87

Анонимен

преди 3 години

Стачката на заточените олигарси се подкрепя и от групичка на розово лилавия Пинокио Маджотоот няколко платени заблудени студенти доволни от дребните които им подхвърлиха хищниците.Да си готов да те употребят за чужда кауза ,да не разбираш защо и за кого си въвлечен,и да повтаряш опорките на Триото,е тотална гротеска на млади кукувци.

86

ти да видиш

преди 3 години

към стадото ше се присъединяват и студенти , но и те като стадото са безидейни - крещят оставка . няма ли миските и плейките да се включат за разнообразие ?

85

Анонимен

преди 3 години

До ОправетеНямам ВИШО и никога не съм имал намерение да имам, просто не ми е нужно :) Но да сравнявате студентите преди, които си бяха бунтари и студентите сега е мега смешно :))

84

Анонимен

преди 3 години

А къде е боко тиквата ? И студентите го търсят да го бият .Тоз що не ходи на работа ве ? Нали взема 10 бона заплата ,а цял ден лежи и пази чекмеджето.

83

Анонимен

преди 3 години

Всичкото Гербав *** тук се е с'брало,вожда свой крадлив да пази!

82

Чук

преди 3 години

106:0 за бате Бойко.

81

Къде са

преди 3 години

Техните ги търсят да ги бият...:))) лапета

80

Тия студенти

преди 3 години

са от младежкото БСП или анархисти- нормални студенти не биха се борили за връщането отново на власт на БСП и ДПС

79

Иван Петрович Павлов

преди 3 години

Герберастките пудели видяха нов дразнител на хоризонта и първосигнално започнаха активно да слюно-(глynocmo-) отделят !Ще доживеем ли някога до второсигналнта им реакция ?!

78

Оправете

преди 3 години

Си заглавието. "Няколко студента се присъединиха към няколкото протестиращи". И аз съм студент. Разграничавам се. Моето право да НЕ подкрепям тези и онези къде е ? Не обобщавайте. Студентите в Бг сме стотици хиляди. Аз толкова на тез снимки не виждам.

77

Анонимен

преди 3 години

лява мамина отмянаа и черепа ще им даде награда.

76

Анонимен

преди 3 години

До Гледна точкаВиж човек, много неща са минали през главите ни, нормално е хората да не са вярващи като преди :)) Преди имаше надежда за която да се борят....:) сега просто им гледаме сеира ( тези които могат да си го позволят ) и разбира се всичко си е както преди, без изненади :)

75

До 79

преди 3 години

Кои са " всички" А ?! Я не обиждай и не принизява до нивото си нормалните хора и студенти,! И после се чудите , че ГЕРБ пак печели, с безотговорното си поведение по време на пандемия отвратите т тези които ви подкрепяха.

74

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Е ...КОЛКО ОТ СТУДЕНТИТЕ СА ТИЯ , БЕ ***...ХА,ХА,ХААААААААААААА....МАЙ , ТОВА СА ВСЕ ,ЧЕРЕПЧЕТАТА НА ХРАНИЛКА ПРИ ПАРТИЯТА-МАЙКА СИГУРНО...!/..потомствените революционерчета 4-5-то поколение , като Луканов , който обяви фалита на България.../АМИ , ТЕ И ТИЯ САМО ТАВА СИ МОГАТ...ХА,ХА,ХАААААААААА..ДА ФАЛИРАТ ДЪРЖАВАТА...."НА ПОЛЗУ ТЕХНА" !

73

Анонимен

преди 3 години

79До75преди 8 секунди 0 1Няма никаква Девалвация,исканията на всички са,Боко и протежетата#################Много сте малко бе чадо.Няма ,как два файтона че рве ни отрочета да свалите законно избрано правителство.

72

Реалист

преди 3 години

Стояне, стояне, да те ***, който те хване. Поздравления, поздравления, ама като дойдат после БСП и ДПС на власт и назначат пак Дебелян за шеф на ДАНС ще ти се качи...

71

До75

преди 3 години

Няма никаква Девалвация,исканията на всички са,Боко и протежетата му ВЪН!

70

БАЛАма

преди 3 години

с костюма от бала, дето мама го е купувала и още го забърсва отзад видял, че ходят там баламите и да не остане и той по-назад

69

Анонимен

преди 3 години

106 на 0 за Бойко

68

Анонимен

преди 3 години

Ко му ня ги те искат.Искате ама НЯМА.Няма един ден трудов стаж, една стотинка не е изкарало с труд,но с претенции да управлява. Аре у лево и ду хай те супата .