35

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

До Митревски - приятелче отивай да пишеш Титовските си промити мисли в македонските т.е. северно македонски сайтове. То е ясно, че сте първия и най велик народ.Аааа почти забравих - учи корана. Вчера видяхме един велик македонец колко хора изтрепа във Виена.

34

Анонимен

преди 3 години

Не говорим един език те говорят някакъв смешен наподобяващ селски смешен диалект ,който е срам за българския книжовен език.

33

Анонимен

преди 3 години

83,8 процента от българите са ***, които все още смятат, че има някакво значение за ЕС какво делим с македонците. Комплексари.

32

Анонимен

преди 3 години

Татарофашисти. За какви се мислите вие, че няма да подкрепяте Македония? Сега като Джо Байдън стане президент на САЩ, ще ви каже на вас незачитане на малцинствата. Ще признаете, че даже Боко Тиквата е македонец от благородническата македонска династия на Кратунопулите.

31

Анонимен

преди 3 години

Подкрепата ни трябва да бъде БЕЗУСЛОВНА като към по-малък брат.Без да чакаме признателност и благодарности.Границата между нас трябва да падне.Алкашами все чакат някой да им благодари и да им се кланя. Много обичат да унижават, а не се виждат какво са сурикати!

30

Анонимен

преди 3 години

Щом говориме един език, граница не трябва да има, па макър и като член на ЕС.

29

българин

преди 3 години

Не вярвам 83,8% от българите да са се поддали на проруската кремълска пропаганда поставила си за цел да бетонира руското влияние на Балканите, в конкретния случай Скопие да стане бастион на кремълските фашисти!!!

28

Анонимен

преди 3 години

До НямаНас са ни признали ромеите през 681 г., ние македонци ли сме според теб ? :) Да не говорим че сме най старата държава в Европа, която не си е променяла името, а да, забравих че сме се казвали Македония, моя грешка :))

27

БСП

преди 3 години

90% от Българите искат ЕС и НАТО вън от България!!България да се присъедини към Руската федерация е желанието на 99% от Българите!!

26

Анонимен

преди 3 години

Да се поставим на тяхно място?Ако на нас ни бият шута, ще се ревнеме като сукалчета. Нищо не ни коства да ги подкрепим. Как Полша, Унгария и Чехия се държат? Ама ние сме винаги чапрашик!

25

Пенко Митревски

преди 3 години

Бул,гариja ие било Сите македонско време оно македонja е била ово цели свет по време на Александър Велики и Путин сега рече благодарско за кирилицата что измислихте.

24

Няма

преди 3 години

Няма природно и естествено създадена държава. Има по-стари или по-рано и по-късно създадени в нечий интерес държави. Повечето от настоящите държави са създадени в средновековието за да бъдат в интерес на аристокрацията на Европа. Повечето хора без значение от къде са работят за да живеят добре шепа аристократи. В момента ситуацията е малко по-добре. И хора аз никога няма да разбера как всички разбирате от политика, история, здравеопазване, религия и всичко...

23

Патриот

преди 3 години

83% ОТ БъЛГАРИТЕ СМЕ ПРОТИВ ес ПО ПРИНЦИП И НАТО!

22

Край

преди 3 години

Подкрепата ни трябва да бъде БЕЗУСЛОВНА като към по-малък брат.Без да чакаме признателност и благодарности.Границата между нас трябва да падне.

21

Пловдив

преди 3 години

Тя и Албания ще получи вето от България, докато не вразуми сърбите в Македония.

20

да,да ама не

преди 3 години

На тия пачи яйца ни насадиха Франция, Велика Британия, Австро-Унгария, и Русия на Берлинския конгрес! Не са искали голяма Българска държава тук на Балканите! В Сан Стефано са обозначени земите населявани от БЪЛГАРИ под диоцеза на Българската екзархия! В Берлин ни разпарцалосали на Македония изцяло под Турско, Източна Румелия-турска автономия и Княжество България - Турски васал! Историята после се знае включително македонизацията в Пирин до 1948 година! Добре, че се изпокараха Тито и Сталин!

19

Как

преди 3 години

На тях не им трябва европейски съюз. Само жалко за обикновените хора, че няма да могат да се движат свободно. Да идват тук на море и на пазар и да си харчат парите. Ще ходят в Гърция, те ще са им най-близки. За момента с тях имат най-добри отношения.

18

АнонимеН

преди 3 години

ЦЕЛТА НА ТОВА ПРОУЧВАНЕ Е САМО ДА БЪДАТ ПОТВЪРДЕНИ ДУМИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА

17

Да

преди 3 години

Македония е изкуствено създадена държава. Някой да ми посочи естествено създадена държава.

16

Анонимен

преди 3 години

Те и 90 процента от българите не искат ГЕРБ - ДПС ама на,натрисат им ги тези същите от ес