130

Анонимен

преди 3 години

Само това остава .Да дадем власт.За на льотчика и другарката Импексова. И после пак отначало.3000 лева за долар ,заплата 5 и пенсия 2,5 долара.Благодарим ама ,няма да стане.

129

Жалки смешници!

преди 3 години

Жалко антинародно "въстание"!

128

Наш Георги

преди 3 години

Тия 100-тина човека така и не можаха да разберат,че те НЕ МОГАТ да поредставляват народа - народът ако иска ще излезне ,но,кресльовци,на народа хич не му пука за вас и вече му омръзнахте с вашите необосновани щения! Че то в зоологическата градина е много по-интересно - викайте,крякайте,замеряйте се с отпадъци , но каквото и да пра - вите ПОВЕЧЕ НЕ СТЕ ИНТЕРЕСНИ,А... ДОСАДНИ! Животът спокойно показва,че можем и без вас ! Чиба !

127

За тия ли момчета

преди 3 години

Става на въпрос? Единия с много мента си играл на спящата красавица в порно вариант с К. - казал че съм бил аз - некролога му е до бирената борса. Ония другия ли - ми леко надрусал една моя гордост и се вживял в ролята на порно-актьор - леко умря в една тоалетна в Швеция, ама се оказа че не бил той а бил един друг и ония леко малко такова. Абе тия момчета са малко поумрели. Забравих да кажа! Още нещо да съм направил ама да не знам??? В смисъл последните дето казаха, че нещо съм направил лъжеха!

126

гумичка...

преди 3 години

Има в този ,,Днес" дежурен човек , защитаващ протестиращите ...и трие написаното....

125

ТИКВУН-1-ви

преди 3 години

О С Т А В К А !

124

Бож.

преди 3 години

Парите на контрабандиста Безсил Вошков са намалели- затова протестът от веднъж дневно стана веднъж седмично. Неговия протест не е нито велик нито народен- жалък е и смешен,а участващите в него са жертви на антинародната червена пропаганда,сръце да я яде и магаре да я оноде!

123

протестър

преди 3 години

Радеф и ссср ура напред другари смело да браним нащо велико дело

122

До 125

преди 3 години

Протестите получиха подкрепата И на Интелектуалците на България. Макар че се ослушваха дълго! Ще има и още подкрепа#######Ха ха ,интелектуалците на България.Тези така наречени интелектуалци са само че рве ни ме ке ре та ,бре.Има си хас да кажат друго.

121

фре

преди 3 години

Нито съм за Борисов, нито за Радев и тези от 3-то. Смешни и жалки сте ми. ,,Стани да седна аз ".....-Това е тази акция и тази вечер. Ще пиете една студена вода от Божков и неговата върхушка.А К19 ще ви ....

120

Анонимен

преди 3 години

127Анонименпреди 6 минути 2 1И троловете няма да спасят Борисов...да се *** в партията на Цецо...ГРОБ вече са кауза пердута...#######Това го слушаме вече доста години.Ама кауза пердута май са другарите.

119

Анонимен

преди 3 години

Повече вярвам на дъщерята на Тодор Колев и колегите и,отколкото на някаква новоизлюпена аХладова.УУУУ...Лъха хлад...

118

Анонимен

преди 3 години

И троловете няма да спасят Борисов...да се мeсти в партията на Цецо...ГРОБ вече са кауза пердута...

117

Анонимен

преди 3 години

Щурмоваците на Радеф пак търсят кръв!!!Срам за Демокрацията!

116

Анонимен

преди 3 години

Виждам че доста Герберски *** броди из нета и ръси и се кланя на стари вече лаври на ГЕРБ! Ами хайде вече да се събудим а? Брюксел и света знае каква е ситуацията отдавна в БГ! На кой не му е ясно че скоро Борисов сам ще си подаде оставката?! Протестите получиха подкрепата И на Интелектуалците на България. Макар че се ослушваха дълго! Ще има и още подкрепа! ОСТАВКА д-р Борисов МУТРО и комунисти!

115

11

преди 3 години

Тез тюфлеци са голем смех.

114

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 122Няма вече аргументи. Нямааааааа. Затова го избивате на клюки.

113

Анонимен

преди 3 години

Борисов поне да се беше сбогувал в Брюксел с другите премиери,слеф като в понеделник ще си подава оставката...как ли му ср присмиват там зад гърба,както го праврха с Тръмп...Кьовеши направо трябваше да арестува на място този примитив и мафиот,който е разследван от брюкселската полиция за закана за убийство,а барсрлондката за пране на пари...

112

Червени кхмери

преди 3 години

Оставка Съд Затвор&АК-103

111

Протестър

преди 3 години

Аз съм просттестър .Тестваха ме с дрога и пиячка , дали мога да търкам жълти павета в хоризонтално положение , дали мога да хвърлям яйца , вмирисана риба и др и да се водя по чужд акъл. Издържах теста и съм много горд !