173

*****

преди 3 години

С дебел шрифт подчертахте какво е казала скандалната лява екстремистка, но пропуснахте най-важното казано от Манфред Вебер - ВСИЧКО ЩЕ СЕ РЕШИ НА РЕДОВНИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ МАРТ!Повечето медии в БГ са антиправителствени, а опозицията е креслива и лъжлива.

172

изненадани няма

преди 3 години

Никой не го интересува как живеят хората в България!Това си е проблем на самите хора в България.Ония там крепят тяхната си марионетка, защото им е угодно. Тази марионетка прави всичко каквото и наредят господарите и не му пука за това как живеят хората в България.Та с други думи, хората в България трябва да решат как искат да живеят и да вземат нещата в свои ръце, а не да чакат и да се надяват, че няКОЙ друг ще им сервира по-добър живот.Това няма как да стане, всичко е в наши ръце!

171

4epa

преди 3 години

ЕНИ4АРИТЕ И РУСКИТЕ МЕКЕРЕТА НА ХОД !!!!!!!!!! ПРАВЯТ ВСИ4КО ВЪЗМОЖНО БЪЛГАРИЯ ДА НАПУСНЕ ЕВРОПЕИСКИЯ САЮЗ !!!!!!!!!!! ДА ВИ Е 4ЕСТИТО ЕВРОПЕИЦИ !!!!!!!!

170

ЕС е пародия

преди 3 години

Както е казал великия Марк Твен:"Ако от изборите зависеше нещо, нямаше да са разрешени".

169

Анонимен

преди 3 години

Има избори март, тогава обаче може яко да има корона и това изобщо да не е на преден план като цяло. Били искали сега и веднага оставка, инфантилчета това да не ви е баба ви пред машината за сладолед, това е държава тук има правила и закони, смешни сте.

168

Анонимен

преди 3 години

Защо ЕНП не са позволили на Радан Кънев да се изкаже? Къде отиде свободата на словото в ЕСССР?

167

Анонимен

преди 3 години

Зайчарника на Радев се издава, че не става въпрос за "мутри вън", а за България вън - от НАТО и ЕС !

166

Анонимен

преди 3 години

За тоя брадат немски козел България е само една територия,от която да смуче каквото там е останало.Така че няма как да каже лоша дума за слугата си Бойко Борисов,сикаджийската мутра.

165

77

преди 3 години

До Анонимен, ком. 123Не е ли по-правилно , ТИ ДА СЕ МАХНЕШ ОТ БГ.

164

акуд

преди 3 години

ЕС трябва да се прочисти от наркомани като клер дейли и руски блятки като елена йончева . а че правителството в бг не е ок е друг въпрос

163

Анонимен

преди 3 години

Сега поне няма съмнение чия колония сме. Германска колония. Нито САЩ, нито Русия са ни виновни, а само и единствено ЕС. Те подкрепят ограбването на България от партия ГЕРБ.

162

Анонимен

преди 3 години

ДО 164...Личи си,че си гербераски тролер.По интелекта,разбира се.Какво правела "британката",която попиля хунтата ви в европарламента след Брекзит.Абе Шмулю Шмулев.Това не е британка,а ирландка бе,*** такъв.Ама какво да ти обяснявам разликата между Великобритания и Ирландия.Все едно да уча кака ти Цвета на столици.

161

Само факти

преди 3 години

1. Германия създаде мутренскотo ГЕРБ, финансира го, храни го, брани го, крепи го.2. Германия прати Ленин в Русия да създаде СССР3. Германия създаде комунизма чрез германския евреин Маркс4. Германия създаде неомарксизма чрез идеите на германския философ маркузе, че диктатурата на малцинствата ще срине съвременното буржоазно общество - идеи възприети от всички леви глобалисти. 5. Германия започна 2 световни и срина Европа6. Германия покани "бежанците" и срина Европа за трети пътФакти.

160

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ЕВРОФОНДОВЕТЕ -- НЕ СА СЪЗДАДЕНИ ЗА ДА ХРАНТУТИМ ЧЕРВЕНИТЕ ДУМБАЗИ НА БКП/БСП БЕЗПЛАТНО И ДА ИМ ПРАВИМ ХОТЕЛИ И КЪЩИ ЗА ГОСТИ , КАКТО ПРАВИ Е.МИЛИОНЧЕВА /..с цели 3-къщи за гости с европари../....ха,ха,хаааааааааТЯ ОБАЧЕ Е БЛАГАПОМАЗАНА ОТ КОМУНИСТИТЕ--БАЩА И БЕШЕ ШЕФ В ДС/бкпЗАТОВА ДНЕС --ИСКА ГЛАД И МИЗЕРИЯ В БЪЛГАРИЯ , КАТО ПРИ СОЦ-а , ЗА ДА УВЕЛИЧИ БОГАТСТВАТА СИ !ТОВА Е КОМУНИСТИЧЕСКАТА ТАКТИКА :ГЛАД , МИЗЕРИЯ И.....САМО "ГОЛИ ОБЕЩАНИЯ"---С "ВИЗИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ"....ХА,ХА,ХАААА...

159

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да ви говорят знайте, че става дума единствено за Истамбулската конвенция. ЕС се интересува само от това - да върви разврата. Всичко друго е параван.

158

Анонимен

преди 3 години

Европа каза на Фигуранта: С юмрук може, но в Азия !

157

Анонимен

преди 3 години

Това членство в ЕС е доста унизително... Само ни привикват да ни навикват...

156

Анонимен

преди 3 години

Щом са ни сравнили с Унгария и Полша, значи работата е добре! Те са единствените държави, които засега успяват да си запазят разсъдъка.

155

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта вместо да пляска яица по Парламента, да носи погача със сол на Макаров за да изпрани "освободители",че Черепа ще му спре субсидиите !

154

Анонимен

преди 3 години

НАБЛЮДАВАХ ДЕБАТИТЕ В РЕАЛНО ВРЕМЕ И БГ ПРЕВОД НА САЙТА НА ЕВРОПАРЛАМЕНТА- ИМА ГО ИЗНЕСЕН НА "24ЧАСА''- ОТ НОЕМВРИ ЗАПОЧВАТ НАБЛЮДЕНИЯ ВЪРХУ ПЕТ ДЪРЖАВИ.