19

Анонимен

преди 3 години

Сдс са банда национални предатели,такъв е бил зелю зелев, такива са иостаналите. Герб са в споразумение состанките от сдс, докато самите тене се превърнат в останки.

18

Martin Bormann

преди 3 години

"Турци, татари, монголи....". Тва не са обидни думи освен ако не си бавноразвиващ се и с половин мозък. За това, че "бугарите са номадско племе", предполагам, че са визирали пра-българите и то е вярно. Всяка цивилизация е била номадско племе в началото, Римляни, Византийци и тн. За "грабителството" тва вече си е чиста провокация която разбира се ще бъде наказана. Не сами името си ще сменят отново а ще сменят памперси до откат, до полуда, жените им ще раждат бебета само от български мъже :)))))))

17

Анонимен

преди 3 години

Макетата абсолютно заслужават шиптърите да ги претопят.То и това ще стане до няколко години защото са жалки неблагодарници.

16

Анонимен

преди 3 години

Объркани, злобни и комплексирани хора са тези т.нар. македонци - да са живи и здрави, оставете ги да се мислят за полусърби или за каквито там се имат. С тях няма смисъл дори да се разговаря.Албанците им го казаха най-добре. "Господ ви направи българи, тито ви направи македонци."

15

Анонимен

преди 3 години

Кой са Скопие да казват какво ще пишем за нашата история? Една държава друже не може да пренаписва историята.

14

Анонимен

преди 3 години

Историята им започва 90-те години на 20-ти век. Как може Гоце Делчев да е македонец, като такава държава е нямало когато е живял той?

13

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 8За Пейо Яворов изобщо да не споменаваме! Роден в Чирпан, а баща му е е от село Любенец на 15 километра южно от Нова Загора!

12

Тюрк

преди 3 години

, не искат да имат нищо общо с вас, на всичкото отгоре има целенасочена гавра и ирония с всичко свързано с България и народа в България ги смята за братя а политиците са в диалог за тяхно присъединяване, отношените на населението в БГ трябва да е реципрочно на тяхното, а политиците моментакно да скъсат всякакви взаимоотношения докато не приемат условията и фактите на цяла България и точка. Ама сте ***.и и смота.няци и никога няма да го направите.

11

Щирлиц

преди 3 години

Вечна слава на Ж.Жабата,признал тия неблагодарници за държава.

10

Анонимен

преди 3 години

Не мога да повярвам, че нашите представители въобще дебатират какъв е бил Гоце Делчев, чист българин, който се е борил за българите в територията на днешна СМ.

9

Анонимен

преди 3 години

'' Скопие не дава да се напише, че Гоце Делчев е от българско екзархийско семейство ''................добре е да се фокусирате върху по-фундаментални въпроси като езика, окупацията, фашизма и прочее ... а от какво семейство е Гоце Делчев го оставете за накрая, защото така до никъде няма да стигнете ..

8

анонимен

преди 3 години

Странното, е че са с големи претенции, но не могат да извадят на бял свят един документ от 8-9 век до Балканската и Междусъюзническата войни в които да се споменава думата македонец като обозначение на народ! Сега са полусърби и ни мразят!

7

Анонимен

преди 3 години

Ми само Гоце Делчев ли?Прегледайте в историята кои са ръководителите на Илинденското въстание./за което Заев каза че нямало нищо общо с България/.Всичките са български офицери от тогавашната ни армия. За какво им е да се занимават с въстания на чужди народи?Погледнете какви са били Солунските атентатори, с които македонците се гордеят.Между тях има само един с македонско потекло, но е живял в Пловдив. Останалите са българи, родени тук.

6

Анонимен

преди 3 години

Тогава ще видят ЕС през крив макарон, българските интереси за нас трябва да са пред германските. Щом немците толкова ги искат в ЕС да им кажат да приемат нашите условия.

5

Анонимен

преди 3 години

Самият Гоце Делчев пише че е българин тия болни изкукали македонски националисти отново казват на черното бяло.Може спокойно да заемат една нормална позиция -никий не им оспорва че са македонци и да кажат."ние преди бяхме българи ама от 60 год сме други" И никой няма да им го оспори.Имат си държава имат си валута имат си литература,парламент ,закони.. Какво искат?

4

1

преди 3 години

Руснаците натресоха анти-българизма чрез въпросния сърбо-комунизъм, за да изличат българското културно влияние в тези райони. Със специално назначени и работещи за това лингвисти и пр. Доказано с разсекретени документи, налични в Културния институт Битоля.

3

Анонимен

преди 3 години

Че македонците са българи е ясно на всички, дори и на самите тях.Всеки обаче в съвременния свят има право на самоопределение - да се имат и за извънземни, кой се интересува от тяхКато цяло са неприятни хора.Оставете ги намира - те сами ще се самоунищожат и задавят от злоба.

2

Анонимен

преди 3 години

Блокаж за ЕС и дгд!

1

Анонимен

преди 3 години

Сърбите стоят зад тая работа !