12

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

ПО ВРЕМЕ НА ТЕСТОВЕ открихме ЗАРАЗЯВАЩИ хора с проникнали black death mass murderers в стомаха при активиране се вижда като черна сянка около гостоприемника с размери до 2 метра дължина и видим обем и носещи нови телефони с три камери снабдени с Black death activators and generators inside.Пред заразяващите с КОВИД имаше облаци от нано мутанти около единия бяха Black death plus COVID nano mutants..Трябва да се доработи програма за откриване на такива. примерно в София са двама в момента ..

11

Аз

преди 3 години

Броят на ежедневно заразените е според желанието на некой "орган". Ако трябва да е нагоре, се тестват рискови болни...и обратно за нисък ръст се проверяват здрави хора (отишли примерно за медицинско). Тоя вирус дойде дюшеш за егото на изпълзялите нагоре комплексари ! Казах !

10

Анонимен

преди 3 години

Гледах интервюто, и доцента е готин. Силата му е в управленски анализи и системни връзки в структурите на здравеопазването.Какво са се заяли журналята, от всеки да искат прогнози и сценарии, и да пълнят медии с противоречиви данни. Витанов е най точен в сценариите, щото модела е динамичен.

9

Анонимен

преди 3 години

Така като гледам, що народ е наскачал пак да ни обяснява за "пандемията" ми смърди за повод за нов локаут, ако затворят на запад нашите няма да останат по назад, ще измислят хиляда безумни довода. Мисля, че до 2-3 седмици ще го направят може би не цялата страна, но отделни обасти със сигурност.

8

Gregory House, MD

преди 3 години

Колективния имунитет - това е ключът от бараката!!!Пандемията ще затихне, когато достатъчно голям брой от населението на Земята се зарази с коронавирус. Това значи над 70%.Въпросът е - бързо или бавно да стане това?Колкото по-бързо се заразим, толкова по-бързо ще приключи пандемията.Но рисковите групи трябва да се пазят много, защото наистина много хора могат да умрат от тях.Обратното - колкото по-строги мерки се прилагат, толкова по-дълго ще се влачи заразата, може би с години...

7

Анонимен

преди 3 години

Ако наистина в момента има 5% заразени това означава, че това правителство не се е справило с пандемията, и нещата са извън контрол!! При 350 хиляди заразени в момента, те ще се удвояват на всеки две-три седмици! И баклука Борисов да подава ОСТАВКА!

6

ДртПрч

преди 3 години

Разни ей такива ръсят глупости в ефир като черни станции, докато и най-нормален бърз поглед върху ситуацията показва, че всъщност нищо такова не се случва вече 6 месеца. Нито една мрачна прогноза на всякакви хирургоидни професори не се е сбъднала досега. Заразата се разпространява като най-обикновен грип, а даже и по-леко от грип, понеже събаря само старите и недъгавите, за разлика от грипа, който не подбира.

5

Анонимен

преди 3 години

Има още въздух надолу.

4

щаба ни лъжат

преди 3 години

и министъра ни лъже - ОСТАВКА

3

Математика

преди 3 години

5% от 7 000 000 население е 350 хиляди човека, при така рекламираната смъртност от 4% това означава 16 000 смъртни случая - а както знаем смъртността тази година не се е повишила (все пак коронавирус в страната има вече половин година). Вариантите са 2 - или вируса не е толкова заразен, или не е толкова смъртоносен. Всеки да си избере.

2

Анонимен

преди 3 години

Спасков, Спасков, няма как всички да станат вирусоносители, щото и сега е ясно че много хора претежават кръстосан имунитет - не се заразяват и не боледуват. Диамантената принцеса показа че са около 75% от населението.

1

SS

преди 3 години

Реалният процент е по-малък, понеже по-голямата част от последните тестове са на хора със съмнения или симптоми.