32

Сата НАТО

преди 3 години

Страхотно, браво! Само дето всичко това са измислици от началото до края. Абсолютно идиотска измама и медийна обработка на генетичните идьоти. С моя начин на живот ако имаше такъв вирус, досега трябваше да съм умрял двайсе пъти.

31

Анонимен

преди 3 години

Атомна бомба на Китай. Тази нация трябва да бъде заличена.Тя е пагубна за човечеството.

30

Анонимен

преди 3 години

До Радвайте сечакай, чакай.. това е последната стъпка в сценария на апокалипсиса.планувано е от години, и дори да е най известното клише в конспиративните среди, пак смятат да го пробутат. търси за project blue beam

29

Анонимен

преди 3 години

Хелоуин наближава, искаме щаба да се облече като чудовища и да разказва кървави истории за вируса, ядрени бомби, химически оръжия и подобни тъй се успокояваме и си казваме, че освен бежанците и спящите клетки на ИД дето превзеха ЕС има и по-лошо Дори гейовете ще прегърнем само вируса да не ни лови. Да живее либераставия соросоиден вирус.

28

Радвайте се

преди 3 години

че жидюхите ви разиграха само пандемия,щото можеше нашествие на извънземни да ви разиграят ... имаше да се криете по подземия и да носите противогази и химически облеква докато преборим нашествениците .... сега само парцали на муцуните носите и КПП-та ви направиха .... а можеше звънчета на носовете да ви сложат и да ходите с камбанки в ръцете - да плашите вируса

27

Анонимен

преди 3 години

Направо се уплаших, ама направо. Даже не бях го завиршил четенето и вече треперех като лист на сливенска бреза.

26

Fenasi Kerim

преди 3 години

Ако сте здрав и ползвате маска на закрито не сте защитен. Но има вероятност и да сте носител на вируса без симптоми. Маската пази другите а не вас./тези неща ги чета по турски сайтове. /Ако усетите че става нещо, пийте витамин С в големи дози и не бързайте за болница. Щом нямате задух няма проблеми. Ако имате задух сложете една възглавница и легнете по корем върху нея. Белите ви дробове да са на високо. Ако вече въздухът ви стига значи има нещо сериозно.

25

Анонимен

преди 3 години

Поправка, дебатът ще е след 4 часа, значи в 3 сутринта. Поне тогава ще започне студиото.Днес, пуснете един стрийм.

24

до 30

преди 3 години

Деменцията Байдън ще бъде размазан!

23

Глобалистки лъжи

преди 3 години

загиналите от тази измислена епидемия са 2 пъти ПО-МАЛКО от загиналите в ПТП за цъщия период от време !глобалното затопляне не фана дикиш, за това сега е този ковид циркжидюхите искат да ви орежат потреблението - финансовата им състема не може да понесе толкова дотаций - ако не во орейат потреблението ще се срине цялата евреиска финансова ситема базирана на хартийки без покритие

22

Fenasi Kerim

преди 3 години

Не ползвайте противогрипни ваксини. Това е голяма грешка. Малък е шанса да се разболеете и от двата вируса едновременно. Коронавирусът съществува, не го подценявайте. Ползвайте маски само на закрито. Мийте си ръцете. Ако сте дългогодишен пушач, риска да развиете пневмония и да ви интубират е много малък защото рецепторите ви са невидими за вируса от катрана. Но пък можете да умрете от рак.

21

Fenasi Kerim

преди 3 години

Вирусът е много опасен. Пазете своите възрастни и болни близки. При повечето хора протича по леко от грип. Това е настинка. Настинките също са предизвикани от коронавируси. Но това е опасна настинка. Може да ви убие. Всичко зависи от имунната система и кръвната ви група. Не е по заразен от грипа. Тази зима грип няма да има. Или ще е слаб грипа заради мерките за Ковид.

20

Анонимен

преди 3 години

Ако не ми пречеше маската щях да се напия. Аз стоя с маска и вкъщи. Малко ми е трурно да се храня, но пасирам, изсмуквам и оцелявам. Така си развивам дробовете и след като отмине пандемията, през 2238г ще работя като тежководолаз или ще продавам балони.

19

Евгени

преди 3 години

До номер 15: Нaй-поcле някой дa кaже иcтинaтa. Умирaт от ковидa, вярно е. От другите болеcти cтaвaт безcмъртни. Пaникaтa и пaрите ca оcновното. Cегa кaто cи купим нa зелено още caмолети жaлнa му мaйкa нa коронaтa. Брaво нa ББ!

18

до "доцент"

преди 3 години

При "обикновения грип" има ли ограничителни мерки? Ковид 19 е много по-заразен и ако ги нямаше мерките последната половин година се сети колко щяха да са заразените!

17

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Какво общо може да има ядреното оръжие с този респираторен вирус, който е много по-малко смъртоносен от обикновения грип? Все едно да сравняваш магаре и космос. Много добре знаем че как се помпи статистиката с жертвите у нас, може само да предполагаме какво става в чужбина.

16

Анонимен

преди 3 години

Вирус има, аз го прекарах! Симптомите са задушаване, главоболие, умора!

15

Цецо Мен

преди 3 години

Как можете да напишете подобно цинично заглавие?

14

Анонимен

преди 3 години

Ооо, добре, прощаваме на краварите за атомните бомби

13

Анонимен

преди 3 години

Айдеее, и бомбите над Хирошима влязоха в играта...Следващото какво ще е? Да започнат да изчисляват на колко на концлагера се равняват жертвите?