8

Анонимен

преди 3 години

Па те м$юслитата в Швеция, нали посъветваха шведите, които не им харесва днешна Швеция, да се измитат от там. Какво пречи Естония и Швеция да сключат една изселническа спогодба! Културно и цивилизовано.

7

Психиатър

преди 3 години

А бе , тоя папа ли е , мама ли е, чичо ли е ? Май е мека китка тоя пич !

6

?

преди 3 години

Затова ли изгониха Радев?

5

Анонимен

преди 3 години

Предлагам след като изгоним Тиквата, при новото правителство да поканим този Господин за Министър на Вътрешните Работи на Р. България.

4

Политик

преди 3 години

В Естония явно живеят пичове ! Не се страхуват да теглят майната на руснаците, не се страхуват да кажат силно и ясно : " ***"! , не се страхуват да натирят с шут в г.ъ.за един явен руски шпионин като нашия Фигурант !!! Показаха как се защитава НАТО ! Как ще пуснеш един руски шпионин в секретна база на НАТО ??? Там пичовете естонци са като викингите - яки и умни пичове !

3

Анонимен

преди 3 години

Да не забравяме, че комунисти и крайно десни са си дупе и ***, тъй че нищо чудно, че работят за да дестабилизират нормалността в една страна.

2

Папата

преди 3 години

С тоя ще се разправям лично!Революция: Папата подкрепи еднополовите браковеХомосексуалните имат право да са семейство, те са деца на Бог, казва папа Франциск

1

да питат папата

преди 3 години

най- добре да си основат република с подкрепата на негово Светейшество