8

Анонимен

преди 3 години

Големи бизнесмени голямо нещо, все реват за помощ от държавата :)) Това че са настоящи и бивши тикв еници, не означава че трябва да им подхвърлят помощи при първата трудност :)

7

Анонимен

преди 3 години

Kризата ще продължи още поне година, може би две. Как ще връщат пари при това положение? А колко пари трябва да налее държавата , за да ги спасява още две години? Най-добре да се насочат към друг биснес. Реалността е такава. С реване за пари коронавирусът няма да изчезне. Да действат и да се спасяват както могат.

6

Анонимен

преди 3 години

Някой в съседна статия питаше дали икономиката ни била само кафенета и пицарии.Надявам се горното да му отговаря на въпроса.

5

Капиталист

преди 3 години

Е нали сме пазарна икономика, да се адаптират! Капитализма и демокрацията са най-добрата система, и находчивите и адаптивните успяват защото капитализма с демокрация е най-добрата система. Да реорганизират хотелите в цехове за производство на маски, една маска може да се произведа за 20 цента заводка цена, на запад се продават за 5-10 евро, това са над 20 0000% печалба, да превърнат хотелите в амазони да доставят стоки по интернет или храна по интернет и да спечелят милиарди като Джеф Безос!

4

Анонимен

преди 3 години

Ве още не разбраха ли,че туризъм,какъвто беше в близките години няма да има.

3

Анонимен

преди 3 години

А при криза когато хората загубят спестяванията си защо държавата на им помага?

2

200 лева нощувка

преди 3 години

Ако загубите им са 95%, трябва да са фалирали!

1

Ф.С.В.

преди 3 години

Това си е частен бизнес- ДА ФАЛИРАТ!!