекари-заминаха и те се устроиха.Някои си идват по 1 път на 3 години.Други на 5.

90

Скандалът е огромен

преди 3 години

Карбовски водел плеймейтки на Румен Радев във вила Калина - Деси го заварила и избухнал мощен скандал, след който Деси заминала за САЩ !

89

Бистрия ум

преди 3 години

До Фитнес инструкторна СИК-аджиския чалгаджия е къде-къде, по-дибър нали така *** ?

88

Фитнес инструктор

преди 3 години

Бих посъветвал другарката Нинова да направи своите 4 стъпки през март 2021 г. и завинагаи да освободи медийно пространство за умните глави ! Посредствено мислещи селянки в България си имаме достатъчно.

87

Анонимен

преди 3 години

На МАнгъров системата е по-добра.Горат сухите съчки и всичко е 6!

86

Анонимен

преди 3 години

84Ако всичко е станало толкова добре, защо не се връщат па избегалите?

85

Анонимен

преди 3 години

Танцувай с Нинова!4 стъпки. 2 напред и 2 назад.Пълен застой при БСП. Никакво развитие. Само крадене и приватизиране. Нарязоха работещи предприятия и ги дадоха за скрап. Превърнаха държавата в пустеещи райони.Разграбиха всичко що имаше за грабене.Първо национализираха.След това приватизираха.Приватизираха и болниците.Сега в частните болници искат доплащане 700лв.за ковид лечение.Днес в Бургас се разбра, че се доплащало заради храната.4 пъти на ден храна и допълнително плодове в МБАЛ Маджуров.

84

Анонимен

преди 3 години

От 842010*

83

Анонимен

преди 3 години

До до 71"Тези хора заминаха от България преди повече от 22г.Те не избягаха заради ГЕРБ или Борисов"Ок, ок, ок ... А осатналите 600 000 от 20100-а до днес?

82

Анонимен

преди 3 години

А когао ще купим от руската вкасина? На мен не ми е проблем! Скоро ще мога да си я взема от други канали, ама тоя подход не е точно sustainable на държавно ниво ...

81

Да се засрами !

преди 3 години

Другарката Нинова, ограбила пенсиите на хората от Техноимпекс има наглостта да говори за порочен модел ! Но комунист срама няма !

80

Жабчу

преди 3 години

Ейййй....., мъ многу лесну е да даваш "акъл", когату не носиш прякъ отговорност, нъл тъй мъ, Нинчету ***!Ми що не въведохте тези "чудотворни мерки" га бяхте на власт, а???Питъм тъ и отговор неща, щоту ви знайм и "кътните Болшевишко-Олигархически зъбки"!

79

Анонимен

преди 3 години

Стъпките на Нинова са една. Това е едно голямо нищо

78

Крадла

преди 3 години

Тази крадла Нинова, първо да каже къде са парите от Партийната каса и тогава да дава съвети как да се. оправи здравеопазването !

77

Илюминатус

преди 3 години

От подоходно облагане трябва да се премине към облагане на потреблението, така ще изкореним комунизма и ще избегнем социалния колапс. Потребяваш здравеопазване плащай си - не потребяваш свободен си да идеш другаде. Данъчното облагане не трябва да е бреме и тероризъм изхранващ властимащите. По този начин държавата не може безконтролно и постоянно да увеличава постъпленията, като изземва данъчни приходи от населението

76

Анонимен

преди 3 години

Той сега живее бедно и с това което има взима заеми за айфони, мисли само как да се наяде и напие и да отиде на чалготека и гледа и завижда на съседа, да ходи на почивки ол иклузив като че ли много уморен, а ако му дадеш повече сигурно ще се отрови и ще се пропие. Така си е добре да са бедни.

75

до 71

преди 3 години

Хората масово избягаха от България преди 2000г.Аз нямам вече роднини в България.Още преди 2000г и брат ми замина.Братовчеди в България не ми останаха.Тези хора заминаха от България преди повече от 22г.Те не избягаха заради ГЕРБ или Борисов.Те избягаха заради комунистите олигарси.Братовчед ми замина за Легиона заради заплата.Така на 27г.стана пенсионер от Легиона и остана да живее във Франция.Брат ми замина защото се беше ядосал на работодател, който не им плати за 6м работа.Устроиха се извън Б-я

74

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПроблема е, че около 80% от населението живее в бедност и без переспектива, това трябва да се промени!А защо да се променя? Ако не заслужаваха да живеят в бедност - нямаше да живеят. Или светът е несправедлив, светът е устроен несправедливо, нали?

73

Анонимен

преди 3 години

Само преди 30 г бяхме в ямата на комунизма, а днес при деморакцяита и ЕС икономиката се развива, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя, купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите никога не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.