159

Анонимeн

преди 3 години

До ГосТСтига с тоз английски, че ни до дея. Походихте да измиите някоя улица и чиния, научихте по три изречения и вече който не говори англиски е ***. Аз говоря руски и немски *** ли съм?

158

Анонимен

преди 3 години

Аре стига глупости бе, 5 млрд на година даваме за тая здравна система, и същата тая система колабира при 100-200 случая в интензивно отделение, просто всички тия лекари дето ми развяват ковид истерията да си взимат системата и да ни връщат осигуровките

157

Анонимен

преди 3 години

вай, вай,мънгърската секта е налазила форумите и троши коментари, да кърти кинти.

156

Анонимен

преди 3 години

Редно е премиера лично да разпореди този индивид да бъде показно глобен за не спазване на противоепидемичните разпоредби . То неговата наглост мина всякакви граници и е редно да си получи шамара. Законите са над Мангъров, а не Мангъров над закона!

155

ха ха

преди 3 години

Не влизал като част от екипа, но е влизал да види колеги и болни! Той не е казал нещо различно!

154

Анонимен

преди 3 години

мънгър, мънгър, 300 кинта, те ти аспиринче, два компота и си чао.

153

Анонимен

преди 3 години

Are you sure about that, dear guest?

152

ГосТ

преди 3 години

Анонимен с обобщенията. Кой си ти, че да обобщаваш? От каква позиция? Убеден съм, че дори английски не знаеш, за да прочетеш и една реферирана научна статия по въпроса, а какво остава да я разбереш.

151

Анонимен

преди 3 години

Стига терор над Мангъров. Хората вече са наясно,какво всъщност става,така,че е безсмислено да демонизирате доцента Други са демоните обзети от бесове.Виждаме ги.

150

Анонимен

преди 3 години

Тоя няма да си скъса дипломата както бе обещал, но него ще го скъсат.

149

Анонимен

преди 3 години

"на доц. Мангъров са му поискани писмени обяснения"Тръгна работата - днес обяснения, утре показания...Време му е!

148

Анонимен

преди 3 години

Да обобщим: 1.такъв вирус не е изолиран никъде, казано е в документи ЕК и CDC.2. PCR теста дава положителен резултат на сок от папая и слюнка на коза. Изобретателят му казва да не се използва за диагностика на инфекциозни заболявания,точно това се прави. С една дума- пълен фалш.3. Починалите са си отишли от всичко друго, но не и от вирус, който изобщо не е изолиран. Изписани са томове за манипулацията със смъртни актове.4.спрете медиите и опитайте да откриете пандемия наоколо.

147

Некъф

преди 3 години

Какви сте жалки тролчета и герберчета!Колкото и да лаете, каквито и мерки да се вземат Мангъров ще излезе прав, ВСИЧКИ ЩЕ ГО МИНЕМ ВИРУСА !!!

146

До 147

преди 3 години

Аз живея в Гърция, в столицата и на плаж бях уикенда и там никой не видях с маска. В магазини, търговски центрове, оживени улици и булеварди да. Така, че не е толкова драматично колкото го изкарваш, напротив! Да не говорим, че хората не се тероризират нонстоп с информация за брой заболели, умрели...

145

Анонимен

преди 3 години

До: 146Преди години, когато детето ми беше още бебе взимаше по 50 лева. После вдигна тарифата на 70 лева и затова се отказахме от него. Иначе бяхме доволни. Сега като нищо взима 100 - 200 лева, а всички останали които не го харесват просто му завиждат, това е истината. За да печели толкова пари, едва ли е некадърен както се опитват да го изкарат.Никой никого не кара насила да води детето си при Мангъров. Педиатри има колкото искаш!

144

ганьо

преди 3 години

А бе професор Червенякова, аз ако имам служител който цял ден ходи по студиата а не на работа и след преглежда у частния си кабинет бих се запитал кога точно работи за мен?

143

Фалшива Новина

преди 3 години

Искаме видео репортаж с ръководството на болницата, в който да видим ачик-ачик как го опровергават! Не вярваме на жълти новинарски източници!Искам да чуя мнението на неговия колега Трифон Вълков, който също работи в тази болница! Буквално преди дни го гледах на живо по една от телевизиите, затова искам да излезе отново и да потвърди, или да отрече думите на колегата си!

142

Анонимен

преди 3 години

Аман от интриганти !!

141

Анонимен

преди 3 години

Хората обичат тези които говорят това което искат да чуват, а в момента никой не иска да чуе истината за това слушат такива като тоя, които казват, че няма нищо страшно. Напълно нормална защитна реакция.

140

Питачос

преди 3 години

До Анонимен 147Е как така? Дедна майка каза, че й спасил детето. Всички при него ходели с дечицата.