63

Анонимен

преди 3 години

Да отиде да види подпорната стена и другите незаконни строежи по морето и балкана.

62

Анонимен

преди 3 години

Свирила е на длгото на кмета.

61

Анонимен

преди 3 години

Кметът обвинява депутатката, че дошла да решава частните проблеми на избирателите си, и че това бил политически ПР.Ми политически е, как да не е политически? Той да не очаква, че и навън е като у нас - политикът има право само да краде, лъже и обещава неизпълними неща?

60

Топлофикаци

преди 3 години

А да видите как е? При нас няма не искам - ще плащате

59

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Чисто корупционна схема. Всички знаем какво представлява Черноморието. И въпреки това този кмет иска извинение!? Та на този кмет ако му се разровят Обществените поръчки той не трябва да излезе от затвора.

58

Анонимен

преди 3 години

На тая четирима не й стигат.

57

До 37

преди 3 години

Е ти си проспал чистката в общината ... Несебър не е с никакви дългове .

56

Анонимен

преди 3 години

Корумпиран и безочлив кмет се показва като типичен бай *** в стил премиера.Тези изцепки затвърждават мнението, че най долната прослойка се е намърдала в управлението.

55

Анонимен

преди 3 години

Без тази чиновничка не зная как сме оцелели до сега.

54

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Тези комплекси се водят на подставени хора, НАШИ момчета, мафиотчета.Обикновено там отговорник е любовницата мутреса.Простакесата коли и беси !Да продължавам ли да ви отварям очите още ?!

53

anonimen

преди 3 години

А защо да не протестират хората и да си доведат защитник, на когото плащат немалка заплата? Не им харесва нещо и търсят да го оправят, а не да си разпродават собствеността и да бягат. Въпросът е ние защо не си търсим правата, не държим сметка на тези, които плащаме заплатите, а си разпродаваме къщите и бягаме. Видяхме докъде я докарахме, нали?

52

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** й е дал възможност да се запознае с българската селящина, още преди да е успяла да се опомни след пътуването. Яко селяндурщина, както се и очаква по традиция.

51

Анонимен

преди 3 години

Англичаните казват: "Забранено за черни, ирландци и кучета."

50

Анонимен

преди 3 години

'' Скандал с ирландската евродепутатка ''...............Англичаните по-принцип имат този навик ... като отидат в някоя държава да се държат като началници, имащи прави на всичко ... добре е да разберат, че България не е Индия нито Пакистан, където могат да разиграват такива циркове безнаказано.

49

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха Добре че не са у панелка .Същия комунизъм .Един ползва всички плащат. Ама боко партиината книжка не връща.

48

Анонимен

преди 3 години

Гешев, ква стана тя "Административният съд в София отмени запори върху активи на компанията "Ню Геймс", собственост на Васил Божков.Запорите бяха наложени от Националната агенция за приходите върху банкови сметки, депозити, вещи и пари в трезори, както и 16 автомобила. Общата стойност на имуществото, което трябваше да бъде запорирано, е 300 млн. лв.Решението на съда е окончателно""

47

Атлантис

преди 3 години

В Сарафово има един комплекс Атлантис пак е с британци и руснаци , там за 30 кв м студио плащаш 700 евро на година , сметнете сами, ако не вярвате звъннете на представител на строителя и питайте , имат 2-3 студиа за препродажба , вижте какво ще ви кажат , излиза към 20 евро/кв.м

46

Анонимен

преди 3 години

Маската я подмладява с 30 години.

45

normalno e

преди 3 години

Когато искаш да ти е чисто поддържано да имаш много общи части като паркове и басейни, озеленяване и какво ли още не няма как да е без пари. Апартаментите са масово до 60кв м в подобни комплекси, защото реално не ти трябва голяма площ. 1800 лева на година за поддръжка на общите части не е много, зависи какво получаваш. Нощувките през аирбнб за подобен апартамент на брега в затворен комлекс може да минат и 150 лева на нощувка. По-скоро политическа агитация и ковид драма с приходите...

44

Анонимен

преди 3 години

Не ми става ясно само какво общо има общината с партидите за тока? Каква е тази корупционна схема стартирала от 2004? Може би ЕРП-то плаща на кмета?