108

анонимен

преди 3 години

Ами хайде събудете се вече бе хора! Разни тук пишат че борчето пак щял да спечели! И да ни "управлявал" 100 г едва ли не?! Ама др Борисов и той не знае къде се намира и какво точно му се случва. А тук вече И го "преизбраха" даже.-:) Леле леле...Нещата вече са други Герберчеъа!Скоро др Борисов ще хвърли оставката която му е в джоба от 3 месеца.И ще се прибере в Банкя и скрие ТАКА КАКТО Гусин КОСТОВ СЕ СКРИ СЛЕД КАТО ПАДНА ОТ ВЛАСТ! -:) Четейки глупостите ви,ви се струва още майтап че борчетоеаут

107

Анонимен

преди 3 години

НОВИЯ ТОДОР ЖИВКОВ КАТО СТАРИЯ ОКАЗВА СЪПРОТИВА

106

Анонимен

преди 3 години

борисов загуби играта

105

Анонимен

преди 3 години

Корумпирания фес оказва съпротива...

104

Анонимен

преди 3 години

ПЛЪХОВЕТЕ НА БАЛКАНСКИЯ ПОТОК СЕ ИЗПОКРИХА.

103

Анонимен

преди 3 години

88:0 за Протеста!

102

Анонимен

преди 3 години

Борисов се е окопал като Живков 89та година.

101

Анонимен

преди 3 години

ПРОТЕСТА СРЕЩУ КОРУМПИРАНАТА НЕУГЛЕДНА МУТРА, СБИРЩИНА ОТ ОГРИЗКИТЕ НА БКП.

100

Анонимен

преди 3 години

Протестиращи срещу Бойко 88: 0!

99

Оф

преди 3 години

Айде стига вече сте ни занимавали с тая сбирщина неугледна! Само нисша прослойка, гладни за власт и отхвърлени от властта има там!

98

СССР мутрите

преди 3 години

100% от българите не вярват на "официалната информация" на мутренските медии: защо ли ни ги натрапват тия ялови с-о-р-о-с-о-*** "протестъри" ?

97

До 1

преди 3 години

Ти кой народ визираш А ?! Я не ни обиждай и принизява до нивото на шепата безполезни неудачници. На изборите нормалните трудещи се хора ще решат кой и как да ги управлява.

96

реванш

преди 3 години

М-у-н-ч-о и метежниците са съвършени, защо пак ни натрапват тия ялови Евразия/СССР мутри, безскрупиюни крадци и лъжци. Уж лебедово езеро щеше да е "въстанието", "болшой театр"Не съм доволен, нямаше нито лебеди, нито балерини, да не говорим за езеро, триото да се реваншира при следващото въстание

95

Калеко Алеко

преди 3 години

Тези си приватизираха и площада пред президенството, и този пред министерския съвет, и Орлов мост, и други възлови кръстовища и булеварди на София, които затварят когато си искат, присвоиха си и правото да говорят от името на Народа, както и да чернят България пред Европа и институциите си. Кликата на Черепа, Василев, Арабаджиеви, Баневи и Стайковците, водена от вдигнатия юмрук на фигуранта и нарината на платформите на сетрите Галеви и тюлените с гумените лодки, няма как да представлява България

94

Бабикян

преди 3 години

Заминавам за Армения. Борбата ме зове. Сори шейх.

93

Радев

преди 3 години

Обещавам ака ме изберете да не крада, и комисионни да взимам.

92

Цецо слушалката

преди 3 години

Обещавам ако ме изберете да не ви подслушвам.

91

ЕНП

преди 3 години

Така ще увъртим нещата, че хем да има малко критика и протестиращите да са доволни, хем да отбележим напредъка и наш Баце да си остане да си прави изборите. И като видите, че наш Баце на тези избори ще ви опраска с още по-голям резултат ще си седнете на задниците чак до 2023 година, когато наистина ще имаИСТИНСКИ протести с превземане на МС и парламента от ВЪЗРАЖДАНЕ и ще настъпят добрите времена за БЪЛГАРИЯ. САМО ПП ВЪЗРАЖДАНЕ!!!

90

Бай Тошо

преди 3 години

И аз призовавам всички да идем и да изгоним тия мърльовци да идат на село да копат.

89

Захари Стоянов

преди 3 години

"Записки по Българските Въстания"Султана:Тоз Борисоф ефенди смел чиляк,они само въстават а той си чеше ,даже прай калабалък със заптиета и *** за фото.