94

Ало Нинова

преди 3 години

А изпразнената каса на БСП , кога ще се разследва ?А хотелът на Халкидики с какви пари е купен ?

93

Анонимен

преди 3 години

Тази срам няма ли ???

92

Недоразбрал

преди 3 години

Ама баш крадлата за каква се мисли ва ДРОГАРИ??!!*** тя понеже си е баш крадлата на парите и на пенсиите на служителите на импекса,май няма друга нормална дума в главата освен крада,крада,както и сол т,ашака и Гумен Грипенов,вето,вето,вето??!!Теа хора са налапали трите пучи масала,крада,корупция и вето и повтарят ли повтарят като папагали,като не се осещат,че са додеяли и втръснали до смърт на нормалните българи!!Това да си баш крадец и да викаш дръжте крадецът и да си мислиш,че ще командандариш

91

у бе нинова

преди 3 години

Eй, ама тая колко е нагла, не е истина направо. Тя колкото е крала другото е направо детска игра с откраднатото от нея.

90

Анонимен

преди 3 години

Крадеца вика дръжте крадеца

89

ПроСоТо

преди 3 години

"Меа кулпа"!..Направих грешка...Не биваше да се набърквам с мнението си сред ТАКИВАПРИМАТИ като вас-гербоактивистите.Вие сте си дамлосани генетично..Мърдане при вас нема...Та така:-Моля да ме извините,че поразръчках кошера ви на оси!

88

Анонимен

преди 3 години

То корупцията и лобизма са заложени още с решението НЗОК да финансира частни болници, за това и затвориха стотици държавни а се нароиха частни.Редно би било НЗОК да субсидира само държавните, а частните да си работят свободно или чрез частните здравни фондове.

87

Анонимен

преди 3 години

Че то има ли веде държавни болници? Където и да отидеш си плащаш като поп! Само редуцирането им до областни и плащане от здравната каса само на тези болници ще оправят нещата. Който иска в частна болница да си заплаща всичко!

86

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо"какви "прогнози" съм правил?.."Че БСП ще вземат повече гласове на следващите избори. Това е само отпреди малко.

85

Добре казано!

преди 3 години

Добре казано от Нинова, Но на обществото вече не му дреме кои краде,Толкова са притъпели усещанията ни за справедливост,поради безпрецедентните нагли нарушения в полза на нечии икономически интереси.Чистката започва от върха!Богатите да се наказват най- строго за назидание на всички !

84

Анонимен

преди 3 години

До гражданин"сбъднаха ли се?"Нье. Единственото което се "сбъдва" е, че БСП всеки път се избира с гласовете на такива като ПроСоТо, но тъй като "електората" им намалява по естествени причини, а млади баламурници като просото вече не останаха много в България, затова БСП с всеки избори се смалява все повече и повече.ЧЕкам г-н ПроСоТо да даде прогноза, горе долу колко депутати ще вземе БСП на изборите, но знам, че няма да отговори, защото е мишок, а вместо това ще започне да развива тези.

83

ПроСоТо

преди 3 години

До гражданинкакви "прогнози" съм правил?..Би ли ми припомнил поне две?..Аз ПРОГНОЗИ не правя!..ПРОСТО ИЗРАЗЯВАМ МНЕНИЕ!..-СОБСТВЕНОТО СИ!Не съм "социологическа агенция",нито "политически наблюдател",нито "телевизионен коментатор"!Просто СПОДЕЛЯМ собственото си мнение!..Това е!

82

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоТи си точно от 80те %. И точно като теб всеки от тях си мисли, че е голямата работа, че ги разбира нещата и т.н.

81

ганьо

преди 3 години

До стига бе. Е, ти си от последните останали тъппанари, които не разбраха, че пачките в чекмеджето на Боко ги донесе, снима и прибра обратно Мата-Хари Бобокова.

80

Реалист

преди 3 години

До Гост. Хе-хе, смешшник, то ако ставаше с главни букви по форумите? Колко пъти си го писал това? Е, и?

79

Психиатър

преди 3 години

Другарко Нинова, ти ако си куку и се.реш глупости в партийката си, защо мислиш другите за *** ? Че кой в България те взема на сериозно? Дори другарите ти ти плюят в лицето , ти се це.пиш навсякъде!

78

БСП са гад.ини

преди 3 години

Басси, БСП да обвинява други в крадене??? Не че сигурно няма, но точно БСП???

77

@ @ @

преди 3 години

Пътят на Елена Йончева, Бабикяновците, Ниновиците, Божковците и сие е само един - към съдебните зали като подсъдими

76

гражданин

преди 3 години

До ПросТоТо. И преди си правил подобни "прогнози", нали? Сбъднаха ли се?

75

Анонимен

преди 3 години

Значи частнитe болници си купуват лекарства с пари на данъкоплатците щото били равнопоставени , който е направил такъв закон е лобист и крадец и измамникл Значи ако дойде тука един афганистанец и си направи частна болница данъкоплатеца ще му купува лекарства. Ай сиктир бе.