88

Гиб Мелсън до 95

преди 3 години

Мога да ти разтълкувам изречението. Означава, че нищо не е наред в България!

87

Анонимен

преди 3 години

По време на социализма България изостана много, даже и от слабо развити държавипример Сингапур

86

1

преди 3 години

Някой може ли да ми разтълкува изречението:"в момента най-голяма тревога буди не здравната, а икономическата и политическа ситуация."Благодаря!

85

Анонимен

преди 3 години

Протестите са справедливи, но съм писал много пъти в Днес, че без подкрепа от службите не става. По времето на Виденов, службите оставиха да се направи пълния панаир, вижда се разликата :))Почти съм сигурен че има недоволни от службите, но водещите фактори там са зависими от Бокича, все пак това си е дестилетие, нормално е, да се е подсигурил, или по точно, тези които са зависими от него са го подсигурили :))

84

Гиб Мелсън

преди 3 години

И да ми цъкате минуси хората знаят истината. Истината не може да се изтрие. Бойко не може дори да боядиса това, което са построили комунистите. Пълни гушата на Дилян и още няколко играчи а народа тъне в беднотия. Прави магистрали а след десет години магистралите му вече са негодни за ползване и трябва да се строят отново, защото дава парите на накадърни строители.

83

Гиб Мелсън

преди 3 години

Комунистите построиха язовири за да не сте на воден режим сега. Построиха ви ядрена централа за да не работите като миньори и да има ток. Построиха ви блоковете, иначе щяхте сега да живеете на село ако не ги бяха построили. Комунистите построиха хиляди училища с огромни дворове. Колко училища построи Бойко?

82

Гиб Мелсън до 89

преди 3 години

Ти се радвй, че комунистите построиха огромни язовири, Хората са ги строили за без пари с една гола вяра в бъдещето. Ако не бяха построили тези яовири комунистите сега щяхте да пиете на Бойко метрото асфалта, който пропада.

81

До 81

преди 3 години

81Анонименпреди 9 минути 2 5До 77 Смениха плочата, защото посоката на вятъра се обърна. Политически проект гроб отива в историята###############Ти май си слънчасал.Каква плоча се е обърнала?На частичните избори по места ГЕРБ ги бие всичките, като маче у дирек.

80

Анонимен

преди 3 години

До Гиб МелсънМи да бяха направили комунистите едно метро, ама не направиха нали?

79

Анонимен

преди 3 години

До Станислав РангеловФилолог, демек устатник ла-ладжия. Аз съвсем простичко ти обясних кое как е и че хората ви мразят, ама вие сте като някой отхвърлен рогач, дето не му минават свалките и казва "не бе, обичаш ме". Не сте оборотни, дрОгарЕ, не вървите. И ако в София не ви искат, в провинцията са пропишяли от вас.Но, няма лошо, пробвайте, сложете там някой на изборите, Бабикяната ли, СлаФчо ли, да видим как ще паднете пак, както винаги са ви думкали.България не е мандра, нито фурна дрОгарЕ!

78

Анонимен

преди 3 години

Абе къде е петното- много липсва на този протест?

77

Гиб Мелсън

преди 3 години

Софиянци са доволни, защото Бойко им направи метро и той ги вози яко, дори не се усещат. Само да внимават с това метро да не се превърнат в подземни плъхове.

76

Анонимен

преди 3 години

58Станислав Рангеловпреди 35 минути 6 11До до 42Спихнал си ти!!! Кои комунисти са оглавили протеста бе???Освен това няма никакво значение кой го е оглавил или дали го е изобщо. Тия трябва да се махнат, ако ще насила да е!По тая вашата робска психика и логика още да сме под турско останали, щото видиш ли каква била алтернативата!####### Станиславе,ако ще да знаеш и десет езика ,си оставаш чер ве но ме ке ре.

75

Тони

преди 3 години

Пълна подкрепа за господин БОРИСОВ- най-успешният министър председател в цялата ни история ! ИМПИЙЧМЪНТ, СЪД И ЗАТВОР за ФИГУРАНТА и разделител на нацията Рундю Гумен Гадев

74

Анонимен

преди 3 години

Ние също сме български граждани- мои роднини и приятели- общо 11 души. Не одобряваме протеста и начина по който се прави- яйца, домати и други простащини- хвърляни по сградите и полицията. Не одобряваме водачите на протеста- нечистоплътни, деградирали и провалили се индивиди- жадни за власт и облаги. Не одобряваме насъскването на български граждани срещу български граждани Нас никой не ние питал, но да си го кажем- НЕ на оставките на правителството и Гешев! Да на оставката на фигуранта!

73

Анонимен

преди 3 години

Може да има капка истина, защото така им отразявате вие мисирко-медиите техния протест.Аз като бях в София видях, че на софиянци им беше дотегнало от тая простотия, питаха полицайчетата "Защо не направите нещо, защо им позволявате да блокират кръстовища, не ги ли виждате, че всичките са дрогирани?"След полунощ ги гледаш спокойни, дали им парите, ядене и пиене на тумбак по кръчмите покрай жълтите павета, да взема и аз да стана като тях един платен "протестиращ", 3 месеца ядене и пиене лошо ли е

72

Анонимен

преди 3 години

До 80 Вярвай си

71

Анонимен

преди 3 години

До 77 Смениха плочата, защото посоката на вятъра се обърна. Политически проект гроб отива в историята

70

Анонимен

преди 3 години

То и фигуранта РадеФ изяде един задвратник от ДПС-то, хората му искаха оставката и са прави, като ще плюе по труда на другите, да направи партия и да управлява.Ама комуниста иска само да краде, багажа му стига само да ограби някоя мандра, или фурна, не повече.

69

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще пратим Тиквата в клиниката в Карлуково при избирателите му.