110

до Чичо

преди 3 години

Пожелавам ти много здраве след ваксината.

109

Анонимен

преди 3 години

Чичо каза да се наредите на опашка да ви инжектират като крави. Слушайте и се подчинявайте, толерасти мръсни LOL LOLEEeeeх, на времето какъв шоколад имашеее!

108

Съдията дред

преди 3 години

Бъдете спокойни 👑 вирус няма Това са пълни измислици и ако ще те вярвайте Няма кой да ви помогне ,първо трябва да има те Здрава имунна система и най важното да бъде те спокойни и най вече без баничка ,сега оставам Ви е да вземе те решение

107

Анонимен

преди 3 години

Чичка, ова ли ти е представата за "умен" - някой, който трябва да го ваксинираш и чипираш?хах знаех си, приятно прекарване с кравите, тогава, можеш и да научиш нещо умно от тях

106

Анонимен

преди 3 години

Оправи си защитата на сайта. Някои слагат колкото си искат лайкове през VPN.

105

Анонимен

преди 3 години

Коя истина в коментара за Джонсън и Джонсън не ви се понрави, та сте натракали толкова минуси? Всяко едно твърдение може много лесно да се провери - направете го, вместо да се цупите.

104

Чичо до 107

преди 3 години

Развесели ме и ми даде идея. Верно ще ида на село ама вместо *** ще взема да гледам такива като теб - по-лесно управляеми. Кравите ми идат много умни - ще трябва да ги ваксинирам, чипирам. Пък вас ще ви пусна по поляната ще полегна и само ще се усмихвам хахахахахахахха яко

103

$$$$$$$$

преди 3 години

Целта на ковид ваксината е да ви уврежда здравето и да сте постоянно в аптеката. Фармаиндустрията трябва да печели.

102

Хйкк

преди 3 години

В тази държава ,никой не знае какво прави

101

Анонимен

преди 3 години

Чичка, аре разкарай се, няма ваксина против туберкулаза на Запад, там даже няма задължителни ваксини, прочети и на сайта на СЗО какво пише за БЦЖ - неефективна, туберкулозата е болест на бедността и трябва да се работи в тази насока, за да се изкорени - това пише. Нямаш представа, колко официална информация съм прочел на пет езика, това правя от 5 години насам. Ходи да манипулираш ортаците на село с предположенията си.

100

Анонимен

преди 3 години

Те даже поръчаха 500 млн. дози на зелено ваксина от Джонсън и Джонсън - компанията, която слада азбест в пудрата за бебета от 1970-та година, причинило рак на хиляди деца, компанията, която трябваше да спре продажбите си в САЩ тази година, защото я осъдиха да плати милиарди долари обезщетения на пострадали! Тази същата "отговорна" компания ще доставя други половин милион дози непроизведена ваксина в ЕС! Компания за козметика, която не може да произведе една безопасна бебешка пудра!

99

БС2003

преди 3 години

Вярвам в полезността на ваксините. Плаши ме, обаче, това, че сегашните ваксини против коронавируса бяха създадени набързо, без да има време да се установи как действат дългосрочно - колко продължителен имунитет създават и имат ли опасни въздействия върху човека. Сякаш целта са повече продажбите, а не да се спасяват хората.През 2009г. във Великобритания създадоха прибързано ваксина против, май, свинския грип, която причини мозъчни увреждания у някои хора и я изтеглиха от употреба.

98

Анонимен

преди 3 години

Аха, ако четеш и мислиш за здравето си повече отколкото партията позволява - вече си тесногръд - разбрах, аре бегай

97

Чичо

преди 3 години

Решавай си, просто искам да ти видя лицето за да знам как изглежда един тесногръд и силно ограничен индивид. Според мен личи и външно

96

Анонимен

преди 3 години

Абе, вие виждате ли колко глупости има на едно място?"Оксводската ваксина" още не е регистрирана, нещо повече, не е минала небоходимите тестове, но вече е поръчаниа и ще се доставя! "Фирмата е сериозна и отговорна" - това е коментар на министър, нали?Човек бил починал от нея - ама той бил с плацебо....ЕК, от името на ДЪРЖАВИТЕ, купува "на зелено" нещо което го няма??? Аз не съм давал съгласие, някой от мое име да купува нещо!Що за откровен фашизъм се налага в ситуацията????

95

Анонимен

преди 3 години

Чичка, аре малко по-спокойно! Бегай при кравите да се вайкаш с някой себеподобен колко по-хубав е бил шоколада през 70-та година и какво ти е ставало от него, а пък сегашния... пфффф фалшив толерастки шоколадХаресва ли ти или не - колелото на живота се върти.

94

Анонимен

преди 3 години

До 89Иронията си я запази за вкъщи и за жена ти, след като се съблечеш. Може и за мъжа ти, ако си от новата гвардия транслуди.Тези които подхождат с ирония и шикалкавене ще са същите които ще са най- агресивни срещу неваксинираните и ще призовават за насилие, не ги подценявайте.Запомнете - всеки ваксиниран ще е токсичен и ще ръси вируси/токсини и тогава ще започнне пандемията.После вървете и обяснявайте, че вирус няма, защото сега ВИРУС НЯМА.

93

до Чичо

преди 3 години

Чичка, можеш да си ваксинираш говедата на село. Всеки сам решава как да си живее живота и дали да си слага ваксина.

92

Онзи

преди 3 години

Ковид пропагандаторите да се нареждат първи за ваксината. Тъкмо ще са спокойни че няма да се заразят.

91

Чичо

преди 3 години

Толерастията и псевдодемокрацията ви е в повечко и сте силно затъ пели. Едно време като не е имало такива технологии за изследвания и проучвания да не би да не са се ваксинирали? Ваксините минават 500 етапа преди одобрение. Благодарете Бога че живеете я тия времена и имате информация иначе щяха да ви инжектират като крави.