73

Анонимен

преди 3 години

Сега като Байдън вземе властта, ще видите вие един несменяем премиер и тоталитарно управление.

72

ГосТ

преди 3 години

Все тая кой от двамата клоуни ще бъде президент на каубоите. Влиянието им в Европа намалява, а Китай има нов сериозен партньор в лицето на Русия. Ще има голямо мучене от обора, а започнат ли пак с войни, тоя път няма да им се размине.

71

АнонимеН

преди 3 години

ДЕМЕНЦИЯТА ДА ОБЯВИ ВОЙНА НА ПАРКИНСОНА ОЩЕ ОТ ПЪРВАТА СЕДМИЦА НА ВСТЪПВАНЕТО СИ В ДЛЪЖНОСТ!

70

Анонимен

преди 3 години

До КироАки айдъб спечели, защото е добър човек, ще се намеси в изборите ена България и ще помогне на българският е граждани, а ние ще стане 51-я щат!

69

Майна

преди 3 години

И какво му харесвате на Тръмп? Това, че подкара Брекзита? Това, че извади Сащ от климатичното споразумение? Това, че се разбира добре с Путин? - ясно е, че последното ви харесва най - много!!!

68

Анонимен

преди 3 години

Добре е че тиранинът си отива! Този ценомразец, този из асилвач! Този човек, с думи като кинжал и реч като отрова се маха!Раве старо, любовта, свободата ще се върнат.

67

999

преди 3 години

Струва ми се, че бъркате комунизъм със социалдемокрация. Байдън не е комунист.

66

Обективно

преди 3 години

Тръмпи губи. Много сериозни РЕПУБЛИКАНЦИ вече са срещу него. Лудият да се озапти. Не е полезен за човечеството.

65

Анонимен

преди 3 години

К'во ста бръмчалки? Чета по форумите за непейските дебита ще ги съдят за подпомагане на тероризъм и образуване на терористични клетки. Спират им пълно финансиране и ще се водят съдебни дела за присвояване на крупни средства. Честито ве дебита.

64

Hchchcucy

преди 3 години

Ей пумпали, марш да работите! Голеееми разбирачи сте всички бе ейййй. Сигурен съм , че поне половината от вас не гласуват на нашите избори, тръгнали за Байдън и Тръмп да се кахърят!

63

БайДъньо пред избор

преди 3 години

След като поръчаха създаването и разпространяването на Ковид-19, кукловодите на Бай Дъньо са изправени пред една алтернатива, от която не могат да излязат на печалба. Ако спрат разпространението на вируса, всички ще разберат, че е правилно да се говори не за Ковид-19, а за БайДън-20. Ако не го направят, за обикновените хора в страните, поразени от вируса ще излезе, че Бай Дъньовщината се проваля в това, в което обвиняваше действащия президент на САЩ. Това означава нови милиони жертви на вируса.

62

Гошо...Тъпото

преди 3 години

И аз заредих...шампанското в Кривундеково.Бях заложил на бай Дончо,ама като гледам и бай Джони ще върши работа,така че днес-утре го...отварям.

61

Анонимен

преди 3 години

Изборите 2020 за президент не се състояха. Ами ако демократите паднаха в капана, и в следващите месеци се окаже, че са нещо сгафили (може и не по своя воля) - през следващите 15 години няма да има кой да гласува за тях. Само хипотеза . . .

60

Анонимен

преди 3 години

Комунисти треперете.Няма го вече кукумици а Тръмп.Байдън е новият президент.

59

Киро

преди 3 години

Който и да изберат американците, на нас тук нито заплати ще се вдигнат, нито стандарт на живот, нито Бащицата и хайката му ще махнат.Не се нервете и обиждайте!Тази истерия си е на американския народ, те да си я решават.Аз отивам да проверя дали фургоните и професорите са на линия, пред болниците. Както нареди нашата Мут... Пардон, светиня.

58

АнонимеН

преди 3 години

АКО БЕШЕ САМО 1 ЩАТ МОЖЕ БИ С ДЕЛА БИ СТАНАЛО!!!НО СА 3 РАЗЛИЧНИ ЩАТА КОЙТО И ДА СЕ ПРИБАВИ КЪМ БАЙДЪН ТОЙ ПЕЧЕЛИ-----------------------------------------------------РАБОТАТА НА БАЙДЪН Е ДА ПОДОБРИ СОЦИАЛНАТА И ЗДРАВНАТА ПОЛИТИКА В ФАЩ А ИЗВЪН ФАЩ РАБОТАТА НА БАЙДЪН Е ДА ИЗБИЕ ПУТИНОФИЛИТЕ В СИРИЯ, ЛИБИЯ И УКРАЙНА -------------------БАЙДЪН ВЕЧЕ НЕ Е С ВСИЧКИЯ СИ А ТОЧНО ТАКЪВ Е НУЖЕН ЗА ДА ПОСТАВИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КЪДЕТО И Е МЯСТОТО!

57

Съдията... съдията

преди 3 години

Алеко Константинов се превърна от голям български писател в литературен класик от световна величина, чието творчество днес е актуално повече от всякога. Бай *** и Данко Хаирсъзина са безобидни калпазани на фона на Бай Дъньо и Бай Дънко Хаирсъзина.

56

Анонимен

преди 3 години

До 50Явно не разбирате какво е президентска република и Върховен съд на САЩ. Естествено левичарите ще отхвърлят решението на Върховния съд и туй само ще налее масло в огъня. Тръмп като откаже да си тръгне ще тръгнат да го гонят със оръжие във ръката и той ще обяви военно положение.

55

Анонимен

преди 3 години

Бай бай тромпет

54

БайДъньо прави избор

преди 3 години

Ковид-19 бе създаден по поръчка на онези сили в САЩ, които искаха да не допуснат Доналд Тръмп да бъде преизбран за втори президентски мандат. За тези хора загубата на няколко милиона човешки живота е приемлива "цена" за достигане на поставената цел.