55

Гого

преди 3 години

Пак държавата ни виновна. А това, че не сме дисциплинирани и не спазваме правила и предписания.

54

Анонимен

преди 3 години

Е да седнат на една маса и да се изяснят! Как така не са стигнали до консенсус? Каква спешна работа имат тия хора, че са претупали мерките?

53

Анонимен

преди 3 години

Успяха а промият мозъците на повечето от раята, че ще има чували с трупове . Тоз Мутафчийски е за съд както и всички медии за явяване на паника и лъжливи новини

52

?!?!

преди 3 години

Старите хора не могат да мислят адекватно, затова строга разпоредба за фиксиран час за пазарене с маска и ръкавици, ясно и точно да го разберат.Съзнанието им е на каша на повечето, самосъзнание не чакай

51

хах

преди 3 години

Изтърваха всичко от контрол, а сега творят безумия и глупотевици! Банда некадърници!

50

Анонимен

преди 3 години

Ситуацията е пределно ясна. Управляващите мутри предпочитат хората да ***, вместо да има недоволни, безработни и гладни заради евентуално ново затваряне. Ако се случи последното, протестите вече няма да са мирни и тиквите няма да докретат до мартенските избори.

49

Анонимен

преди 3 години

Време е да ви пуснем всички вас от здравните власти по Кафевия коридор и директно в отходния канал!

48

Ко

преди 3 години

Вирус за всеки, обещано от ГРОБ

47

пияница мистик

преди 3 години

До 44"Европейските държави са единствените които блокират икономиката си. Не случайно Тръмп ги нарече и диоти"===Ти Тръмпугера ли слушаш? Дето 2008 кризата брокери и юпита от милионери станаха милиардери и я осребриха яко, сал един Доналд Дъмп обяви фалит. Този, дето даваше съвети да се пие белина срещу Ковид. Я се стегни, не давай такъв мал0yмник за пример

46

Ели

преди 3 години

Осъзнавате ли, че вината е най-вече ваша, към по-голямата част от коментиращите тук се обръщам. Вие сте героите, които се биха в гърдите, че свободията ви е по-важна от някакво си грипче. Сега пак някой друг ви е виновен.

45

Анонимен

преди 3 години

"Оказа се обаче, че здравните властите не могат да постигнат консенсус по тях и заради това не всички предложени мерки ще влязат в сила."За цяло лято, през което самите те тръбяха, че се очаква нова вълна от есента какво правеха, а не разработваха планове при всякакви сценарии? Предполагам и тогава са били разделени, ама по гръцките плажове.

44

Анонимен

преди 3 години

Сега ще има повече жертви от други заболявания заради отказ от прием и лечение. Направо се чудя кой ги е направил професори и доценти тея маллоумници , с тея неадекватни действия дето ги вършат

43

Тъп По тъп Най тъп

преди 3 години

Няма ли да има мярка на Червените Овци на Посирано постоянно да им прожектират клиповете на червеното Гуру Мангъра като лечение тип Кашпировски и да не товарят лекарите. Нали си блееха овците за стадният имунитет. Ама като стадото на Посирано затъна до ушите в редките и миризливи друга песен запя и не ще да си гледа Мангъра.

42

Въпроска ?

преди 3 години

Как така този път управляващите от Гербт се оправдават с експертите , а не с комунистите ? Нали експертите предлагат, а решенията ги вземат управляващите в лицето на Борисов ?

41

Анонимен

преди 3 години

До март месец тази година, нямаше "КОВИД", а имаше само грип - лекуваше се само грип, всички болни се хоспитализираха, лекуваха на общо основание и имаше легла за всички болни. Март месец се появи "КОВИД", който падна от небето "изпратен от Китай" и създадоха отделения за само за болни от "КОВИД". Е, как да има легла за всички болни от "КОВИД"- след, като заразените без симптоми и грипоподобни симптоми не са за хоспитализация?

40

пияница мистик

преди 3 години

До ЕлемагУжасни са дъртаците и бабичките. Вчера трябваше да ида до аптеката. Наредили се 5 пенсионера в 12 на обед и всеки по половин час седи на касата, докато им изпълнят рецептурните книжки. А млада майка с бебе в количка седи и чака. Такъв скандал им вдигнах на пенсиите, свят им се зави. Никой не се сеща да пусне майката с бебето. А може да трябва да нахрани детето, да отива на работа, млада жена все пак. А пенсиите по цял ден няма какво да правят и само пречат. А уж си имат Зелен коридор

39

Анонимен

преди 3 години

Европейските държави са единствените които блокират икономиката си. Не случайно Тръмп ги нарече и диоти

38

Анонимен

преди 3 години

Видя се че от мерките няма полза и въпросните от щаба вземат по няколко хиляди на месец докато бизнеса изнемогва.

37

Забрана

преди 3 години

Възрастните от 9,00 до 11,00ч по магазините и аптеките, но в останалото време да им се ЗАБРАНИ, защото те по цял ден са свободни и щъкат напред- назад, маските са им под носа, кихат , чоплят си носа и устата под маската , а после пипат продуктите по стелажите.От дистанция въобще не разбират ,плътно до гърба ти ,все едно ще минат по -бързо на касата.Добре е да са с ръкавици в магазина, за да не си търкат носа и въобще така ще са по- чисти ръцете им.

36

Анонимен

преди 3 години

Дончев в момента се ядоса, че го питат какво ще стане и какво ще правят след една седмица.