32

русофил

преди 3 години

Западът тотално западна, в Русия такива работи не стават. Путин внимава там за всички и няма терористични атаки. В Русия се живее много добре.

31

ВНИМАНИЕ! ВАЖНО!

преди 3 години

НОСЕЛ ЛИ Е МАСКА?

30

Сега ли разбраха,

преди 3 години

че ИД води война в Европа. Докато не изритат всички мюсюлмани от Еврапа, винаги ще има атентати. Трябва да се действа по Сталински - има мюсюлмани, има проблеми. Изхода е ясен!

29

Ф.С.В.

преди 3 години

Шарли Ебдо постигнаха своята цел!!!

28

Анонимен

преди 3 години

Там явно имат полиция. Нашите ги виждаме само като охрана на главният ни *** и по стачки за заплати.

27

Баф мааму

преди 3 години

Нападателят във Виена член на "Ислямска държава"- А стига бе , не може да бъде! Я да си зададете и следващите въпроси, след като сте направили такива гениални изводи- Той единствения член ли, има ли и други, как са попаднали там, как са финансирани, какво би ги накарало да спрат, ако досега не са се променили-има ли шанс да се променят в следващите 5 години, преди 20 г. когато нямаше мюсюлмани-пришълци-имаше ли такива терористични актове? Все теми за размисъл,а,цивилизовани либерали!

26

Странджата

преди 3 години

Мндааааа най миролюбивата религия ! Браво на Меркелица ! БХК защо не се изкаже по въпроса и да пожелае да дойдат и в България горките мигранти...И крайно време е ТВ Европа да изгонят Коритаров който яко плаче за Македония и мигрантите !

25

Анонимен

преди 3 години

Да благодарят на ЦРУ за създаването, отглеждането и процъфтяването на Ислямския халифат. Честито.

24

Анонимен

преди 3 години

Не е възможно Путин 3-4 пъти унищожи Ислямска държава.

23

Сър Джеймс

преди 3 години

турци, сър! ... Забавляват се!

22

Анонимен

преди 3 години

Шорош и БХК какво казаха? За един приятел питам.Оня плaзмoдий Кънев да им стане адвокат. Колко добре ги бяха съблекли голи, готови за онождане. Защо големите терористи бяха вдигнали ръце и чакаха да ги арестуват по гол зaдниk? Не са ли мъченици? Не зная дали ги чакат някакви девици, но сега ще стават многополови по подземните бази.

21

Анонимен

преди 3 години

Андреш Брейвик и Брентан Тарант започнаха великото дело срещъ мpъcHата мюсюлманска и3мeT, време е да бъде уважена от радикален християнин някоя джамия!

20

Анонимен

преди 3 години

Макрон е много виновен за това което става в момента. Такова непознаване на психологията на тези ***,пък напълниха Европа с тях

19

Хасфалт

преди 3 години

В днешно време, с тези маски, не можеш да го разбереш, кой е терорист и кой е най-обикновен хипохондрик

18

Анонимен

преди 3 години

Важното е дали са носили маски, или да очакваме умрелите да се увеличават през следващите дни

17

Анонимен

преди 3 години

Лирата как е?

16

Анонимен

преди 3 години

Това беше ясно!Риториката и действията на Курц и Макрон провокират подобно поведение на спящите клетки. Те трябваше да се изолират. Мислите ли, че френските и австрийски власти, нямат информация за гражданите пребиваващи на тяхна територия (включително и чувствителна такава)?

15

Анонимен

преди 3 години

"Минал през България нелегално :)."Да бе нелегално, що да рискува. Купил е от още топлите паспорти на Качака

14

Минал, та заминал

преди 3 години

Минал България в на Динко новия Ролс Ройс?

13

Фрау Меркел

преди 3 години

Нещо се обърках-поканих при нас в цивилизования свят да дойдат и да ни помагат да живеем по-добре представителите на тия древни цивилизации! Очаквах ,че ще дойдат лекари, инженери, компютърни специалисти, ветеринари, шофьори на камиони, а от кадъните-учителки, секретарки, мед.сестри.. А то кво се оказа-само талибани-терористи се домъкнаха...Изкарахме българите и румънците ненужни,непотребни и си мислехме, че каймака на света идва при нас,а то... Въй, кво ша праим ся?