92

до пръча

преди 3 години

никакви ортопеди и хирурзи не коментирст, нормално е кардиолози да коментират. Ако ди имаш и малка представа как функционират бели дробове и сърце ще знаеш защо и те говорят по проблема.Ти какъв си, ай ти, ьидар, мазач ....всеки случай лаик.

91

Анонимен

преди 3 години

Прави ми впечатление, че известни наши музиканти и др. от култ.съсловие се връщат в България и тука изнасят концерти. Защо ли? Според мен да избият загубите си заради това ,че на запад концертите и театрите са забранени.

90

Анонимен

преди 3 години

Герберите са безумно префани на Бокича, ще ги закопае с тоз вирус мо те дерзаят, вожда е прав като севернокорейци на амбразурата

89

Анонимен

преди 3 години

Педофила с диплома дали е добър човек? Колко ли диполоми е имал Пол Пот, или Кимчо който е завъшил в Швейцария.

88

ДртПрч

преди 3 години

До 93На националния консултант по инфекциозни заболявания, проф. Червенякова, никой не й е търсил мнението. Затова пък в медиите се изявяват само хирурзи, ортопеди, кардиолози и всякаква друга некомпетентна тълпа псевдоспециалисти.

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95Слабо колега, върни се с троленето когато си готов да споделиш какво образование и каква професия имаш. Иначе, добре, че си призна, че нищо не разбираш, та се налага да се "опиташ" да разбереш.Я кажи, кои са тези "сайтове" да разберем откъде се "вдъхновяваш" или и те както образованието ти са тайна?

86

до пръча

преди 3 години

Стига с тоз страхливец Мангъра, никой не е излекувал, сам каза че не влиза при заразени и болни. Пращал колегите си младите. Тоз е бетер Менгеле в концлагерите.А тези с вируса не се лекувст в инфекциозно а в отделни обособени отделения. Ти как мислиш хепатит и ковид на едно място. Поредния дървен философ си. Всичко разбиращ

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86"Най-големият мит е, че науката била много напреднала."Горките вие.Не е мит, и трябва да си умствено изостанал, за да знаеш, че не е мит.

84

Анонимен

преди 3 години

До 81Виждаш ли? Повреден си. Повтаряш едно и също.Ако имаше вирус щеше да ме затрупаш с линкове и информация, типично за хората изповядващи стадните ценности.Сега си просто един дърт провокатор на който му е отминало времето и захапваш случайни хора за да си доказваш, че не си излишен. Не можеш да изискваш лична информация от никой, но продължаваш да го правиш, защото знаеш, че няма да я получиш. Зацикляй си сам. Аз ще отскоча до някакви сайтове, да чета някакви неща и дано да ги разбера.

83

Анонимен

преди 3 години

До ДртПрч"Тоя е доцент, но по кардиология. За инфекциозното заболяване ковид19 е редно да се вслушваме в мнението на инфекционистите, напр. на доц. Мангъров."Ясноооо. Дойдохме си на думата.А защо не в думите на националния консултант по инфекциозни болести?

82

Анонимен

преди 3 години

До ДртПрчВ смисъл, те са някакви тотални невежи в областта на медицинската информация и диагностика и мнението им по този медицински проблем няма тежест?

81

ДртПрч

преди 3 години

Тоя е доцент, но по кардиология. За инфекциозното заболяване ковид19 е редно да се вслушваме в мнението на инфекционистите, напр. на доц. Мангъров.Ковид не лекуват в кардиологията. Лекуват го в Инфекциозно.

80

Анонимен

преди 3 години

да. така е, един медицински проблем се политизира, Бокича си умира от страх че ако реши да приложи адекватни мерки срещу разпространението ще му резнат т и к в а та на изборите. Това сега е нов Чернобил, невидим враг който политиците неглижират. 86 та се пренесе 2020 та .

79

Анонимен

преди 3 години

Не просто е надценена науката, а там са едни старчета сноби които читав проект не могат да избутат. Когато има нужда да се обедини целия свят и да се направи ефикасна ваксина това не може да се очаква от хора които само знаят да се правят на велики като мангъра примерно, а от хора практици. Няколко фирмички се мъчат нещо с комерсиална цел да изкарат, но така няма да стане. Който е работил с големи софтуерни проекти е наясно за какво говоря.

78

ДртПрч

преди 3 години

Докъде стигнахме! За инфекциозни заболяваме да заклеймяваме инфекционистите като неразбиращи, а да слушаме лаишките обяснения на разни там кардиолози, хирурзи, ортопеди и всякакви други жадни за медийни изяви неспециалисти.

77

Анонимен

преди 3 години

Най-големият мит е, че науката била много напреднала.

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 83Аз знам, че има вирус.Поста ми е за господина, който твърди че си е природно интелигентен и на него" информация и образование, за да разбере някои неща му не трЕбЕ"

75

Анонимен

преди 3 години

До Д-р Врабчев психолог"това, че още не ....."Това се дължи на три неща:1) хич не сте такива юнаци, каквито се изкарвате по форумите2) тия, на които се каните обикновено са доста по-дорби в доста неща от вас, което означава, че изхода на евентуален сблъсък може и да не е това, което очаквате3) това няма да ви намали страха, който е страх от неизвестнотоМежду другото, няма връзка между констатираното от мен и твоя извод. Може да си свръхагресивен по различни начини. Логика: Слаб 2.

74

ДртПрч

преди 3 години

"доц. Добрин Василев, който е началник на Клиниката по кардиология"Да, добре.Ако имам кардиологичен проблем, бих се допитал до доц. Василев.Sutor, ne supra crepidam!

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80"Нивото на информация не се определя от образованието а от гените."В смисъл, ти си си роден такъв умен и проницателен и информация не ти е нужна, за да си съставиш менние, нито образование?Ясноооооо. Линк ще има като покажеш, че си способен да разбираш информацията в него и така какво образование и професия имаш?