84

Анонимен

преди 3 години

Ако цяла Европа не затвори както Китай, болестта ще е на приливи и отливи. Затваряме частично -намалява,отваряме - увеличава се. Докато не мине през всички,няма спиране. Пък някои ще ги повтори.

83

славянин

преди 3 години

Този има физиономия на граблива птица, ''адекватно'' назначен за здравен министър!

82

Анонимен

преди 3 години

Навлизате във фаза игра на кючеци по болниците и лежане по гръб на *** за сметка на изтормозения Български народ.Още малко ви остана да издевателствате над хората после ще ви биеме и по затворите мръсни Герберски ***.

81

Анонимен

преди 3 години

Спирайте децата от училище, ненормални изкълченяци! Какво само излизате с траурни мутри да съобщавате някакви цифри? Виждате ли васалното ни правителство? Взимат заповеди от Израел. Глас на изборите за вас - никога!

80

Козяк

преди 3 години

Само преди три дни нашият лидер Боко /Тръмр Втори заяви че "ние владеем положението с Короната". Горното министерче питало ли е Кралят -Слънце какво да говори или ги плещи през просото?

79

Доктор Ох Боли

преди 3 години

Някой ако си мисли, че ще се размине само с кашлица и хрема при заразяване много се лъже. Този вирус ще си дава отражение до края на живота му. Това не е ГРИП

78

аз-ът

преди 3 години

Тези дечица без надзор в къщи не може да стоят, малки са и логично някой от родителите задължително остава от работа. Трябва болничен или други компенсации, същото е и за детските градини---ще останеш си ги гледаш бе. За да може ти да ходш на работа, товаа не означава, че сумати хора трябва да измрът заради децата ти? В момента, в който обаче заразят *** и тя почне се гърчи и да хрипти в ръцете ти - тогава ще разбереш. Макар, че в твоя случай - пак ще обвиниш Бил Гейтс.

77

79 защото...

преди 3 години

Тези дечица без надзор в къщи не може да стоят, малки са и логично някой от родителите задължително остава от работа. Трябва болничен или други компенсации, същото е и за детските градини. Пари нема, действайте е сега. Не им е кеф, че не ни карцират по домовете ама грошове трябват, зима иде.

76

аз-ът

преди 3 години

Абсолютн съм съгласен, че системата и държавата не могат да издържат дълго на тези числа. Ще има карантина, ще има локдаун, че и вечерен час ще има. Само, че докато другите държави ги налагат СЕГА за да ги отпуснат по Коледа, нашите ще ни ги ПЛЯСНАТ ИМЕННО ПО ПРАЗНИЦИТЕ !

75

asd

преди 3 години

Някои още не са разбрали, че сме в пандемия. Какво ли се учудвам, те някои още смятат, че земята е плоска.

74

аз-ът

преди 3 години

мдааааа.... нооооооо.... няма да затворите училищата. Да не ядосата простолюдието, което е убедено, че някой е длъжен да му гледа децата,

73

А познайте

преди 3 години

Защо само нас ни "лъжат", в другите държави сигурно си играят на чичко доктор?!? Замислете се бе хора това е сериозно за всички ни, има време за прищявки и лиготии. Малко стягане и дисциплина няма да ни Увреди!!! Защо е необходимо да сме по - ербап, по - "компетентни" от специалистите? На никой не му е кеф да е като нинджа усукан, но се налага, на никой не му се иска да е само в къщи за да е здрав. Нима с прецакани дробове или по-лошо ще ви е добре или ще си спазарите резервни? МИСЛИТЕ!

72

пфф

преди 3 години

Явно са преценили че от 1 до 4 клас могат най-добре да спазват дистанция и да си носят маските, че само тях да оставят в класните стаи....не виждам логиката. Някои ще кажете - ама те трябва да са там да се учат да пишат и да четат. Да, съгласен съм, но се съгласете, че без намеса на родителите и помощ децата трудно ще се научат да четат и пишат, било то и присъствено.

71

Анонимен

преди 3 години

Жалко е за загиналите заради некомпетентността на правителството, защото днешните мерки и най-важното контрола по спазването на тези мерки трябваше да са наложени още от 15ти септември. Сега вече е ясно, че ще има каратина и вечерен час. Няма как да се удържи положението след още една седмица такова нарастване. Напълно изпусната работа в държава управлявана от шуро-баджанаците, държанките и всякакви партийни храненици.

70

Анонимен

преди 3 години

Кво стана със самоизолиралия се Вълчев? Има ли вече положителен тест или само се скатава, с надеждата да го забравим?

69

Затваряйте

преди 3 години

Училищата. Всички ученици от 1 до 12 клас да останат на ДО.

68

Анонимен

преди 3 години

ще пазите студентите, ще уморите децата ... браво

67

Кърниградска

преди 3 години

Съгласен съм с министъра.Фазата е на изключително сериозните лъжи и насаждане на паника.Анатема!Покрай ковида ,някои направиха не едно ,а цял тир с чекмеджета със жълтици!

66

Анонимен

преди 3 години

До Яким Вълев Донев 4Всичко се пише COVID-19. За едни пари говорим...

65

Анонимен

преди 3 години

Моето GP, каза че почти половината й пациянти са с Covid. Каза, че не ги връща и преглежда в кабинета. Беше разочарована, че не е направена организация за това. Има GP-та, които изцяло отказват преглед на болни!Никой не казва как трябва да се процедира, само ни отвличат вниманието със статистика за умрели, вместо да лекуват болните!