80

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Тая резолюцийка /която между другото няма никаква правна стойност и е сбор от празни приказки/ се опитват да я прокарат твоите леви другари, другарко Нинова.

79

Анонимен

преди 3 години

БСП се променя към добро. Може пък да станат конкуренция на ГЕРБаджиите и да спечелят изборите.

78

Анонимен

преди 3 години

Нинова, а вашето мнение адвокат Хаджигенов знае ли го?

77

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоКОРНЕЛИЯ И БОЙКО СА ЕДНО И СЪЩО - РУСКИ ПЪПЕТИ.

76

Анонимен

преди 3 години

Излез от вън да се разберем по мъжкитози израз изречен от Нинова в народното събрание говори много??/

75

Анонимен

преди 3 години

праспресове, ко стана с коронавируса дойде ли третата вълна вече?

74

:-)

преди 3 години

До АнонименЧестно казано джендъризма е последното за което става дума. Основната цел е подкопаване на доверието в България по всевъзможни начини. Джендърии и чалгоманиаци и наркомани ще има със или без конвенция - това зависи от обществото. Както може би виждаш - нашето е целево увреждано с години. Какво чакше да се роди от такова общество - нобелови лауреати ли?

73

Ямболски цървул

преди 3 години

Всички подкрепят корупцията и нарко каналите.

72

Анонимен

преди 3 години

До до 65БРАВО НА САЩ! НИКАКВИ РУСКИ И ТУРСКИ ТРЪБИ! БЪЛГАРИЯ ИСКА ДА Е ЗАПАДНА СТРАНА!

71

Калеко Алеко

преди 3 години

Дамата от с.Крушовица да не се прави на ощипана мома, демагогията и, и напъните с/у Джендърите в Истанбулската конвенция не се споделят нито от ПЕС, към която БСП претендира да принадлежи, нито от Станишко - председателя на ПЕС, нито от Офшорното ленче, която беше първа в листата на БСП за евродепутати и също застана зад Истанбулската конвениця ... Така че както винаги думите на Импексова нямат никаква връзка с действителността ... !!!

70

Анонимен

преди 3 години

ЗА БЪЛГАРИТЕ Е ВАЖНО ЕДНО: МУТРИТЕ НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ ПАРТИЯ ЩЕ БЪДАТ БИТИ И ИЗГОНЕНИ.

69

до 65

преди 3 години

Наивнико САЩ няма да допуснат тука никакви тръби да минават тия потоци са хибридно оръжие и провокации към НАТО. Азерите нещо си правеха сметка да доставят газ *** виж как е в Нагорни Карабах сега ситуацията Ердоган иска да дълбае за газ и прекарва някакви тръби от Русия през нашата територия. Майк Помпео ходи в Гърция и спусна един американски военен параход на о-в Крит.

68

Анонимен

преди 3 години

БСП ПОДКРЕПЯ КОРУПЦИЯТА

67

Анонимен

преди 3 години

Сещам се за великия Хан Крум! И за неговите присъди....

66

Анонимен

преди 3 години

До 72 У лево и отивай да четеш кой какъв е!

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Преди Тръмп да изчисти Европа"Либераста тръмп щял да изчисти европ? Да вярвай си. Той подкрепя само черните и евреите и джендърите. Пет пари не дава за нормалните хора.

64

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОгледайте се за световната обстановка и внимателно вземете страна. На всички гадове скоро ще им бъде потърсена сметка заради страданието на всички деца по света!!.....Правилно! Време разделно.

63

Тонката

преди 3 години

До Ямболски цървулСтаршина си нали?:):):)Как ти е Строевата подготовка?:):):)Мирно,равнис свободноооо:):):)Ти на физическа подготовка можеш да н.а.с.е.р.е.ш..:):):)всеки младеж обаче те сега ходят на бокс и ако те прекарат в подходящ момент отиваш в Пирогов барабар с подготовката:):):):)

62

Анонимен

преди 3 години

До :-)Какви чакални, какви субсидии. Тук се говори за джендъризъм, педофилия и ранно сексуално обучение за децата ни. Ти нормален ли си?Чакаме църквата да си каже думата. Да видим стожера на обществото, наместниците на Господ какво ще кажат? Дали Господ иска извращения?

61

Анонимен

преди 3 години

Недейте да превръщате отклоненията в норма!Недейте да превръщате престъпниците в жертви!Не налагайте обратна дискриминация!Техната свобода свършва там, където започва свободата на другите, а другите са тези, които имат различен начин ва живот от тях.Кой какво прави в спалнятя си, не3 е причина за делегиране на права, и нека тези деяния да не излизат извън домовете имНивото на цивилизованост на една държава се измерва с отношението към децата и старите хора.Не на Истанбулската конвенция!