29

Анонимен

преди 3 години

Навални е агент работи против държавата си

28

Анонимен

преди 3 години

АМИ ПУТИН ДА ДОКАЖЕ ТОГАВА КОЙ ОТРОВИ НАВАЛНИ ТОГАВА, КАТО НЕ Е ТОЙ!

27

хехе

преди 3 години

До Анонимен 19руснаците не водят война в Украйна ...там се води гражданска война ! Офицялно някой на някого война да е обявил !????то според твойте разсъждения ..Турция води война с Армения ....Русия води война с Америка ...Израел с Иран ....ако я подкараме така !

26

Анонимен

преди 3 години

това не е новина. Моля, пишете само новини. Фактите ги знаем отдавна. Шрьодер е социалист и това няма мужда от разяснения.

25

Анонимен

преди 3 години

До хехеЕ, щом "е безмислена" нама какво да се пънеш, нали така?:)

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17"И като добавим, че отравянето е предполагаемо ."Не е предполагаемо, а е доказано. Даже и руската зле скалъпена версия е толкова зле, че няма как да го скрие. Единственосто на което се опират руснаците е, че трудно ще докажат поръчителството от Кремъл. Мотив има, но доказателства - едва ли.

23

Анонимен

преди 3 години

РЕШЕНИЕТО:РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТКЪМ ГЛАВАТА!УВОЛНЕТЕ ПУТИН И НАЗНАЧЕТЕ ДЪРЖАВНИК, ТОЙ ЩЕ ПОДОБРИ РАЗУЗНАВАНЕТО***СРАМОТА Е ДЪРЖАВЕН ГЛАВА ДА Е БИВШ НАЧАЛНИК НА КГБ И ДА НЕ МОЖЕ КАДЪРНО ДА ОРГАНИЗИРА ВЕЧЕ НЯКОЛКО УБИЙСТВА!

22

Анонимен

преди 3 години

Относно вземането но пари отвън, Навални явно е добре запознат с това.

21

анонимен

преди 3 години

Пак ли тоя?! Клан недоклан, дран недодран?! Тровен с най-ужасната отрова от която всичко живо около него трябваше да се е здрависало със Свети Петър и нищо!С треперещи ръце и чене дава интервю след интервю!

20

хехе

преди 3 години

медийте ни взимат за пълни и кръгли ..и...дио..ти ... поднасят ни версой на събития които очевидно не са верни ! разбирам че всяка публикация си има целева група ...но целевата група на тази статия НЕ МОЖЕ ДА ЧЕТЕ !! така че статията е безсмислена! как може някой да повярва на подобни безсмислици че тоя са го отровили....

19

ПРЕДПОЛАГАЕМО!

преди 3 години

Искате да кажете, че всички престъпления на кремълските тирани да са предполагаеми!

18

vlady

преди 3 години

Алкаш Навални е постигнал поредния делириум скоро след изтрезняването и халюцинира.

17

Анонимен

преди 3 години

До хех"То и украйна скачаше ама нещо да чуваш за украйна напоследък ....???"Да. Че в рамките на споразуменията са си изпълнили на 100% квотата за пренос на газ. :)))) Въпреки че там руснаците водят война. И така.

16

Анонимен

преди 3 години

ХАХА ТОЯ *** ДОЛУ С КОПЕЙКИТЕ В ДЖБА- БИЛО ПРЕДПОЛАГАЕМО ПОКУШЕНИЕТО ХАХАХ - АБЕ ВИЕ ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ДОКАЖЕТЕ КАТО В ОНЯ ВИЦ ОТ КОМУНИЗМА, ЧЕ ИЗОБЩО НЕ Е ИМАЛО БИТКА ПРИ ВАТЕРЛОО! ***!

15

Анонимен

преди 3 години

"Споделяме извода на Германия и Франция, че не съществува друго правдоподобно обяснение за отравянето на Навални, освен намеса и отговорност на Русия."Съществуват куп много по- правдоподобни обяснения, но не са ви изгодни. А тези за Русия са най- неправдоподобните. И като добавим, че отравянето е предполагаемо ...

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15пълни Глупости !

13

Анонимен

преди 3 години

ПРОБЛЕМЪТ НА РУСИЯ Е, КАКТО И В БЪЛГАРИЯ- НЕКАДЪРНИЦИТЕ ПРИВАТИЗИРАХА ВЛАСТТА И ЗАТОВА НИЩО НЕ ВЪРВИ В ТИЯ ИНАЧЕ КАДЪРНИ НАРОДИ. 1 УБИЙСТВО НЕ МОГАТ ДА ИЗВЪРШАТ - ВЕЧЕ ТОЛКОВА ОПИТИ НЕУСПЕШНИ НАПРАВИХА!В НОРМАЛНА ДЪРЖВА ГРУ И ФБР ЩЕ ГИ УВОЛНЯТ ТОТАЛНО , БАРАБАР С ШЕФОВЕТЕ ИМ, НО РУСКАТА ТИКВА НЯМА ТАКЪВ ПОТЕНЦИАЛ ДА ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕТО - И ТАМ КАЛИНКИ ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ!

12

Анонимен

преди 3 години

Кога ще включат Шръодер в списъка със санкции и да му запорират сметките. Всички знаят, че е момче на каишка на кремълския сатрап

11

хех

преди 3 години

До Анонимен 9поляците са американски *** ....от 400 години руснаците колкото пъти са искали толкова пъти са ги превземали ..... ...затова толкоз ги е страх !а за 7 млрд. споко ..... той Кремъл не забравя ....тройно ще си го вземат руснаците от тях ! Да не говорим за апелационен съд ...европейски съд ...ит.н.т !То и украйна скачаше ама нещо да чуваш за украйна напоследък ....???

10

Уточнение

преди 3 години

Глобата не е 16 млрд. Долара, а 7.5 млрд.