139

ретро

преди 3 години

Уж няма какво да ядат в Северна Корея,а пък в статията,сигурно десет пъти се повтаря как хората закусват или приготвят закуска!

138

Анонимен

преди 3 години

До РуменТо и "Гурубляни" дето му викат сeлтaците изглежда добре на снимки от сателита!

137

Анонимен

преди 3 години

Аз имам вила в една от зоните им за резиденции там и много съм доволен. Доста познати имам от там, котио са собственици на бизнес, учени непризнати от световни униеврситети, защото западът са расисти и нацисти! Но са си много добре хората! Разнообразна кухня, телефони и видео игри са 10 години по-напред от тези на сащ!

136

retro

преди 3 години

И кое от разкаазаното в Северна Корея е ЛОШО?

135

Румен

преди 3 години

Тази си изкарва парите като измисля небивалици. Влезте в мрежата,вижте сателитните снимки от СК и ги увеличете. Виждат се едни спретнати квартали,с големи блокове и много зеленина. Научих този номер от едни севернокорейци,които преди 5-6 г бяха на специализация тук. Не приличаха на изнурени,прегладнели хора и си се прибраха обратно до един.

134

Анонимен

преди 3 години

Корея е мноо по-добре и трбява да сътрудничиме с корея и да станем като корея!

133

Анонимен

преди 3 години

Пък аз се върнах от Марс, много уредена планета...

132

Гаро

преди 3 години

Преди месец се върнах от Северна Корея. Шашнах се от това което видях там!? Уредени болници,модерни хотели,прекрасни зали за спорт,чисти улици,прилично облечени хора,подържани паркове и градини и...никакви бездомници или просяци и ровещи в боклукчийските кофи! Но,наистина са за съжаление, нямат си нито KFC нито Mc Donalds и затова се водят"гладуващи"....

131

ХФ

преди 3 години

Тази да не говори за живота отпреди 30 години? Едва ли в 21 век сега е такава тъмница и затвор там.

130

Атанас Велмазов

преди 3 години

Художествени измисли на западни пропагандатори ! Зле съчинение и откровено мало.умни ! Северна Корея е прекрасна държава с прекрасен народ ! Да живее МАРШАЛ КИМ ЧЕН УН ! Най-великият държавник и ръководител на всички времена !!!!!

129

сорос

преди 3 години

Аз не вярвам на западният режим който контролира медийте в колонийте си.

128

койчо

преди 3 години

Ей яка пропаганда, яко оплюване! И в кой център на ЦРУ и пишат "достоверните" спомени?!

127

Анонимен

преди 3 години

С Корея ще сравнява с ривиери...ей ненормалник.

126

Аууу

преди 3 години

Какво говорите за северна корея то в България беше същото само, че тук е по зле това което де построи само *** се възползваха и още крадат.

125

+++

преди 3 години

До Ти да видиш!От любопитство написах в гугъл "северна корея курорти". Любопитно е. Та, ние ли сме били по напред от тях като туристическа държава? Я пак :)

124

Ти да видиш!

преди 3 години

Неграмотни и гладни били, но имат индустрия, която произвежда всичко, от камиони и строителни машини до собствена космическа програма. Електроника, собствени смартфони и компютри. САЩ и Европа са им наложили рестрикции, но изнасят въглища, руди и земеделска продукция за половината свят. Имат такива курорти, за които и ривиерите не могат да мечтаят. Туристите от Китай и Русия правят резервации с година предварително. Тая пропаганда вече няма как работи. Не сме 1980-та!

123

Дядо Златко

преди 3 години

Еххх деца. Да ви разкажа аз сега. За онези светли дни. На социализъм.Връщша се от работа! Лека и приятна, шит си наш човек. На площада събрани вече хора, вино ракия, пиймеш малко, е до хирце тропнеш оппаа иоаа хоппааа ооаа! Хапнеш кебапченца, пак пийнеш, натиснеш Пепа от счетоводството. Па си легнеш. И това! В ядане и пие е ни преминаване живота. Даа имаше и лумпе и, деот реваха, че не можели да пътуват *** ги казвах на ДСто и ми даваха отпуск.

122

Анонимен

преди 3 години

Нямало стол в училище... Ми то и мойту нямаше! И пак са по-добре от нас!

121

ззз

преди 3 години

Ало, редакцията, СМЕНЕТЕ ПЛОЧАТА!Сбъркали сте годината!Тези лъжи бяха за преди 20 г. Осъвременете малко репертоара и ставате за смях!Обобщение на казаното от вас:В Корея ги карали да работят за държавата, мъжете пиели и биели жените и т.н.Хората по-долу добре ви обърнаха внимание че даже у нас ПРЕДИ е било по-зле на моменти!Че има здрав тоталитарен режим там, безспорно. Но че отдавна са ни задминали като развитие на държавата - много вероятно.

120

Ибасиии

преди 3 години

Баси няма училищен автобус, ще умра от смях и ще си срежа вените.