64

Анонимен

преди 3 години

взел е руската ваксина, но това никога и никой няма да признае.това би означавало крах за цялата им идеология

63

А де

преди 3 години

Б Е Л И Н А :)))))

62

Анонимен

преди 3 години

Сравнете как козирува Тръмп и как наведен козирува Бойко на всеки срещнат по коридорите в Брюксел.

61

до 54 от славянин

преди 3 години

''Колко *** трябва да е някой за да твърди, че вируса не е опасен, а Мадрид с 6 милиона жители е под карантина....?''Короназомбитата кога ще се научите да разграничавата театъра от реалността, карантината не е нищо друго освен един театър, с който да ви държат в будна кома! Нали тръпката около глобалното активно мероприятие трябва да се поддържа ежедневно, ето и затова са тези показни карантини!

60

Анонимен

преди 3 години

Латинос и черни умират 4 пъти повече от бели и азиатци в щатите. Има статистика нa CDC.

59

а БИЛ ли е болен

преди 3 години

Лекува се болен човек. Изводите сами си ги направете. Цялата тази пародия с короната почва да плаши със своята масовост.

58

Анонимен

преди 3 години

С греяна ракия и греяно червено вино с черен пипер.Това е било лечението.

57

Анонимен

преди 3 години

Бай Дончо е пич а пичовете вирус не ги плаши.

56

славянин

преди 3 години

Обикновените хора, или по-познати като короназомбита, ги ''лекуват'' с тръби навряни в гърлата и трахеите им и с коктейли от антибиотици, от което ''лечение'' обикновено напускат ''лечебниците'' в цинков костюм!

55

Гробокопач

преди 3 години

С нищо не е лекуван;))) Просто не е бил болен;))) Пи-арът му, като този на Бойкое решил да се възползва от ковидът и да напрай поредната тръмп-реклама. Държат ги там в болницата за 2-3 дни и ги изкарват. За Киро Гела,дори затвориха "София мед";))) Въобще, големи циркаджии са пи-арите. Ако Тръмпарата бе болна, щеше да ми е клиент;)))

54

Анонимен

преди 3 години

Испанците пък ще се разпаднат като държава от един измислен вирус.

53

бай Х

преди 3 години

помислете разумно ако беше толкова опасен .... дали величията щяха да ходят на предизборна компания, същото се отнася за баце за меркел за макрон ..... те щяха да се затворят в бункери не да ходят сред хората.

52

Анонимен

преди 3 години

"СЗО пък препоръчва лекарството да се използва в "тежки и критични" случаи."===А най-добрата препоръка за всички, които искат да опазят здравето си е да не слушат СЗО.СЗО сериозно вреди на общественото здраве. Откажете СЗО сега!

51

Анонимен

преди 3 години

Нямал е диабет, инфаркт и др. придружаващи болести, не пуши, спортува..., затова се излекува като всеки друг нормален старец на тези години.

50

Czechia

преди 3 години

Левчoвцитe се надяваха Тръмп да се спомине, хора от обкръжението на кениеца кълняха из социалните мрежи, а Тръмп се оправи за рекордно бързо време и сякаш им показа среден пръст :))) Беше разбит мита за страшния нелечим вирус. Демократите са на тежки медикаменти, товарния влак Тръмп не спира да ги маже, Бавния Джо е в отстъпление и разправя, че не искал да участва в дебат защото се страхувал да не се зарази. По-скоро се страхува да не си забрави мисълта или къде се намира. ;)

49

Анонимен

преди 3 години

С чип.

48

Анонимен

преди 3 години

Не е излекуван. Закърпили са стареца криво-ляво и са го изпратили на предизборна битка. Посяването на заразата е малка беда.

47

Анонимен

преди 3 години

По бързо и от Домусчиев го излекуваха тоя

46

Здрав мен...

преди 3 години

Ооо, знам аз...Приели са го в болница.Почнали да го лекуват. През това време убавата Мелания решила да се разнообрази с някой роден, тъмносин представител на африканската раса и чичо Дони бъъъързо оздравял. Хахаха...

45

Анонимен

преди 3 години

Във всеки случай на е лекуван с измислената руска ваксина