50

Анонимен

преди 3 години

Доведете си евреи в държавата и ще завършите така. Най-накрая ще убивате себе си изпълнени със себеомраза, на която са ви научили евреите превзели вашите медии и образование. Захранвани с еврейска култура в училища, колежи и университети милиони млади американци се превърнаха в мразители на държавата, която им даде възможност да имат стандарт на живот, да имат възможност да са някакви и да имат права, които няма да имат никъде другаде. Колко актуално днес речите на д-р Гьобелс описват ставащото.

49

Историк

преди 3 години

Великите цивилизации са разрушавани отвътре, а не отвън. Ако тези индивиди и господарите им Обама и Байдън вземат властта,със САЩ е свършено. Проследил съм цялата история на комунизма. Знам как разсъждават, знам похватите им, методите им.И ви казвам, тези миришат на комунизъм от километри. За Щатите сега е 1917 година. Време разделно. Американския Ленин е вече там.

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"А някой нещо тъй да сподели за колониално рбство"100% от корабите транспортиращи роби са били собственост на евреи. Аз само това ще спомена.

47

Анонимен

преди 3 години

Тази леворезбена вакханалия ще доведе до пълното и прочистване във Велика Америка!KAGA 2020!

46

Анонимен

преди 3 години

Белият човек е взел земите на индианците, както комунистите на 9-ти септември 1944 година.Белият човек в индианските държави е бил комунист.

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Белите заселници трябваше да станат поданици на индианските държави"хахахахаха. Какви индиански държави бе? Искаш да кажеш индинаските катуни?В централна и южна америак е имало цивилизации и дъжрави но северноамериканските индианци са били номади от камнната ера.

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Трябва да се изчисли цената на заграбената земя и да се плати на индианците."Искаш да кажеш закупената земя за коят вече е платено и на индианците никой нищо повече не им дължи.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Червената чума идва от САЩ, не от китай. И по-точно от едно племе с малки шапчици и големи нослета.

42

Анонимен

преди 3 години

Белият човек не иска чрез труд да стане богат, като работи честно за индианците, а краде и убива своите господари индианци, в които държави е отишъл без покана.Белият човек е мързелив и не работи и е закарал други хора да му бъдат роби в откраднатите от господарите индианци земи.Белият човек е ляв комунист, неуважаващ собствеността, крадящ земите на богатите индианци.

41

Анонимен

преди 3 години

Как изведнъж всички коментари изчезнаха. Либерастите полудяха.

40

Анонимен

преди 3 години

До РЕАЛНОСТТА"Като финалната цел е сриване на буржоазното общество и налагане на комунизъм"Грешиш. Финалната цел е затриване на бялата раса. Комунизъма е само за залъгване на балъците. Властта е във банкерите и те няма да я дадът на никой.

39

Анонимен

преди 3 години

До РЕАЛНОСТТАТочно.

38

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Ако червената чу*а не се опитваше да погълне всичко нормално хората щяха да живеят добре, но сега е така. Или мислиш, че е съвпадение надигането на Китай, а покрай него на червената проказа на техните съюзници, които подклаждат анархия и разрушение навсякъде където могат?

37

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се изчисли цената на заграбената земя и да се плати на индианците. Пазарна икономика, а заграбват чрез война и геноцид.

36

Анонимен

преди 3 години

До Историк"Индианците не са нападали и убивали НИКОГО."Индианците с нападали и избивали ВСИЧКИ. Войната им е бил обичаен начин на живот. Освен това са били не повече от 5 милиона индинаци на целия северноамерикански континент при пристигането на белите. Въображаемия геноицид просто не се е случил. Популацията им постепенно е намаляла от поколение на поколени заради ниска раждаемос и заради смешение. Индианките са предпочитали бели мъже защото индинаците са били *** ман*али.

35

Анонимен

преди 3 години

Когато за цялата си история на съществуване си бил разбойник, първо пеша, после на кон, а накрая на социални помощи е нормално да обвиняваш успелите създали държава, в която всеки иска да отиде, че са те заробили. След като всяка нелегална спиртована е твоя, след като претендираш за земя само за да отвориш на нея хотели и казина, не си заробен, а си престъпник и манипулатор, който заслужава само плитък гроб.

34

РЕАЛНОСТТА

преди 3 години

Не разбирате ли, че не става въпрос какво е направил Колумб или Рузвелт. Те използват това само за предтекст. Става въпрос за това, че искат да изтрият историята ви, да отнемат свободите ви и да наложат културен марксизъм и диктатура на малцинствата (четете Маркузе). Като финалната цел е сриване на буржоазното общество и налагане на комунизъм. Това е всичко. В Китай също имаше културна революция и сваляха паметници и изтриха китайската история преди да наложат комунизъм (маоизъм).

33

Анонимен

преди 3 години

Белите не почитат индианците и техните държави. Бунтуват се срещу индианските вождове.Белите можеха да работят на царевичака, памука и да плащат рента на индианците.

32

Анонимен

преди 3 години

До ИсторикТи си прекалил с марксистката пропаганда.

31

Словянин

преди 3 години

ФАЩ убиват и грабят целия свят, то едни индианци ли само се бунтуват?