42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен У ДОЦЕНТ НЕ ПСУВА И НЕ ПОКАЗВА ,,КУКИШ,, НЕ ХОДИ ПОСРЕД НОЩИТЕ ,КАТО ВАМПИР ,ОКОЛО ПСИХИЯТРИЯТА . ЯВНО ,,УМНИЯТ ,,ДОЦЕНТ Е ПАРТИЯ ЧЕТВЪРТИ КИЛОМЕТЪР

41

Анонимен

преди 3 години

Посеркото е на всяко цукало по телевизиите. Заработва герберски пари.

40

Анонимен

преди 3 години

доц. боц.

39

Анонимен

преди 3 години

До МНЕНИЕ Изглежда че имаш право понеже интелектуалния капацитет не е много висок.

38

Анонимен

преди 3 години

До Въпрос не са платени те са на протестите със своите лица, платени са троловете, които са пуснати за да омаловажават протеста, пък уж протеста това онова, а гербераските *** тра ла ла....

37

до цент

преди 3 години

Миналата година ми направи впечатление това лице се появи от нищото по студията и в тандем с други колеги взе да поучава хората, което още тогава ми направи впечатление първо че го лансират като управленски кадър и после станал доц. каквото и да значи това е обидно за хората.

36

Въпрос

преди 3 години

Абе тия с яйцата защо досега един път не замеряха централата на БСП? Все по другите, но БСП я подминават всеки път. Не ми говорете, че сте независими, че искате всички вън - много избирателно стреляте с яйцата - ако искате да докажете, че искате всички вън - замеряйте централата на бсп, атака, президентството... Иначе много си личи, че сте платени ***.

35

МНЕНИЕ

преди 3 години

Този човек Стойчо Стойчев е част от една Далавера на Борисов - в момента България плаща на Израелска ПР Фирма по 1 Милион Долара Месечно за да се потушат Корупционните Скандали на ГЕРБ и Борисов . И Стойне не е Доцент , Доктор - той е Измамник с Купени Дипломи от Израел .

34

Анонимен

преди 3 години

На мястото на доцента, това е само началото. Аз не бих оставил нещата така. Всяко нещо има граници, а тези отвън отидоха твърде далеч. Обратен път за тях няма.Някой ги е заразил, и това не е лечимо.

33

Анонимен

преди 3 години

Не знам какво е това Доц., но преди да прегрее човек трябва да има култура и възпитание да млъкне, за хората говоря не за герберите те си имат техния дневен ред , който няма нищо общо с дневния ред на народа. Пуснали *** да мачкат хората с платени коментари и минуси....

32

Анонимен

преди 3 години

куките и те едни мишки без грам мозък.излизай, вика.панаирджий

31

kires

преди 3 години

На пролет Бойко ще им даде две големи яйца да си поиграят стях, та и омлет ще им направи!

30

Анонимен

преди 3 години

Като говориш глупости по телевизийте така ще е.

29

Анонимен

преди 3 години

Продажник! За гербави стотинки.

28

Обективно

преди 3 години

Гледайте и слушайте. Тия с яйцата какво щяха да правят, ако имаха калашници?????? Няма никакво съмнение - какво. И само защото някой мисли различно от тях. Всеки може да каже, че някой друг краде. А да са чували за съд и д о к а з а т е л с т в а???? Не. Те нямат нужда от доказателства. Направо стрелят. Засега - с яйца.Засега. Тежко ни и горко, ако тия вземат властта. Не защитавам крадливите. Но трябва да е с доказателства и съд.

27

Анонимен

преди 3 години

А вие откъде знаете как изглежда и се държи един доцент? Знаете ли изобщо какво значи това? Видяха един млад и умен човек, който не се притеснява да говори откровени и умее да го прави - и хайде да плюем, щото е на светлинни години над интелектуалното ни ниво. И като не знаете какво да кажете - веднага на хомофобия ви избива, ей така, без нищо. Много ви притеснява тази тема, разбирам - българският *** не е мръднал от 19-и век в светоглада си.Хай де ходете да копате и говорете за каквото знаете

26

Анонимен

преди 3 години

Жалко гербаво***!

25

Анонимен

преди 3 години

"Средният пръст" Стойчо с малко се е отървал. За сега...

24

Анонимен

преди 3 години

Няма ли някой да им отвърне на тези с яйцата с нещо по-сериозно та да съжалят задействиата си, само в *** може да си мяташ яйца без последствия?

23

Анонимен

преди 3 години

Замерят го щото не е доЦент, а е доЕвро, даже е до пачки с евро продажната мисирка.